Nadam se da cete vec jendom shvatiti da je ovo online igra, koja sluzi za zabavu, da se covjek malo opusti, nasmije i slicno. Kakav obraz i dusa, nije ovo vjeronauka, ovo je online igra, koga briga za nekog tamo Rusa.
Vjeruj mi, nije prvi put da se desavaju ovakve stvari, desi se to cesto, meni ne smeta.
Kada neko od vas bude Selektor, neka dogovori sve laganice i svaku neka odigra, njegova stvar, a ja kada uzmem stvar u ruke ja cu raditi po svom, svidjelo se to kome ili ne.
Da veliki je dobitak sto sam porazio Ruse koje ne volim, mozda bas zbog toga ne prodju dalje, bilo bi mi zaista drago. Od entuzijazma svakako nemamo nista, nije nesto spektakulrano svakako, sa ovim igrackim kadrom kada pobijedimo Reprezentaciju poput Malte mozemo biti sretni.
Ako imate jos neku online poslovicu sa obrazima i drugim stvarima, napisite, zaista me nasmije kada vidim koliko se unosite u online igru.
@Player02, ne treba meni publicitet, ja ga ostvarujem sa svojim klubom, pozornost treba Reprezentaciji, i evo upravo ga je stekla, pogledaj koliko se pisalo nakon prosle 3 utakmice (nikako), a koliko nakon ove posljednje.
@bloodyczech
Sramota
Na zalost Dusan Sramota igra u mom klubu a ne u Reprezentaciji BiH, da kako moze dobiti nase drzavljanstvo bio bi nam od koristi zaista.
Jedino otkriće, po mom skromnom mišljenju, je količina ega, bahatosti i arogancije je izronila na površinu.
Hvala na lijepim rijecima, steta sto mi prijatelj Vuk nije na forumu da vam objasni par stvari. Samo najjaci opstaju.
Samo se pitam, gdje ce mi dusa nakon ovog poteza, mislim da veceras oka necu sklopiti. Epic.
This is where we hold them!