BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > magyar kosárlabda

magyar kosárlabda

Set priority
Show messages by
This Post:
00
204024.64 in reply to 204024.63
Date: 12/9/2011 12:37:35 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Persze, hogy igazuk volt.
Hülye pi@a azt akarta, hogy 2 héttel később kapcsolódik be a munkába.
Mert senki nem kereste Őt.
Persze ez sem igaz, mert amikor itt volt a Fradi és a Farkas Sanyi bácsival beszélgettem akkor jött a Szike és beszélt is a Hajnival.
Ott vigyorgott a Turóczki Niki-vel a spori hátsó bejáratánál.

This Post:
00
204024.65 in reply to 204024.64
Date: 12/9/2011 12:57:02 PM
Overall Posts Rated:
190190
Szerintem marhára de nincs igazatok ezzel kapcsolatban. Egy leszervezett dolgot, főleg egy esküvőt, ami jó eséllyel már fél éve ismert időpontban van, nem lehet odébb pakolgatni. Ráadásul jó előre szólt, hogy ez így lesz, előre megmondta 3 hónappal, hogy ez az időpont nem alkalmas neki. Jó magyar szokás szerint a válogatottól elhajtásra az volt az indok, hogy nem szólt előre. Egyébként sem osztott-szorzott volna az a két hét, főleg ilyen edző mellett. Sírva röhögök bármely időkérésen, amit megmutatnak.

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
From: kaygee

This Post:
00
204024.66 in reply to 204024.62
Date: 12/9/2011 1:59:58 PM
Overall Posts Rated:
173173
Köszi, majd fogok figyelni, annyira a felhozatalt most nem ismerem, túl hamar ítélkezni pedig nem akarok. Csak ne arra a sorsa jusson, mint a női kézilabda (a világ élvonalából Európa vertmezőnyébe kevesebb, mint egy évtized alatt). Bár olyan magasan persze nem is volt.

Raksányi - Nagyon nagy tehetségnek tartják. Én annyira nem, persze személyes vélemény, de nem olyan gyors és nem dob olyan jól, hogy igazán jó legyen. Persze cáfoljon rám.

Czank - Ha jól emlékszem, sokat volt sérült. Az márpedig mindenkire másképpen hat, valaki pár hét múlva felpattan a betegágyból, másokból pedig sosem lesz többet játékos. Reméljük, hogy vele nem az utóbbi fog történni.

This Post:
00
204024.67 in reply to 204024.65
Date: 12/9/2011 2:03:08 PM
Overall Posts Rated:
173173
Wolwerine nem megyünk el Sopronba hivatalos időkérőnek? A többi edző meccselhet, de mi kérünk időt, megmondjuk mikor kell kérni, és mit kell mondani. Aztán irány a final 4. :-)

This Post:
00
204024.68 in reply to 204024.65
Date: 12/9/2011 2:09:42 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II

Szerintem marhára de nincs igazatok ezzel kapcsolatban. Egy leszervezett dolgot, főleg egy esküvőt, ami jó eséllyel már fél éve ismert időpontban van, nem lehet odébb pakolgatni. Ráadásul jó előre szólt, hogy ez így lesz, előre megmondta 3 hónappal, hogy ez az időpont nem alkalmas neki. Jó magyar szokás szerint a válogatottól elhajtásra az volt az indok, hogy nem szólt előre. Egyébként sem osztott-szorzott volna az a két hét, főleg ilyen edző mellett. Sírva röhögök bármely időkérésen, amit megmutatnak.

Na akkor pár dolgot kellene tisztázni!!
Januárba amikor a Gáll Tomit hívtam a szülinapomra, már akkor tudta, hogy nem lesz ott.
Mert akkor vannak a pót selejtezők.
(Ha nem jutottak volna tovább akkor ott lett volna, mert aznap voltak Németországba amikor volt a szülinapom )
Akkor már kellett tunia a játékosnak is, úgy-e??
Ha januárba még nem volt leszervezve, akkor miért arra az időpontra szervezte??
Illetve ha már tudta, hogy a lagzija akkor lesz, akkor januárba jelezhette volna!!
Mi márciusba játszottunk a Fradival.

From: Kusti11

This Post:
00
204024.69 in reply to 204024.67
Date: 12/9/2011 3:45:48 PM
kk zte
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Second Team:
kk zte II
Ki lenne jó, szövetségi kapitánynak.
Persze Rajtad, meg Wolworinén kivül.
Rátgéber már volt,Bencze Tomi volt, Farkas Sanyika szerintem belefásult.
Most van Székely Norbi - Gáll Tomi páros.
Füzi, Bubu, meg Puskás Artúr maradt.

This Post:
00
204024.70 in reply to 204024.69
Date: 12/9/2011 4:37:36 PM
Overall Posts Rated:
173173
Látod ez egy fogós kérdés. De szerintem kitűnt abból, amit írtam, hogy ebben eléggé tanácstalan vagyok. Valahogy senkinek sem jön össze. Rátgéber anno összerakta az EB-re kijutott csapatot. Ott persze elpáholt minket az európai élvonal, de akkor az egy fiatal, jövővel rendelkező gárda volt. Akkor nagyon nem értettem egyet a leváltásával (illetve elnézést, a szerződésének meg nem hosszabbításával, mert erről volt szó). Akkor én a közvéleményben nem éreztem azt, hogy akkora hűde tragédiának tartaná mindenki azt, ami ott történt, szerintem sokan belátták, hogy még több időre lenne szükség. Ezzel szemben a szövetség (nem kicsit) Sopron felé húzó magja világraszóló tragédiának fújta fel a dolgot, porba hulló fejeket szerettek volna látni, tök feleslegesen. Nem azért, mert Rátgébert én ilyen vagy olyan jónak tartom, sőt, meglehetősen különc egyéniségnek tartom, elvont nyilatkozatokkal, igazából nehéz kihámozni, mit is akar mondani, amikor beszél. De ezt most hagyjuk, nem ez a lényeg, akkor és ott volt egy működőnek indult dolog, amit fémbetétes cipővel szétrúgtak, és akkor én éreztem ebben az egészben egy törést. Valahogy azóta sem akar pályára állni a dolog. Nem tudok sajnos olyat mondani, akire le lehetne Székelyt cserélni, úgy gondolom, hogy már odakerülnie sem kellett volna. Van, hogy egy sz@r döntést nem lehet csak úgy helyrehozni, ez is azok közé tartozik érzésem szerint. Rátgéber helyében (megjegyzem még egyszer, nem a kedvencem) én is elhúztam volna ebből az országból melegebb éghajlatra...

UI: Donkó Orsolyáról tud valaki valamit? Ő azért jól csinálta mielőtt a betegsége miatt abba kellett hagynia.

Edit: Füzit egyébként én jó edzőnek tartom. Lehet, hogy a sz@rból várépítő hozzáállása most jól jönne.

Last edited by kaygee at 12/9/2011 4:41:33 PM

From: deakdzso

This Post:
00
204024.71 in reply to 204024.59
Date: 12/9/2011 9:43:23 PM
Carpathian Bears
II.2
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
ExxonMobil csapata, BSC Oilers néven fut (vagyis futott, ebben a szezonban nem indultunk).

This Post:
00
204024.72 in reply to 204024.62
Date: 12/10/2011 2:50:35 AM
Győr Vikings
II.1
Overall Posts Rated:
5656
Igen Bubu lánya a Rita, Czank Tímea Sopron, Raksányi Krisztina Pécs.

+Rasheed Rita, Simon Zsófi Győrből.Ők ketten benne voltak a bő keretben, aztán kellett a hely Varga Zsófinak(sopron), hogy bohóckodhasson.

From: JoeBlack

This Post:
00
204024.73 in reply to 204024.70
Date: 12/10/2011 5:08:29 AM
Overall Posts Rated:
411411

Edit: Füzit egyébként én jó edzőnek tartom. Lehet, hogy a sz@rból várépítő hozzáállása most jól jönne.

Ezzel az állításoddal nem értek egyet. Mikor épített akkora szarból várat? És milyen eredményt mutatott eddig fel? Győrbe alá rakják a csapatot, pénzt nem sajnálnak, és tudtommal nem szólnak bele az igazolásokba. Még se jutottak eddig se itthon se nemzetközin semmire! Ne hasonlítsuk össze azért Norbival, mert ő már mutatott fel itt valamit. Nem mennék bele az első két évének eredményeibe gyenge állománnyal, mert akkor itt a sok pécsi fantol meg sok sopron gyűlölőtől kapnék hideget meleget a nyakamba!

This Post:
00
204024.74 in reply to 204024.73
Date: 12/10/2011 5:55:11 AM
Overall Posts Rated:
173173
Én nem vagyok egyébként sem pécsi sem soproni fan. Nagy élvezettel szoktam nézni a rangadókat, pártatlanul. Nem ezért írom, amit írok, inkább mint rajongó. Füzi nekem azért vált szimpatikussá, mert a csapzott pécsi kerettel ütötte meg a soproni sztárgárdát. Pár üzenettel ezelőtt kitértem már erre, két légiósa volt sérült (Mazzante, Ohlde), akik pályára sem léphettek, valamint Vajda Anna valahogy összetákolva tudott néha tántorogni, ha egyáltalán harcképes volt. Akkor húzta elő például Quigley-t, aki abszolút másodhegedűs volt addig, és teljesen kihegyezte rá a csapat játékát. Meggyőződésem, hogy Djokic tavaly azért (is) bukta el a döntőt 2-0-ról, mert nem tudott annyit megoldani, hogy Quigley-hez eljusson a labda. Iványi Dalma sem. Azt pedig nem engedheti meg a egy csapat sem, hogy a legjobb játékosa alig néhány mezőnykísérlettel fejezi be a meccset, és annyit tesz hozzá a támadójátékhoz, hogy átfut az alapvonalon. Az utolsó három döntő meccsen a pécsi játékban nulla rendszer volt.

Azt nem mondanám, hogy Füzi nem mutatott fel semmit, van egy magyar bajnoki címe. Emellett azért ne felejtsük el azt, hogy ő ott ült a Rátgéber érában a padon (másodedzőként), nem mindent a vezetőedző csinál egy klubnál. Ettől persze nem kell válogatott edzőnek lennie senki fejének a porbahullásán keresztül, ez pusztán a véleményem róla, mint edzőről.

Advertisement