PANTOKRATORAS -- Remal Madrid 1 το εχει το ματσακι ο παντοκρατορας.εξαρταται μονο απο τον ιδιο
green fighters -- ΑΣ Τρικαλα ΚΑΕ 1
Kalamata B.C -- fay_stelaios 1 κακα τα ψεματα ακομα δεν εχω κανει νικη στα ισια,οποτε γι'αυτο το λογο φαβορι ειναι η καλαματα.εξαλλου οι φιλοξενουμενοι δεν εχουν αλλο ματς αυτη την εβδομαδα.δεν εχω αποφασισει ομως αν θα το παλεψω ή οχι!θα δειξει σε 3 ωριτσες...
Anatolia Polikastou --ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ 2 γυρισε απο τις διακοπες εχοντας χασει τα αυγα και τα καλαθια ο σπαρτακος!εχει μαζεψει ομως και πολυ ηθικο!υποθετω οτι θα λυσσαξουν και οι 2 για τη νικη,ομως η εδρα λογω εδρας και ηθικου εχει ενα αβανταζ...
JK69ER -- 3bobakia_mikra 2 σταθερη ομαδα οι 3bobakia.αντιθετως ο joker πουλαει πολλους παικτες τωρα το μεσημερι.θα πουληθουν?αν ναι προλαβαινει να παρει αλλους?εχει και το κυπελλο!γηπεδουχοι κι εδω λοιπον!
Red Legionaries -- Emmanouil Papas 1 ειναι πολυ ικανος μανατζερ ο ρεντ.μικρο ροστερ σημερα,αλλα δεν εχει μεγαλο και ο παπας.με τις ευχες μου εξαλλου,αφου με ψιλοβολευει κιολας...
PLAGIARI FORCE -- 21 Nations Army 1? κι αυτο ενδιαφερον ματσακι.οι φιλοξενουμενοι συνεχιζουν και στο κυπελλο και ισως αυτο παιξει το ρολο του αποψε.αν και νομιζω οτι θα το χτυπησουν τον αγωνα και αν το κανουν εχουν σιγουρα τυχη...
mavros likos -- Nerds Volos 2 ευκολα πολυ εδω.ο λυκος επαιξε μαλιστα δυνατα απεναντι στα ρεμαλια!!!