Igen én is a győzelmeket számoltam az előző szezonban is. Az 5. hely volt a minimum amit el kellett érnem. Nem kívántam kiesési rangadót játszani. A többi számomra mellékes volt. Az hogy ezért kevesebb heti mérkőzésem lehet és nem kell a játékosoknak fizetést adni. Mellékes.
Ezen talán úgy lehetne változtatni, hogy a trédereket sújtsák inkább. Aki elad játékost annak csökkenjen a nézőszáma és ezáltal a jegybevétele. Arról szól, hogy pénzt akarnak kivenni a játék körforgásából. Akkor inkább a személyzetek fizetését növeljék. Máris kevesebb lesz ami bent marad a csapatok kasszáiban.
Meg hát a scout-k igen csak húzzák az ifik árát fel. Tudok példát amikor a játékosra mondták tegye ki 500K -ért elmegy lesz tulaj. Igen ám az indulói alapján és tehetsége alapján simán U21-be érhet. Erre senki nem licitált. Mi lett volna ha inkább kiteszik 100K-ért. Elkel és talán edzik, mivel konkrét hely nem volt a játékosnak mert nem olyan nagy ász.
Szóval vannak azért dolgok a játékban amiket el kell fogadni és ki kell használni.