Πιο πολύ μου φέρνει σε ´τέρας´.
Κακοπροπονημένος όσο εκεί που δεν πάει!
Καταπληκτικός επιθετικός, κακός αμυντικός, κακός ριμπάουντερ. Τα γύρω-γύρω skill είναι σαν να πήρε κάποιος τυχαία αριθμούς και να τους έβαλε:)
Για παράδειγμα το 20+ στο driving! Ένας P.F παινει συνήθως το 10-13 % των επιθέσεων του με drive σε εσωτερικό σύστημα. Από αυτά πάνω από το 60% είναι ´ελεύθερα´ άρα και ελάχιστα απαιτητικά σε drive και I.S
Δηλαδή με drive π.χ 12 θα ήταν ελάχιστα χειρότερος επιθετικά αλλά θα είχε γλυτώσει minimum 8 pop-up.
Έτσι όπως το βλέπω εγώ είναι παίχτης ειδικών καταστάσεων (για εθνική πάντα). Εάν είμαστε σίγουροι ότι ο αντίπαλος θα παέι εξωτερικά και ότι αντέχουμε έναν αριθμό λογότερων επιθέσεων (Reb) τότε μπορεί να είναι πραγματικά φονικός!
Εάν οι δύο παραπάνω συνθήκες δεν ειναι εξασφαλισμένες τότε γίνονται σημαντικές οι αδυναμίες του.
Κρίμα όμως γιατί με λίγο καλύτερη κατανομή στα skill του θα ήταν καλός παίχτης σε μία μεγάλη γκάμα συστημάτων και καταστάσεων.
Βέβαια από την άλλη επιλέχθηκε σε draft νομίζω την σεζόν 5, που φαντάζομαι ότι ήταν πολύ μικρότερη η γνώση της σωστής προπόνησης.
Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές