a legnagyobb tehetségeinket ne neveljék amatőrök. én ezzel nem értek egyet. ott van az átadón superfrank gyereke.hatalmas tehetség volt, draftja legjobb bd jelöltje.18 évesen már így nézett ki szinte, azóta nem kapott edzést. ő ráadásul a mentoráltam volt + scoutja voltam. napi 30 perceket foglalkoztam vele skypén. 1 szezonig nyomta, majd eltűnt a semmiben, azóta se hallottam róla. másik példám, írtam az újnak kell az ötös edző adjuk el mert elkallódik. erre írta, hogy megvette az ötös edzőt. mondom szuper kezdjük el edzeni. 6 hét múlva meg csődbe ment annyit keresett az edzője. most vagy azt várjuk el, hogy kezdjek el 30 embert mentorálni egyszerre, vagy azt, hogy végezzem a scout melót. mert a kettő nem ugyan az. volt olyan is, bár tudtuk pótolni azért idegesítő szitu volt, hogy a 4. osztos mazsolát megkérdeztem, hogy mivel nagy tehetség 5-ös edző kéne neki 3-4 héten belül, addig a 4-es is megteszi de muszáj beruházni ötösre rövid időn belül. 3 hét múlva írta, hogy megvan az ötös edző, szezon végén meg látom a lemaradást, nem is emlékszem már hogyan, (talán megkérdeztem az edzője fizetését) de kiderült, hogy 3-as edzővel tolta az ipart kezdetektől nekem meg hazudott. igenis aki olyan potú tehetségű gyerek tegyék ki átadóra és vegyenek helyette 3 sztár-húzóembert. kísérletezgessenek azokon ne azon a 4-8 játékoson akiknek NT-ig vannak esélyei. idén volt olyan aki közölte velem nem akarja eladni, elkezd gyűjteni 4-es edzőre? mondjátok meg nekem, 4-es edzőre mit kell gyűjteni? amikor nekem még olyan volt felmentem az átadóra és vettem egyet 5k-ért. mit kell 5k-n gyűjteni? ráadásul mit csinálsz ha nem tetszik neki a játék és 2 hónap múlva abbahagyja. vagy anyu eltiltja mert hazavitt 3 db egyest. a nagy tehetségek és magas potúak nevelődjenek ismert leinformálható megbízható 2-3 szezon óta játszó játékosoknál. a többiek bizonyítsanak sztár és húzóember potúakon. 2 szezon normális nevelés után szívesen kiosztok nekik akár jobb játékost is!