Kravice kravice kravice kravice :D :D :D
Pa gde si bre ti! :D
Gde ste i Djole i ti, da prskate vodom, za momcadi sampionskom ka stazama slavnim?! :D
I 'Rota da sugerira kojim ce se idee putem?! :D Jer on svakojakog iskustva imade. :D
Okasnili ste na champagne, sve se slilo u moje grlo, au sto je bio sladak. :D
Al' cu vas posluzim s perece i kolaci, a i kafu ima da pristavim ak' se ne bojite ce vam poraste rep. :D
"Stotine hiljada grla orilo je sampionski hit u gotovo pa do poslednjeg mesta rasprodatoj Groopers areni medju skoro pa cak 20 iljadarki posetilaca. :)
'Ajmo ajde, ajmo ajde, Huntersi hrabo, ale ale... Relja sampion, podigni nam stadion!...' itd., itd. ...:)' Pevalo je i staro i mlado, i Paldum Hanka i Georgije i Vlado sto bi se kod nas reklo jel'. :)
Neimenovani se takodje kunu, mada to kao ajd' kamera i nije navodno zabelezila, ali da je u odredjenim trenucima pesma uspevala i isla cak dotle da ponese i na noge podigne i samog menadzera Groopers-a. :)
Dok iz PR sektora i odredjenog dela domace javnosti (pojedinih lokalnih medija takodje pod rukom i patronatom [mada nezvanicno] svima nam dobro poznatog, kontroverznog biznismena) razumljivo odbacuju i ublazavaju ovakve tvrdnje isticuci da je prvi covek domace fransize samo zeleo doprineti duhu gostoprimstva i gradjenju fer i korektnih medjuligaskih odnosa te otuda i ono 'Uaaa Groopers! ...i 'i ja, i ja, i ja sam Hunter!...', pojedini tabloidni mediji idu i cak dotle da ga spajaju sa i najekstremnijim navijackim frakcijama Hunters-a optuzujuci ga i upiruci prstom pravo u njega kao glavnog inicijatora nereda nastalih po samom zavrsetku mecu."
Podseticemo nemirima je prethodio nemili incident od pre samo dan ranije u maticnom gradu Hunters-a, i to cak izmedju 6 frakcija ove ekipe a u borbi oko prevlasti nad trgovinom jajima. U strucnim krugovima a i siroj javnosti poznatiji kao "Pijacni Masakr".
Vise o ovome u odvojenoj vesti...
Last edited by Relja hunter at 3/23/2017 3:49:10 AM