Faktas, kad Rytai šiemet ims lyga, o kuris ten iš Jūsų laimės, tai tikrai neaišku, viskas labai slidu. Kuris nors iš Jūsų pagr. žaidėjų gaus traumą netinkamu metu ir galima laidot sezoną. Aišku, aš esu didžiausias Lamparduko gerbėjas šį sezoną, nes jei jis išeitų, tai sekantį sezoną man nebūtų ko plėšytis ir ramiai sau tausočiau komanda. Tik gaila, kad Jūs tiek Lampardukui, tiek man esat per stiprūs dabar. Nors laukiu stebuklo iš kolegos :)
Todėl prognozuoju, kad šį sezoną titulas atitenka Rytams (nesvarbu kuriam, nes kitas sezonas mano vis tiek bus :D ), o kitą sezoną abejoju ar visi išliksit tokie stiprūs ar dar labiau sustiprėsit, nors tikiu, kad kurio nors iš Jūsų komanda taps super galinga ir šluos visus, bet kaip ir sakiau-titulas bus mano. Darau prielaida, kad Jūsų grupės susilpnės, nes nemanau, kad bus lengva išlaikyt tokias galingas sudėtis ilgam, o mano situacija priešinga. Kiekviena savaite labai ženkliai mano pajamos viršija lygos vidurkį, todėl tikrai turiu iš ko stiprint komandos sudėtį.
Žinoma, nenurašau ir mūsų pogrupio, bet kažin ar per vieną sezoną kuris nors sugebėtų surinkt labai stiprią ir subalansuotą komandą, kad ir turėdami gilias kišenes. :)