Pazi, ok je za te pare...ali ja izbegavam igrace sa bilo kojim nepostojecim skillovima. Bilo kojim. Jer sam jednom imao lepog centra sa katastrofalnom unutrasnjom odbranom. Otelio sam se dok sa je digao na odlican...cela sezona mi otisla na to. Mislim da taj nije vredan treninga iz prostog razloga jer je sut iz daljine jako los, a on se trenira na 1 poziciji i tu ces mnogo treninga izgubiti. Moj savet je da za pleja i beka uvek trazis solidnu spoljasnju odbranu, sut iz daljine i dodavanje (ne ispod ocene slab). Naravno, ako se moze naci takav. Lakse je dici skok sut, prodornost i tehniku jer skacu lagano i mogu se trenirati na 2 pozicije sto znaci da ce usput i drugi igraci da napreduju koji igraju prvu postavu jer ce odraditi minute (kao ovi matori Po-u). To su neke cake koje ces videti sam, a sta te zanima pitaj :D p.s.Nikad ne uzimaj igraca sa nepostojecim slobodnim bacanjima, osim ako ne mislis samo da ga prodas posle par podignutih skilova. Slobodna bacanja dobijaju tekme! To me je moj brat uverio vise puta!