Се почна со непотребната хуманитарна авантура со спасување на центарот Beato. Сакав маскимално да го искористам високиот скил на додавање кај Арнаудовски преку формирање на моќен центарски тандем. Арно ама, финансиите одма се влошија поради нивните големи плати, па морав брзо да го продавам Beato при што успеав да си повратам само 1/3 од парите што ги вложив за него а да не зборам дека го купив во катастрофална форма а го продадов во добра. Во меѓувреме приметив дека бев премногу јак на цемтарските позиции а имав дупка на бековските па доведов центар со помала плата Samah со што ми се отвори простор и за бековското засилување Cenci. Така конечно успеав да направам моќен тим што се гледа и од последните резултати и тоа со вкупна плата која можев да ја плаќам без проблем. Но, проблемот настана во тоа што ми останаа многу малку пари а влегов во лош распоред со 2 недели без меч дома, неделата кога им гостував на Bregalnica и Heraklea како и all-star неделата па дојдов до овој голем минус. Имав 4 неуспешни обиди да продадам играч за нормална цена изминативе 2 недели па денес ќе морам двајца да ставам со 0 почетна цена. Тоа е тоа, дефинитивно ќе мора да го сменам концептот, ќе ги смалам критериумите за засилување и ќе се почне со штедење.
Last edited by Dadimo at 4/4/2012 7:09:22 AM