BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.63 in reply to 200175.62
Date: 11/6/2011 11:00:32 AM
S H A R K S
II.4
Overall Posts Rated:
1212
γεια σας παιδια και απο εμένα ....δεν είχα προσβαση στο δικο μου pc γι΄αυτο και καλοσορίζω τωρα και εγω τους καινουργιους στην κατηγορια και στους ομιλους μας. Στόχος για φέτος και παλι η ανετη παραμονη και ανανεωση και ελπιζω και βελτιωση παικτων που πιστευω, η ανανεωση αρχησε με τη φυγη το Matas που αδυνατησε την ομαδα στην αμυνα αλλα εδωσε λιγο χρημα...τα ξαναλεμε συντομα.... Καλη σεζον σε όλους

This Post:
00
200175.64 in reply to 200175.60
Date: 11/6/2011 12:15:46 PM
Overall Posts Rated:
10001000
21 Nations Army εν. fay_stelaios 109 - 102
το παιχνιδι φαινοταν απο τα αποδυτηρια οτι θα γινει φωτια..αυτος ο αγωνας ειχε τα παντα (τραυματισμους,παρατασεις κλ)
μετα την ληξη του παιχνιδιου Τριπολιωτες οπαδοι εξεφρασαν την δυσαρεστια τους για τον προπονητη ο οποιος κρατησε στον παγκο τον Σιδηροπουλο στην παραταση..γνωριμες τακτικες κινησεις και για τους δυο..ειναι απλα ενα παιχνιδι?η ο Αρμι πηρε το πλεονεκτημα νικων στο πρωταθλημα??

δεν ήξερα αν θα κατέβει κανονικά ο Ορέστης οπότε δεν ξέρω αν φαινόταν όντως ότι θα ήταν φωτιά.

είχε όμως τα πάντα όντως!
τραυματισμό,παράταση,μπάζερ από τη σέντρα σχεδόν σε λήξη επίθεσης,χαμένες κρίσημες βολές,τον Σιδηρό στο 5 και τον Εσμερίθ στο 2 κτλ

κι αυτό βεβαίως με τον προπονητή μου!το παλικάρι μου είχε 34 πόντους και τον άφησε τα 4 πρώτα λεπτά της παράτασης στον πάγκο κι αυτόν και άλλους 2 βασικούς χωρίς να έχουνε πρόβλημα στα φάουλ!με αποτέλεσμα να φάω πιο πολλούς πόντους στην παράταση από ότι στην 4η περίοδο!!!

γνώριμες τακτικές όμως όχι για εμένα!
αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα υπομονετική με περιφερειακό παίκτη στο 5 και αλλαγή στην άμυνα!
η δοκιμή πέτυχε,το πείραμα απέτυχε!χαχαχαχαχα

This Post:
11
200175.65 in reply to 200175.64
Date: 11/6/2011 2:39:16 PM
Overall Posts Rated:
335335
λοιπον τωρα βρηκα χρονο μιας και χαλασε το λαπτοπ μου να κατσω στο ιντερνετ καφε..οποτε θα τις δωσω απο τωρα τις προβλεψεις του O - BET

Emmanouil Papas -- Nerds Volos {1}
ξεκιναμε με τις προβλεψεις μας με το πρωτο απο τα τρια ντερμπι της αγωνιστικης..ο βολος ναι μεν εντος εδρας αλλα ο παπας ειχε ενα ξεκουραστο Σαββατο και εχει το πανω χερι για αυτο το παιχνιδι..πολυ πιθανον ο nerdie να μαγειρεψει παλι κατι αλλα δεν νομιζω να ειναι αρκετο..ο παπας παει για την δευτερη συνεχομενη νικη και την ιδανικη αρχη? θα το δουμε..
δινω ενα 32% στον nerdie να αλλαξη την προβλεψη σε νικη του..

GOLD STARS -- 21 Nations Army {2}
αρκετα ωραιο παιχνιδι..ο Αρμι ναι μεν εχει κουρασμενους αλλα εχει και καλυτερους παικτες..δεν νομιζω οτι θα ρισκαρει και πολυ μιας και νομιζω οτι η τακτικη του τεροιαζει μια χαρα με την ομαδα των αστεριων..απο την αλλη τα αστερια αν δεν εχουν χρηματα για περ. ενισχυση καλυτερα να συνεχισουν να φτιαχνουν διαθεση..
36% να κλεψουν το παιχνιδι τα χρυσα αστερια..

fay_stelaios -- Aris b.c.t {1}
οκ εδω εχουμε τον Στελιο ο οποιος εψαχνε μια καλη αρχη για την σεζον που ομως μεχρι στιγμης δεν τα καταφερνει και εχασε στην πρεμιερα απο τον Αρμι στην παραταση..ειδωμεν..αν ο αρης δεν κανει μεταγραφες δεν μπορει να χτυπησει κανενα παιχνιδι
δινω να 25% στον αρη

Agor Aegean -- ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ {1}
εδω δεν εχουμε παιχνιδι

From: pazinok

This Post:
00
200175.66 in reply to 200175.65
Date: 11/6/2011 7:05:43 PM
Overall Posts Rated:
335335
πριν συνεχισω να κανω μια αναφορα στις νεες μεταγραφες του αρη..(αλλα δεν αλλαζω προβλεψη)
και του ρεντ..(τρομερος παικτης..που σου ελεγα 2 τερατα στην ρακετα? :P )

Red Legionaries -- PANTOKRATORAS {1}
υπο αλλες συνθηκες το παιχνιδι θα ηταν ντερμπι..που ειχα πει πριν οτι εχουμε τρια??αυτο θα ηταν το δευτερο..ο Θοδωρης ομως με μια εκπληκτικη μανατζερικης φυσης κινηση αγορασε ενα κοπροσκυλο ελληναρα απο τα μπυζουκια και σιγουρα θα βγαλει καποιο κερδος που τον επανεφεραι στα παρκε :P ..μεχρι τοτε ομως θα παιξει..και το θυμα ειναι ο γιαννης ο οποιος μαλλον θα αφησει τα χτυπηματα για αλλα παιχνιδια..
μονο ενα 10% σε αλλο αποτελεσμα..

Anatolia Polikastou -- KOFTES {1}
οι κοφτες τελικα δεν καταφεραν να παρουν το παιχνιδι απο την Καλαματα και τωρα καλουνται σε ενα ακομη ποιο γερο τεστ με το Πολυκαστρο..μηπως κρατησει δυναμεις για να μην παει σε κινησεις ρισκο στο κυπελλο?μενει να το δουμε..η Ανατολια μπορει να κανει οποιοδηποτε ροτεισον επιθυμει..να δουμε τι αλλο τρελο θα σκαρφηστει ο coach..
νικη για κοφτες..20%

Kalamata B.C -- Pontiakos B.C. {1}
δευτερο συνεχομενο παιχνιδι για τον Τακη με καποιον νεο και εχει παρει τον ρολο του πορτιερη:P
δεν θα συναντηση μεγαλο προβλημα ο Χοντος και η παρεα του..μενει να δουμε πως θα κινηθει και ο ποντιος..ενδιαφερον ματσακι αν δεν κριθει απο το πρωτο ημιχρονο..
σε αλλο αποτελεσμα ενα 22%

PLAGIARI FORCE -- JK69ER {1}
το μεγαλυτερο ντερμπι της αγωνιστικης..και οι δυο ομαδες πρωταγωνιστες την προηγουμενη σεζον και πολυ πιθανον και στην καινουργια..η πλαγιαρι φαινεται ποιο ετοιμη..δευτερο συνεχομενο δυνατο παιχνιδι για τον τζοκερ με τις αξιοσεβαστες καταστασεις...
41% στο 2..

την προηγουμενη αγωνιστικη εκανα 7/8..για να δουμε τωρα....O-BET

This Post:
00
200175.67 in reply to 200175.65
Date: 11/7/2011 2:36:47 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Η βομβα εσκασε!!!με την αποκτηση του σεντερ ξεκιναει το πρωταθλημα και για εμενα...και ακομη δεν εχω πουλησει τους δυο πιτσιρικαδες.τους κραταω μπας και μπουν στην εθνικη!!!στην αναγκη θα πουληθουν ενα μυριο ο καθενας!!!!:)))αλλα θα χρειαστω και παγκο....

This Post:
00
200175.68 in reply to 200175.67
Date: 11/7/2011 3:51:45 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
οι δικιες ου προβλεψεις ειναι οι εξης:
Emmanouil Papas -- Nerds Volos {1}
δύσκολο ματς και για ις δύο ομάδες.ο Emmanouil Papas εχει υπεροπλια στους κοντούς και ο Nerds στους ψηλους...πιστευω όμως οτι πιο πληρεις ομαδα είναι ο Papas και θα παω με τον ασο στο 2,40
GOLD STARS -- 21 Nations Army {2}
Οι ομάδα των ψηλων GOLD STARS δεν πιστευω να μπορεσουν να κερδίσουν τους βετερανους 21 Nations Army....διπλο στο 1,80

fay_stelaios -- Aris b.c.t {2}
Η ομαδα μου Aris πραγματοποίησε δύο πολυ ηχηρές μεταγγραφες ενος σουτινγκ γκαρντ και ενος σεντερ.ακομη δεν είναι πληρης αλλα η λεσχη φίλων ΑΡΗ συνεχίζει τις προσπαθειες για την ενισχυση του ροστερ...θελω πολυ αυριο να δω τους νεους παικτες πως θα αποδωσουν.Η φιλοφοφία ειναι να αναδείξω τα δύο ταλεντα που εχω μπας και μοσχοπουληθουν.Οσον αφορα το ματς βλεπω,λογω εδρας περισσοτερο, διπλο στο 2,60

Agor Aegean -- ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ {1}
ασος απο εδω ως το διδυμοτειχο στο 1,05

Last edited by tapoutos 7 at 11/7/2011 4:08:49 AM

This Post:
11
200175.69 in reply to 200175.68
Date: 11/7/2011 4:07:49 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Red Legionaries -- PANTOKRATORAS {1}
ο φιλοξενουμενος red πηρε ενα παικταρα σεντερ ελληνα προπαντον...ειναι καλυτερη ομαδα και με τους σεντερ γινεται η διαφορα ασο στο 1,50

Anatolia Polikastou -- KOFTES {2}
σύγκρουση μεταξύ γιγαντων σεντερ!!!!λογω εδρας περισσοτερο βλεπω νικη των γηπεδουχων ΚΟFTES και του μικρου μας φίλου.ο ενθουσιασμος του νεου θα νικησει την εμπειρια του παλιου. διπλο στο 2,20

Kalamata B.C -- Pontiakos B.C. {1}
ο καλαματιανος θα εχει ευκολο απογευμα απεναντι στους ποντιους εκτος και αν ο ποντιος ''ποντι γκαρντ '' κωστικας κανει την διαφορα...τοσο πολυ δεν νομιζω ασος στο 1,40

PLAGIARI FORCE -- JK69ER {2}
ο πλαγιαριανος συντοπιτης μου δεν βλεπω να τα καταφερνει σε αυτο το ματς.ο JK69ER φαινεται σαν πιο πληρης ομαδα σε ολες τις θεσεις και παιζει και στην εδρα του...διπλο στο 1,90

This Post:
00
200175.70 in reply to 200175.69
Date: 11/7/2011 6:08:41 AM
Overall Posts Rated:
335335
ενα μπαλακι απο μενα γιατι μου αρεσει περα απο την δικια μου εταιρια O-BET να κανουν και αλλοι προβλεψεις..

From: pazinok

This Post:
11
200175.71 in reply to 200175.70
Date: 11/7/2011 8:03:37 AM
Overall Posts Rated:
335335
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Κους-News
οι παικτες μας αφου κανουν και την απογευματικη προπονηση τακτικης θα παρουν τον δρομο για την Θεσ/νικη..
στην πρωινη προπονηση ο Γιωργος Εμβολιαδης ανακοινωσε την τελικη 5αδα και την τακτικη που θα ακολουθησουν στο παιχνιδι..μενουν μονο οι τελικες λεπτομερειες που θα τελειωσουν στις επομενες προπονησεις..οι οπαδοι εδωσαν το παρον τους..γυρω στα 250 ατομα..εψυχωσαν τους παικτες μας οι οποιοι δηλωνουν αισιοδοξοι..μετα ακολουθουν δυο συνεχομενα παιχνιδια εντος με του κυπελλου και ολα διχνουν σιγα σιγα να παιρνουν την σειρα τους..

ποιες θα ειναι οι επομενες κινησεις του περιοδικου κους-news ..(σιγα σιγα)
1.παντα τα τελευταια νεα της ομαδας μας,της κατηγοριας μας και των παικτων μας..
2.αναμενεται μεγαλη αναλυση ολων των ομαδων στην κατηγορια *
3.σιγα σιγα αναλυτικοτερες προβλεψεις απο την O-BET με στατιστικα στοιχεια..
4.οποιος επιθυμει μπορει να μου προσφερει καποιον παικτη του να του κανω συνεντευξη (δλδ εγω να κανω τις ερωτησεις,και ο μανατζερ του παικτη (εσυ) να τις απαντησεις) ..το ειχαμε κανει 2 φορες περσι και ειχε πλακα..
5.μετα την δευτερη αγωνιστικη πολλα ρεπορταζ απο το synora fm του Πολυκαστρου για τα παιχνιδια..

This Post:
00
200175.72 in reply to 200175.71
Date: 11/7/2011 8:12:57 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
xaxaxaxa προσεχε μονο τους παικτες σου μην βγουν και ξενυχτησουν σημερα το βραδυ στα μπαρακια της θεσσαλονικης:)))) αλλαξε την εδρα της ομαδας σου απο το πολυκαστρο στους ευζωνους (εκανα εκει 4 χρονια) ή στο μικροδασος ήμαλλον καλυτερα στους αγριους της ποντοηρακλειας!!!!απο εκει σιγουρα δεν θα περναει κανεις!!!

This Post:
00
200175.73 in reply to 200175.72
Date: 11/7/2011 9:44:46 AM
Overall Posts Rated:
335335
στους ευζωνους?? στην αστυνομια εισαι??
χαχαχαχα..βλεπω τα ξερεις καλα τα μερη μας :P
η εδρα ειναι πολυκαστρο για να μαζευει περισσοτερο κοσμο..εννοειται οτι οι βαλιλιτσιωτες (ποντοηρακλεια) ερχονται :P
αλλωστε στο γηπεδο μας εχουν τραυματηστει αρκετοι παικτες :P

Advertisement