Feltennék néhány kérdést, néhányat konkrétan a programokkal kapcsolatosan, néhányat általánosságban:
Pörköltszáj, ez olvsható a programodban:
Még valami: ha sikerült elnyernem a posztot, akkor egy versenyt indítok, melynek az lesz a lényege, hogy a frissen draftolt 18 éves válogatott esélyes(U21) játékosok főskilljeit minél magasabbra edzzék. A játék ideje 1 szezon, a főskillek növekedése lesz pontozva. Akinek a legtöbb főskill ugrást sikerült elérnie egy szezon alatt, a jutalma egy 3 hónapos támogatói csomag lesz, amennyiben elfogadja a felajánlást. A játék szabályait a választás és egyeztetések után közzétesszük, egy külön topic formában. Tehát megéri szorgalmasan edzeni!:)
Nekem ezzel kapcsolatban az a kérdésem, hogy hogyan definiálod te és a segítőid az U21-re esélyes fogalmát? Ugyanis láttunk már olyat, hogy valakit nem tartottunk annak, és végül mégis odaért. Valaki nyerhet azzal egy díjat, hogy edz egy 18 éves játékost 1 szezonig? A másik kérdés, amit felvet bennem, hogy egy irányítónál 6 alapskill van, egy centernél pedig 3-4. Nem lesz ebből helyzeti előnye annak, aki irányítót edz, mert ott elvileg több lehetőség van egy alacsonyabb skill edzésére váltani, és elérni +1-2 szint növekedést, míg három skillnél nekem ez nehezebbnek tűnik.
Fotofun, ez olvasható a programodban:
Ezek mellett fontosnak tartom a kommunikációt az U21-es válogatott és a felnőtt válogatott kapitánya között, illetve a kapitányok és a magyar közösség között, ezért minden felmerülő kérdésben a véleményeteket fogom kérni.
Ezt én örömmel hallom, mert én is fontosnak tartom, már csak a posztomból adódóan is. Van arra konkrét elképzelésed, ez hogyan valósulhat meg?
Wolwerine, ez olvasható a programodban:
Bár ezt a sportot pontra játsszák, a védekezést tartom a filozófiám alapjának, ez irányítóposzton egyébként is kardinális kérdés volt, de minden pozícióban így van, tehát a jól védekező játékosok fejlesztését támogatom.
A védekezéssel természetesen egyetértek, de kisebb felfogásbeli eltéréseket mindig éreztem (pozitív értelemben) a passzolás kontra dobások tekintetében. Általánosságban úgy éreztem, hogy U21 szinten a magasabb passzolású irányítókat támogatod a jobban dobókkal szemben. Nyilván emögött sok tapasztalat van, röviden megosztanád a közösséggel? (Ha tévednék, és nem így lenne, akkor elnézést kérek).
Általánosságban:
- Bár Fotofuntól a konkrét kérdésem is ez volt, de a többiektől is várnék elképzelést arra vonatkozóan, hogyan oldhatnánk meg az U21-nagyválogatott együttműködést.
- Tudom hogy ez mindig a felhozataltól függ, de milyen összetételű válogatottat tartanátok ideálisnak? Milyen típusú játékosok szerepelnének benne, illetve mely posztokon láttok lehetőséget valamilyen helyzeti előny kialakítására az ellenfelekkel szemben, és hogyan oldanátok ezt meg?
- Mivel az U21 a nagyválogatott előszobája is egyben, ezért kíváncsi lennék arra, hogy milyen tanácsot tudnátok adni ti nekem, hogy milyen irányba lehetne vinni a nagyválogatottat (bármilyen dologra gondolhattok, az edzéstől a csapatösszeállításon keresztül akár az alkalmazott taktikáig, de nem fontos ezek közül minden területet érinteni, arra lennék kíváncsi, mi az ami eszetekbe jut a kérdéskörrel kapcsolatosan).
Előre is köszönöm a válaszokat.
kaygee