رضا و امین و محمدجواد معتقدن مدیریت 2*2 نیست ، منم تو ارسالم گفتم که قبول دارم نیست... کما اینکه مسائلی هم پیش اومده بود که تا قبل از اینکه بخواد مشکلی پیش بیاره جلوشو گرفتم و دوستانه حلش کردم ولی اینجا معتقد نیستم عکس العملم به دعوا بد بوده ، معتقدم عملکردم بد بوده ، باید همون اول پست سهند رو پاک میکردم ، که قبلا گفتم
من پیش خودم خواستم احترام سهند حفظ بشه ولی سهند احترام خودش رو نگه نداشت ، چرا اینو میگم؟ چون که وقتی بیای به یکی توهین کنی انتظار احترام نباید داشته باشی... خود فرده که احترام برای خودش میخره... چرا برای سهند احترام قائلیم؟ چون اخلاقش رو دیدیم قبلا و خودش باعث شده احترام بهش گذاشته بشه ولی وقتی توهین میکنه باید عواقبش رو هم بپذیره...
رضا گفت نباید اونجوری عمل میکردی ولی شرایط اون روز و مسائلی که پیش اومد چاره ای نذاشت وقتی سهند با یه لحن زشت تعیین تکلیف میکنه برا مدیریت دیگه نمیشه بیای و نقش ریش سفید رو بازی کنی... وقتی پوریا توهین کرده نمیشه بیای و پا در میونی کنی ، اینجا باید سعی کرد عدالتو رعایت کرد ، میگی اول باید جداشون کنی بعد کارت بدی ، همینم شد ، چند ساعت بعد از دعوا جریمه کردم و پستها رو هم پاک کردم... گرچه من بعد از جرائم خیلی دوستانه با پوریا و سهند صحبت کردم ، به پوریا گفتم کارت اشتباه بود بخاطر توهینت ، ازشم خواستم خودش بیاد و عذرخواهی کنه ، پوریا هم گفت عصبانی بوده و نمیخواسته اینجور بشه ، از یه طرف با سهند صحبت کردم ، متاسفانه سهند اصلا قبول نداره اشتباه کرده و اینجاس مشکل کار ، برای همینه که نمیشه من به عنوان مدیر کاری بکنم ، وقتی سهند حق رو کاملا به خودش میده من چیکار میتونم بکنم؟
گرچه این نوع رفتارو میذارم پای ندیدن جو انجمنهای مختلف... خوشحالم رضا و امین و آیدین اشاره کردن به سادگی موضوع... این موضوع خیلی پیش پا افتادس به خدا... نبودید تو انجمنهای مختلف ببینید چجوری به جون هم میپرن... اینجا به دلیل جو خوب و دوستانه ش حتا دعواشم تا این حده
ما تو انجمنهایی که بودیم خیلی کم دعوا داشتیم ، همیشه همه با هم رفیق بودن ، خیلی طبیعیه این نوع برخوردا...
...
خب تا اینجای کار من هرچی راجع به این حرفا اومدم حرف بزنم دیدم نمیشه.
من میگم بهتر اصلا به این مسئله که کی مقصره و کی مقصر نیست فکر نکنم.چون تقریبا همه یه اشتباهاتی توی این موضوع داشتن.
از تو گرفته که پست رو پاک نکردی ی سهند که اون حرفا رو زده یا پوریا که توهین کرده یا بقیه که به هر نحوی رفتن.
یه کلمه حرف رو دارم هزار باز میگم اما کسی عمل نمیکنه.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((اقا جون هر کی دوست دارین کوتاه بیاین!/(((((((((((((((((((
میثاق میگه: حداقل خواست هی ما اینه که جریمه ی سهند بخشیده بشه ، میثاق که اصلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنه متاسفانه! باز به محمدجواد که میگه قبول دارم اشتباهه سهندو
من به میثاق نمیگم به تو ربطی نداره چون این یه بحث عمومیه ولی اینو میخوام بدونم با چه هدفی وارد بحث شده؟ اومده بحث رو حل کنه یا دنبال چیز دیگه ایه؟ اومده از دل بچه ها در بیاره یا اومده دامن بزنه به مسائل که به اختلافات شخصیش برسه؟
خیلی حرکت زشتیه که نه مسئله رو ببینیم نه هیچی ، گرو کشی کنیم که ما نیستیم تا وقتی که جریمه سهند پاک بشه
حالا جدای این حرفا ، این وسط سهند مهمه ، که دیگه بعد از جواب آخرین پیامم چیزی نگفت بهم اینجا هم بحثی نکرد ، سهند قبول نداره اشتباه کرده... حل شدن قضیه دو طرفه س... تا وقتی که سهند قبول نکنه دعوا رو شروع کرده و توهین کرده به پوریا مسئله حل شدنی نیست متاسفانه
این میثاق رو ولش کن:دی
من دو ساعته دارم میگم به جای اینکه مسئله رو بدتر کنی و گرو کشی کنی سعی کن کوتاه بیای تا موضع حل بشه اما انگار دارم با دیوار حرف میزنم:دی
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
والا به خدا من درگیری از این بدتر رو هم دیدم اما بعد از 2 ماه طرف رو راضی به برگشتن کردیم اما نمیدونم چرا این یکی حل نمیشه..
این که تازه سر دو کلام حرفه که درصد توهینش از فحش هایی که من جاهای دیگه شنیدم به هم دادن خیلی پایین تره اما همون افراد رو باز دوباره کنار هم اوردیم.