BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148543.63 in reply to 148543.62
Date: 7/1/2010 4:45:46 PM
Overall Posts Rated:
173173
Οσον αφορα τις ερωτησεις καλες ειναι να τις κανουμε,που και που να δινουμε και καμια απαντηση γιατι αλλιως μου κανει καπως σαν τον παρουσιαστη που το παιζει εξυπνος ενω κραταει την καρτελα με τις απαντησεις.Ξερω οτι εχετε κοπιασει πολυ για να τα μαθετε αυτα,αλλα η κρατηστε τα για σας η μοιραστειτε τα...

δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου....

και επειδή προβλέπω 1 μπαλίτσα στο post μου....

I don't care (για αυτούς που τους αρέσει το εγγλέζικο)

This Post:
00
148543.64 in reply to 148543.63
Date: 7/1/2010 4:49:21 PM
Overall Posts Rated:
7373
5 mpalitses apo emena :D .. ego vasika exo parei tin apofasi pion tha psifiso .. ama dn vgei kapoios kaluteros tote dn tha itn allakso .. vre lete na valo ego? auti ti sezon tou kalokairiou tha pame kala xD no douleies no tpt! :P .. :P :P :P :P:P

This Post:
00
148543.65 in reply to 148543.11
Date: 7/1/2010 6:02:18 PM
Overall Posts Rated:
5454
Καλησπέρα.
Εγω πιστεύω οτι για να πάει στό ψηλότερο δυνατό σημείο η Εθνική μας χρειάζετε πολύ ψάξιμο και ο νέος προπονητής θα πρέπει να έχει "πίσω" του ενα επιτελείο απο ανθρώπους που να έχουν όρεξη για δουλειά,χρόνο για μεθοδικό ψάξιμο και αξιόλογηση νέων παικτών,χωρίς να θέλω να θίξω τον νύν προπονητή που και αυτός έχει τη δική του φιλοσοφία και φυσικά τις καλύτερες προθέσεις για το Εθνικό μας συγκρότημα.
Εγω το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ δουλειά και τίποτα παραπάνω η λιγότερο...άλλωστε μέσα απο τη δουλειά και τα αποτελέσματα κρίνετε ο καθείς...

This Post:
00
148543.66 in reply to 148543.65
Date: 7/1/2010 8:23:01 PM
Overall Posts Rated:
3131
egw pali perimenw n akousw apo tous ypopsifious mas ena programma,kati pou exoun sto nou tous gia tn ethnikh...olo aerologies kai psifiste me tha kanw to kalutero.
peite tha kanw to kai to exw mazi mou tous tade pou tha me voithisoun o enas sto scouting, o allos einai empeiros kai tha analyoumai taktikes as poume ,me tn epomeno tha koitaei panta to transfer list mipws mas exei xefygei kapoios toso kairo.alla peite ena programma kai kati san epiteleio voithous opws thelete peite to

This Post:
00
148543.67 in reply to 148543.62
Date: 7/2/2010 1:20:45 AM
Overall Posts Rated:
303303
Σχετικα με τις ερωτησεις και τα συναφη..
Υπαρχουν πολλοι τροποι για να μαθεις τις απαντησεις
1.Να κατσεις να σκεφτεις πχ γιατι εχουν βαλει αυτο το dmi γιατι να επιβαρυνουν το προγραμμα του παιχνιδιου με ενα ακομα στοιχειο? αυτη η αξιολογηση πως βγαινει γιατι βγαινει ετσι οπως βγαινει γιατι οι υψηλομισθοι παιρνουν και με ελαχιστο χρονο συμμετοχης υψηλη ενω βλεπεις οτι αλλοι παικτες σου με χαμηλοτερη εχουν προσφερει περισσοτερα?
2.Μπορεις να το κανεις θεμα και να ρωτησεις.
3.Μπορεις να το ρωτησεις (οι αγγλομαθεις τουλαχιστον) στο διεθνες φορουμ.
η 4. Μπορεις να κανεις αυτο που εκαναν ορισμενοι να στειλεις ενα πμ και να ρωτησεις , να το συζητησεις οπως εκαναν αλλοι.

Απλα πραγματακια διαλεγεις και παιρνεις.

Μονο και μονο που μπαινουν οι ερωτησεις και κοιτας πραγματα που δεν σου ειχε παει στο μυαλο να τα κοιταξεις νομιζω ειναι μια βοηθεια.Νομιζεις οτι ο νυν κοουτς δεν θα ψαξει και δεν θα βρει τις απαντησεις? ασχετα αν δεν ειναι μεσα σε αυτους που μου εστειλαν πμ .
Ολες οι γνωσεις σε ολους ? να με συγχωρεις αλλα οχι απο μενα . Το γιατι νομιζω ειναι ευκολο να το καταλαβεις.....

This Post:
00
148543.69 in reply to 148543.68
Date: 7/2/2010 3:39:18 AM
Overall Posts Rated:
303303
εεε κρατα και καμμια ...πισινη ... που ξερεις ... οι γνωριζοντες απο τα ξενα μπορει να εχουν διαφορετικη γνωση επι των θεματων και εμεις εδω απλα να κανουμε τους εξυπνους η καλλιτερα τους εξυπνακηδες ....

From: Lygas

This Post:
00
148543.71 in reply to 148543.69
Date: 7/2/2010 3:54:32 AM
Overall Posts Rated:
155155
Συμφωνώ με τον Νίκο ότι καλό είναι να αναρωτιέστε όλοι με τις ερωτήσεις που κάνει, ειναι πολύ επικοδομητικά αυτά που μπορεί να μάθετε για το παιχνίδι, αλλά μην δίνουμε και μασημένη τροφή.....Οποιος θέλει να το ψάξει το ψάχνει και φαίνεται αυτό.....

Ροτόντο οι τελίτσες στο προηγουμενο ποστ του νίκου ήταν 5 όχι 4!!!!

This Post:
00
148543.72 in reply to 148543.71
Date: 7/2/2010 4:03:31 AM
Overall Posts Rated:
303303
αυτο με το καλλιτερα ... προσεξε με να δεις πως το λενε εκει στα ξενα
You can not teach an old dog new tricks......

This Post:
00
148543.73 in reply to 148543.67
Date: 7/2/2010 4:08:02 AM
Overall Posts Rated:
7676
Ξερεις κατι ομως Νικο?Ηξερα οτι αυτο ακριβως θα μου πεις και αυτο ειναι αλλωστε και δικαιωμα σου το αν θα το πεις η οχι..Απλα και θεμα να το κανεις τις περισσοτερες φορες οι απαντησεις που θα παρεις δεν θα ειναι αυτες που πρεπει,η καλυτερα οι σωστες και θα ερθεις παλι σε μια κατασταση να πεις κατι στα φορουμ και θα εμφανιστεις παλι και θα πεις μη λετε βλακιες με μια ωραιοτατη δοση ειρωνιας..Αυτο εμενα με χαλαει,γιατι οι ερωτησεις καθε φορα ερχονται απο 2-3 συγκεκριμενους μανατζερ τους οποιους πανω στο παιχνιδι εκτιμω απιστευτα και στην τελικη μενεις με την γευση δεν προκειται να μαθω..

Θα μου πεις,απλα ψαξτο..Ε δεν διαφωνω,αλλα οταν βαζεις μια ερωτηση σε μορφη τεστ χωρις να υπαρχει και πολυ δεδομενη απαντηση(γιατι ο καθενας θα σου πει αυτο ειναι το σωστο μεχρι τη στιγμη που εσυ θα πεις ποιο ειναι)τι θες να δειξεις?Δεν θα μπορουσε να ερθει ο κ τα πολυ λιγοτερο εμπειρος σου Kajabbar(και λεω αυτον γιατι ηταν ο μονος υποψηφιος που απαντησε)και να σου κανει και αυτος μια ερωτηση ετσι γιατι του ηρθε και μετα ν σ πει..Φιλαρακι λαθος απαντησες...

Advertisement