Ciekawe gdzie jest teraz nasz wielki fan Legii? Chciałbym aby ktoś mnie pocieszył, usłyszeć coś optymistycznego w takim momencie, a tylko On to potrafi ;)
Ciekawe gdzie jest teraz nasz wielki fan Legii? Chciałbym aby ktoś mnie pocieszył, usłyszeć coś optymistycznego w takim momencie, a tylko On to potrafi ;)
Ja jako wierny kibic Legii Warszawy jestem mocno zawiedziony wynikiem niż grą. Wszyscy narzekali, że obrona wcześniej była kiepska i mieliśmy wtedy dużo szczęścia. A teraz problem jest gdzie indziej. Po pierwsze Skaba to bardzo słaby i niepewny siebie golkiper. Po drugie, jeśli drużyna prowadzi atak pozycyjny, brakuje w drużynie napadziora lepszego niż Paixao.
W Polsce jest teraz taka mentalność, że ważny jest wynik niż gra. I to negatywnie wpływa na reprezentację Polski, ponieważ nie ma kto Lewandowskiemu podawać piłkę na czystą pozycję ( Robert nadal mnie nie przekonuje, że jest klasowym piłkarzem. Spójrzcie na Ibrahimovicia, to jest mega dobry piłkarz. Strzały z dystansu, nieprawdopodobne bramki, sam pracuje też na sytuacje. To jest gość, lepszy niż ta Krystynka z gazowni. )
Moja rada dla Urbana jest taka, żeby nie gadał że brakuje szczęścia tylko zacisnąć zęby, walczyć i trenować a Warszawa ma panować! Technika, technika i jeszcze raz technika. Więcej cierpliwości, rozgrywania akcji na 10-12 podań.
Pozdro ;) Czekam, aż ktoś będzie mnie chciał pocisnąć. Bardzo to lubię!! Pamiętajcie, ja łatwo nie poddaję się!
http://demotywatory.pl/3314299/