Підозрюю, що у ньго бвп+бб краще ніж у 2-го кращого гравця наявного зараз в складі за сумою цих навиків. Я не кажу, що він в основі має грати кожну гру при любій формі і тактиці, але просто не брати в склад...
скажу більше, краще ніж в 1го. на 3 апи. і ЗЗ гірший на 4 апи. також діапазон гірший, контроль гірший, драйвінг гірший... о! підбір кращий. да, пас в димарчука гарний. але також не найкращий і навіть не другий.
в нас таких гравців як димарчук - десяток: димарчук з метелевим, мізін, беньо, скріпченко, планенко, міросіді, гаврілів, краюшкін, паєвський... всі вони +- те саме. димарчук, до речі, не найкращий з них по кус+бк
з усіма я спілкувався. більшість що мені відповіли? "ні, поки що не плануємо тренувати захист". ок, я розумію, ви тренуєте гравців до націоналки. нема питань. тренуйте. я продовжую слідкувати за усіма. буде потреба з-за поганої форми, чи мені буде здаватися, що вони можливо вже достатньо гарні - я запитаю скіли в усіх і оберу кого взяти
я б був дуже щасливий, якби хтось з цих гравців був у збірній. тому що планенко з них найслабший, а краюшкіну взагалі захист тренували в пожежному режимі, щоб було ким грати
В Секторі є набагато (на 20 апів) слабший норвежець (хоть він і по позиції і по скілам інший), якого взагалі наскільки я знаю причепом тренуюсь. І він в збірній грає.
те, що більш слабкий гравець грає в іншій збірній, не означає, що димарчук повинен бути в нашій... це якесь дуууууже дивне стверждення....
знаєш в чому наша проблема була і є? В тому, що немає єдності і підтримки один одного.
Димарчук - яркий тому приклад.
Замість того, щоб використовувати своїх гравців і давати менеджерам наснагу моральну і фінансово- ігрову для тренування українців в молодіжку і далі в Націоналку ми їх ігноруємо. а потім дивуємося що сильні менеджери кидають грати чи тренують іноземців.
емммм... тобто, ти бажаєшь щоб наша молодіжка була як молодіжка чехії до попереднього циклу, награвати досвід зливаючи усі ігри? чи що? я не розумію де я кого не підтримую
так, в нас є ще 6 місць у складі. але кандидатів - більше ніж 6. я не знаю хто з них в який момент отримає потрібний ап та буде у гарній формі. коли декілько сезонів тому я взяв кучеревського з першої гри, хоч він і програвав 4 апи захисту, але тоді таких гравців було 2, а не 10. і захист цей перед першою грою був 11, а не 9
я ніколи нікого не ігнорував. принаймні навмисно