hvala ti na savjetu,al ja ipak mislim da se sva tri igraca mogu iztrenirati,a potvra mog rada je Milos koji je bio U21 te sada Safet koji je trenutno U21 i Dusevic koji je najbolji u svojoj generaciji.
naravno da je bolje iztrenirati 2 igraca nego nijednog al uz kombinaciju treninga ti nedostatci se mogu pokriti :)
Kao sto rekaoh, odluka je tvoja i zelim ti puno srece, samo da bude pojasnjeno ja ne kazem da treniras samo dva nego tri ali da ako ne moze jedan ne primi trening te sedmice da ne mjenjas trening sa npr. unutrasnje odbrane na skok da bi sva tri primila trening te sedmice, mislim da si me i prvi put shvatio ali eto rekoh za svaki slucaj :D
da da shvatio sam te i prvi put ali ev da ti pokusam objasniti svoj nacin,ukoliko jedan od 3 igraca nema 48+ trening u jednoj sedmici,a da treniram rec unt.sut onda dvojca dobiju full trening a jedan polovican.
Moja logika ako od 3 igraca jedan ne dobije full trening prebacujem na skok jel tu htio ili ne htio moras trenirati dvije pozicije,tako da ja tu trojcu opet iztreniram al u skoku i jos neka 2 igraca koja i nisu toliko bitni :)