Αφού οι παίχτες θα παίζουν έως τα 21 τους, ποιο το νόημα της προοπτικής;
οι περισότεροι παικτες στο μπαζερ πλεον παιζουν μεχρι τα 36-37-38 όχι μεχρι τα 21.
όταν έβαλα υποψήφιος ειπα ότι θέλω η μικρή εθνική να δουλεύει με βάση να φτιαχνει παικτες για το pool της μεγάλης . η κοινότητα (όσοι ψήφισαν) επέλεξε εμενα και το υπόλοιπο τιμ με αυτο το σκεπτικό , αν ήθελαν να πρωταγωνιστεί απλα και να κυνηγάει
μονο αποτελέσματα θα μπορούσαν να ψηφίσουν καποιον
άλλο.
όλοι μου οι 18άχρονοι έχουν πάνω από 53 ΠΣ
αυτή τη στιγμή υπάρχουν καπου στους 50 παικτες με 53+ σκιλς στα 18 με προοπτική 9-10-11. και καμια 10αρια καλύτεροι (με αναποδη προπόνηση) απο τον κλτερο δικό σου.
σχόλιο : οι περισσότεροι μανατζερ που ξέρουν να προπονούν δύσκολα θα επιλέξουν ένα παικτη με κάτω απο 8 προοπτική , λόγο της μικρης μεταπωλητικής αξίας ή (αν προπονούν σε βάθος χρόνου) ο παικτης δε μπορεί να γινει κατι πολύ καλό , οπότε δύσκολα καποιος παικτης με χαμηλή προοπτική θα είναι καλύτερος απο καποιον που προπονείται "σωστά" , βεβαια υπαρχουν και εξαιρέσεις.
τις 3 σεζον που ξέρω όλους τους παικτες της μικρής εθνικής μονο μια φορα υπήρχε παικτης με <8 προοπτικής (7 αν θυμάμαι καλά) που να ήταν καλύτερος απο τους υπόλοιπους που έπαιζαν .
Υ.Γ στο νήμα της μικρής εθνικής έπρεπε να το ποστάρεις.