Látod ez egy fogós kérdés. De szerintem kitűnt abból, amit írtam, hogy ebben eléggé tanácstalan vagyok. Valahogy senkinek sem jön össze. Rátgéber anno összerakta az EB-re kijutott csapatot. Ott persze elpáholt minket az európai élvonal, de akkor az egy fiatal, jövővel rendelkező gárda volt. Akkor nagyon nem értettem egyet a leváltásával (illetve elnézést, a szerződésének meg nem hosszabbításával, mert erről volt szó). Akkor én a közvéleményben nem éreztem azt, hogy akkora hűde tragédiának tartaná mindenki azt, ami ott történt, szerintem sokan belátták, hogy még több időre lenne szükség. Ezzel szemben a szövetség (nem kicsit) Sopron felé húzó magja világraszóló tragédiának fújta fel a dolgot, porba hulló fejeket szerettek volna látni, tök feleslegesen. Nem azért, mert Rátgébert én ilyen vagy olyan jónak tartom, sőt, meglehetősen különc egyéniségnek tartom, elvont nyilatkozatokkal, igazából nehéz kihámozni, mit is akar mondani, amikor beszél. De ezt most hagyjuk, nem ez a lényeg, akkor és ott volt egy működőnek indult dolog, amit fémbetétes cipővel szétrúgtak, és akkor én éreztem ebben az egészben egy törést. Valahogy azóta sem akar pályára állni a dolog. Nem tudok sajnos olyat mondani, akire le lehetne Székelyt cserélni, úgy gondolom, hogy már odakerülnie sem kellett volna. Van, hogy egy sz@r döntést nem lehet csak úgy helyrehozni, ez is azok közé tartozik érzésem szerint. Rátgéber helyében (megjegyzem még egyszer, nem a kedvencem) én is elhúztam volna ebből az országból melegebb éghajlatra...
UI: Donkó Orsolyáról tud valaki valamit? Ő azért jól csinálta mielőtt a betegsége miatt abba kellett hagynia.
Edit: Füzit egyébként én jó edzőnek tartom. Lehet, hogy a sz@rból várépítő hozzáállása most jól jönne.
Last edited by kaygee at 12/9/2011 4:41:33 PM