Nem jártam kommunikációs főiskolára(másik kettőre viszont igen), gondoltam is rá, hogy be kellene iratkozni, aztán elmenni valami celebnek :Ü
Ami viszont zavar: mivel el kell utaznom, lehet, hogy őt
(15010668) el fogom mulasztani, nem lesz a közelemben sem gép, sem internet. Ráteszem majd, amit rászánok, de ha túllicitálnak, akkor nincs mit tenni.
A másik kapitányjelöltnek megjegyezném, hogy jómagam mindig megérzésből játszottam, soha semmilyen segédprogramot nem használtam. De miért is magyarázkodom... Ha te tudnád kedves barátom, hogy én mikre vettem rá egyes tulajokat, még külföldieket is...
Utoljára pedig: EGYETLENEGYSZER SEM A SZAVAIMMAL NYERTEM MECCSET, sőt, választást sem. Ha pedig valamire tőmondatokban akarok válaszolni, akkor tőmondatokban fogok. Vagy megértik, vagy nem. Ha hiszed, ha nem, a hozzászólásodat pedig el sem olvastam rendesen, amikor állítólag ugyanazt írtam le, mint Te, csak rövidebben.
De amiket leírok, azt már több mint 1 évvel (naptári) ezelőtt tárgyaltuk több userrel.
Röviden ennyi, bár most hosszú voltam.
Egyébként, meg HAJRÁ MAGYAROK!!!
Na ez vagyok én, van amikor csak ennyit írok, és mindenki ért belőle.
Támadni nem akarok, senkit nem szoktam, viszont védekezni nagyon szeretek, gyakorlatilag a hobbim:D