Nem csak neked van tele a hócipőd. Valahogy ez az egész BB most úgy, ahogy van, egy...
(72783679)Edit: Természetesen nem vitatom el az ellenfél eredményét, de néhány alapvető tény:
- A csapatom jobb az övénél, ezt aligha lehetne vitatni. (Sehol az eredményben, szokás szerint brutálisan lenyomja a jobb csapatot valamiért a BB mostanában).
- 18 perc után a kezdő centere ment zuhanyozni, 1 értékelhető benti játékosa volt az én minőségi embereimmel szemben.
- Az az 1 játékos leszedett 30 lepattanót a liga messze legjobb lepattanózójával szemben, aki szedett 12-őt. WTF???
- Eladott 18(!) labdát a meccsen, én szereztem 14-et. (Sehol az eredményben).
- Az atom multis costa-ricai center 33 perc alatt dobott 0/7-et úgy, hogy védekezésben gyakorlatilag senki sem állt vele szemben. A formája nem magas ugyan, de ez akkor is vicc, ne állítsa már meg egy fele akkora keresetű játékos, ha egyáltalán volt a fele...
- Elhiheted nekem, nem egy trutyi a védekezésem, válogatott esélyes erőcsatárom van, erre agyondobnak bentről, ami kész vicc, ami meg méginkább vicc, a kinti játékosok esetében is inkább az ő javára billen a dolog, BD poszton pedig aztán főleg nincs ekkora különbség.
- Eltalálhatta a taktikát, meg lehet felőlem akármekkora MNF a meccsmotorban (szakállas dolog a játékban, hogy a 2-3 nem feltétlenül jó a 2 pontos ellen, gyakran az 1-1 hatékonyabb), de nehogy már semmit sem látni viszont abból, hogy melyik csapatban vannak jobb játékosok, főleg az, hogy egy padról felálló brutál center a nála minőségileg sokkal rosszabb játékosok ellen a gyűrűt se találja el, az tényleg felháborító.
Ez csak néhány dolog, és ez még csak a teljesség igénye nélkül, meg amennyit még az 1000 év tapasztalat meg válogatott mellett eltöltött idő tapasztalatával látok a meccsek során, beleértve ezt a tegnapi röhejes eredményt is.
Last edited by kaygee at 9/7/2014 11:27:10 AM