1. Svakako pozitivni utisci, iako nije obezbedjen opstanak. I po hiljaditi put, najpozitivniji utisak sjajan forum.
2. a) U principu zadovoljan, osim nekoliko pogresnih odluka (detaljnije u 3)
b) Prezadovoljan. Poraz od 6 razlike od drugoligasa, sa istim zalaganjem, definitivno je podnosljiv. Ostaje zal sto se zbog nedostatka interneta nisam logovao tih par dana, verovatno bi Andjeli pali na pleca uz jedan kranc.
3. Bilo ih je dosta, sto i nije cudno, zbog neiskustva. Smatram kao veliku gresku prodaju centara
(11589352) i
(818416), koji su koliko-toliko parirali zverinama koje imaju rivali (Lilleaas je bio visoko kotiran medju blokerima, a Infante medju skakacima). Nikakve pare nisam uzeo za njih, a dugo su mi pod kosem igrali
(19060533) i
(24463014), kao prve opcije. Takodje, jedna od glupljih stvari je dabl kranc na Zvezdice i dupli poraz..
4. Podvigom smatram sve pobede, osim one nad mareljom i Kostom, koji su se vec ranije predali. Svakako najveci podvig je sjajan otpor koji sam pruzio sismisu u plej autu. Nazalost, sa nesrecnim krajem.
5. Sto se planova tice, mnogo zavisi od toga u koju cu ligu upasti. Trudicu se da budem sto bolji i u kupu. Naravno, cim se ustedi neki dinar, siricu arenu. Imam par solidnih treniraca u spoljnoj liniji, tako da nastavljam rad sa njima. Planiram dovodjenje jos jednog penzionera na poziciju centra, koji ipak nije mlad kao
(4265800) i
(890447).