BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon 17

sezon 17

Set priority
Show messages by
This Post:
11
190683.614 in reply to 190683.613
Date: 10/5/2011 7:11:08 AM
Overall Posts Rated:
335335
ΜΠΛΕ

3bobakia_mikra
μια νικη ακομα για τα μπομπακια και βγαινει και αριθμητικα πρωταθλητης κατηγοριας..γιατι πρωταθλητης μπλε ομιλου βγηκε ηδη..επομενη αγωνιστικη με τους 21..τα νεα στις εφημεριδες γραφει οτι η προεδρος το Σαββατο μετα το παιχνιδι θα διακσεδασει με τους παικτες και το διοικητικο τιμ σε γνωστο νυχτερινο μαγαζι..
το μονο που γνωριζουμε απο την προεδρο των μπομπακια ειναι μια φωτογραφια και αυτη δεν εχουμε δει το προσωπο της
http://www.google.gr/imgres?q=%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CE...

Emmanouil Papas εν. fay_stelaios 61 - 86
και για αλλη μια φορα βλεπουμε την τριπλη μας ισοβαθμια..ολα ειναι ανοιχτα..
http://www.google.gr/imgres?q=%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE...

να τι εγινε μετα την ληξη του αγωνα διπλα απο το γηπεδο..φωτια λοιπον η συνεχεια!!

21 Nations Army εν. ΓΑΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΔΙΔ/ΤΕΙΧΟΥ 102 - 101
το πιο ωραιο παιχνιδι εδω παιχτηκε..οι 21 πανε για την δευτερη θεση καθαρα..ο σπαρτακος εχει να δωσει μαχη..

Nerds Volos εν. Remal Madrid 67 - 98
λογικο ο βολος να μην χτυπησει το παιχνιδι..και τωρα η φωτογραφια του πρεδρου απο τα ρεμαλια:P
http://www.google.gr/imgres?q=%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE...
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ..ρεμαλι πατησα στο γκογκε και με εβγαλε αυτο!!

This Post:
00
190683.615 in reply to 190683.614
Date: 10/5/2011 8:15:39 AM
Overall Posts Rated:
44
EKANA TIN VLAKEIA NA PAIKSW MESA STHN RAKETA ENW H PERIFEREIA MOU HTANE AYTH POU MOU EDWSE THN ANETH NIKI STO MATS ME TON SPARTAKO....PEIRAMATISMOI SE TETOIA MATS EINAI APARADEKTOI....NOMIZW PWS TO KYNHGI TWN 2 NIKWN STA TELEYTAIA 3 MATS EINAI DEDOMENO AMA DEN THELW NA PAIKSW PLAY OUT...O REMAL ANEVAINEI O SPARTAKOS EINAI PANTA DYNATOS ENW O STELAIOS ME KERDISE KAI EXEI KAI AUTOS PLEON VASIMES ELPIDES...OLA EINAI ANOIXTA.....TO MATS POU THA KRINEI TA PANTA EINAI TELEUTAIA AGWNISTIKI FAY STELAIOS-SPARTAKOS....EKEI THA GINEI XAMOS....AYTA.....

This Post:
00
190683.616 in reply to 190683.615
Date: 10/5/2011 8:27:30 AM
Overall Posts Rated:
150150
πραγματικα χαμος!!!!τελειωνετε εσεις οι μπλε για να δω και με ποιον θα παιξω στα play out...:)

Last edited by GIANNIS.K. at 10/5/2011 8:28:27 AM

This Post:
00
190683.617 in reply to 190683.615
Date: 10/5/2011 8:56:42 AM
Overall Posts Rated:
10001000
EKANA TIN VLAKEIA NA PAIKSW MESA STHN RAKETA ENW H PERIFEREIA MOU HTANE AYTH POU MOU EDWSE THN ANETH NIKI STO MATS ME TON SPARTAKO....PEIRAMATISMOI SE TETOIA MATS EINAI APARADEKTOI....NOMIZW PWS TO KYNHGI TWN 2 NIKWN STA TELEYTAIA 3 MATS EINAI DEDOMENO AMA DEN THELW NA PAIKSW PLAY OUT...O REMAL ANEVAINEI O SPARTAKOS EINAI PANTA DYNATOS ENW O STELAIOS ME KERDISE KAI EXEI KAI AUTOS PLEON VASIMES ELPIDES...OLA EINAI ANOIXTA.....TO MATS POU THA KRINEI TA PANTA EINAI TELEUTAIA AGWNISTIKI FAY STELAIOS-SPARTAKOS....EKEI THA GINEI XAMOS....AYTA.....

κανονικά έπαιξες?
εγώ έχω μείνει με την εξής αποροία.αν έπαιζα κανονικά θα κέρδιζα?αν ναι χαράμησα τσάμπα και βερεσέ το ηθικό μου!

ο Σπάρτακος παίζει και με τα ρεμάλια.χαμός κι εκεί αφού και η διαφορά πόντων είναι σημαντική!!!

λογικά όλα τελευταία αγωνιστική θα κριθούν.

αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έπαιξες 3-2.στην επίθεση δεν βρίσκω κάτι λάθος.αλλά στην άμυνα ρίσκαρες.
επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξαν τα φάουλ.ο 1 σου έπαιξε μόνο 25 λεπτά!

πάντως αυτή η μάχη δίνει κερδισμένα τα μπομπάκια!στον 1ο γύρο θα κάνουν πάρτυ!εκτός κι αν ρισκάρει κάποιος από εσάς να μαζέψει ηθικό.εκεί αλλάζει το πράγμα....

From: JK69ER

This Post:
00
190683.618 in reply to 190683.610
Date: 10/5/2011 9:09:59 AM
JK69ER
IV.2
Overall Posts Rated:
2020
Θα τους η' θα μας κερδισεις???
Παλι σου βγαινει εσενα ,μααααα...τοτε θελω την βοηθεια σου για να ανεβω και εγω. χο χο χο
Ξεσκεπασες τα σχεδια μου γαμωτο

This Post:
11
190683.619 in reply to 190683.617
Date: 10/5/2011 9:50:02 AM
Overall Posts Rated:
150150
αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έπαιξες 3-2.στην επίθεση δεν βρίσκω κάτι λάθος

εδω θα διαφωνησω...το τρεξε σουταρε για τον Παπα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο σε σχεση με το κοιτα μεσα..αυτο προκυπτει συγκρινοντας το χθεσινο παιχνιδι του Παπα σε σχεση με αυτο με το Σπαρτακο...στις παρακατω μετρησεις θα λαβω την θεση 3 απο μεριας Παπα ως θεση περιφερειακου αφου χρησιμοποιει γκαρντ στη συγκεκριμενη θεση..
1)και στα 2 παιχνιδια ο Παπας εδωσε λιγοτερα...
2)οι αμυνες που αντιμετωπισε και στα 2 παιχνιδια ηταν πανω κατω ιδιες...

στο χθεσινο παιχνιδι:
Συνολικο ποσοστο ευστοχιας:29%
ποσοστο τριποντων:18,7%
ποντοι απο τους περιφερειακους:34 το 55,7% του συνολου των ποντων
ποντοι απο εσωτερικους:27 το 44,3% του συνολου των ποντων
ποσοστο περιφερειακων:33%
ποσοστο εσωτερικων:24,6%
ασιστ:10

στο προηγουμενο παιχνιδι:

Συνολικο ποσοστο ευστοχιας:44,5%
ποσοστο τριποντων:18%
ποντοι απο τους περιφερειακους:70 το 70,7% του συνολου των ποντων
ποντοι απο εσωτερικους:29 το 28,3% του συνολου των ποντων
ποσοστο περιφερειακων:41%
ποσοστο εσωτερικων:46,4%
ασιστ:18

απο τα παραπανω στατιστικα δεδομενα προκυπτει οτι το κοιτα μεσα ηταν πολυ κακη επιλογη...το προβλημα του Σπαρτακου στο χθεσινο παιχνιδι ειναι οτι δεν μπορουσε να βρει ευκολα την πασα μεσα που απαιτουσε το συστημα επιθεσης του...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα τις λιγες ασσιστ(ΜΟΝΟ 10 για κοιτα μεσα ειναι πολυ λιγες)...οι παιχτες του, τοσο οι περιφερειακοι τοσο και οι εσωτερικοι σουταραν σχεδον παντα με αμυνα πανω τους...αντιθετα στο αλλο παιχνιδι οι περιφερειακοι κρατησαν την ομαδα σκοραροντας με πολυ καλο ποσοστο(41%)...ομως και οι εσωτερικοι παιχτες σουταραν με καλα ποσοστα αφου τροφοδοτουντα μονο αν υπηρχαν καλες προυποθεσεις και οχι ολη την ωρα...μαλιστα σκοραραν 29 ποντους(πιο πολλους απο το παιχνιδι με το κοιτα μεσα!!!!)...και το ποσοστο τους;;;46,4% εναντι του ασχημου 24,3% του αλλου παιχνιδιου..αυτα..δεν εχω χρονο για αλλη αναλυση τωρα αλλα θα ακουσω και τις δικες σας αποψεις και θα τα πουμε...

This Post:
00
190683.620 in reply to 190683.619
Date: 10/5/2011 10:12:34 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί έπαιξες 3-2.στην επίθεση δεν βρίσκω κάτι λάθος

εδω θα διαφωνησω...το τρεξε σουταρε για τον Παπα ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο σε σχεση με το κοιτα μεσα..αυτο προκυπτει συγκρινοντας το χθεσινο παιχνιδι του Παπα σε σχεση με αυτο με το Σπαρτακο...στις παρακατω μετρησεις θα λαβω την θεση 3 απο μεριας Παπα ως θεση περιφερειακου αφου χρησιμοποιει γκαρντ στη συγκεκριμενη θεση..
1)και στα 2 παιχνιδια ο Παπας εδωσε λιγοτερα...
2)οι αμυνες που αντιμετωπισε και στα 2 παιχνιδια ηταν πανω κατω ιδιες...

στο χθεσινο παιχνιδι:
Συνολικο ποσοστο ευστοχιας:29%
ποσοστο τριποντων:18,7%
ποντοι απο τους περιφερειακους:34 το 55,7% του συνολου των ποντων
ποντοι απο εσωτερικους:27 το 44,3% του συνολου των ποντων
ποσοστο περιφερειακων:33%
ποσοστο εσωτερικων:24,6%
ασιστ:10

στο προηγουμενο παιχνιδι:

Συνολικο ποσοστο ευστοχιας:44,5%
ποσοστο τριποντων:18%
ποντοι απο τους περιφερειακους:70 το 70,7% του συνολου των ποντων
ποντοι απο εσωτερικους:29 το 28,3% του συνολου των ποντων
ποσοστο περιφερειακων:41%
ποσοστο εσωτερικων:46,4%
ασιστ:18

απο τα παραπανω στατιστικα δεδομενα προκυπτει οτι το κοιτα μεσα ηταν πολυ κακη επιλογη...το προβλημα του Σπαρτακου στο χθεσινο παιχνιδι ειναι οτι δεν μπορουσε να βρει ευκολα την πασα μεσα που απαιτουσε το συστημα επιθεσης του...αυτο ειχε σαν αποτελεσμα τις λιγες ασσιστ(ΜΟΝΟ 10 για κοιτα μεσα ειναι πολυ λιγες)...οι παιχτες του, τοσο οι περιφερειακοι τοσο και οι εσωτερικοι σουταραν σχεδον παντα με αμυνα πανω τους...αντιθετα στο αλλο παιχνιδι οι περιφερειακοι κρατησαν την ομαδα σκοραροντας με πολυ καλο ποσοστο(41%)...ομως και οι εσωτερικοι παιχτες σουταραν με καλα ποσοστα αφου τροφοδοτουντα μονο αν υπηρχαν καλες προυποθεσεις και οχι ολη την ωρα...μαλιστα σκοραραν 29 ποντους(πιο πολλους απο το παιχνιδι με το κοιτα μεσα!!!!)...και το ποσοστο τους;;;46,4% εναντι του ασχημου 24,3% του αλλου παιχνιδιου..αυτα..δεν εχω χρονο για αλλη αναλυση τωρα αλλα θα ακουσω και τις δικες σας αποψεις και θα τα πουμε...

πήρες ήδη βαθμολογία για το μήνυμα σου.

αλλά,

1)η 3-2 είχε ως αποτέλεσμα να χρεωθεί με 3 φάουλ ο Gill νωρίς!!!
2)έπαιξα καλή άμυνα στον 1 του
3)χρεώθηκε νωρίς με 3 φάουλ ο 1 του

άρα λοιπόν 2 πολύ καλοί πασέρ του( το 1 και το 5 )βγήκαν εκτός αγώνα!!!!

αν είχε παίξει μαν2μαν ,ο Γκιλ θα έπαιζε σαφώς περισσότερο και θα ήταν αλλιώς.και παραπάνω πόντους θα έπαιρνε από το 5,και λιγότερες επιθέσεις από το 4(1/16),και δεν θα έκανε πάρτυ ο Βαρδάρης!

τώρα γιατί χρεώθηκε με φάουλ ο 1 του δεν ξέρω..
ουσιατικά με την επιλογή του στην άμυνα χάλαε και την επίθεση του.

επειδή ήμουν μέσα την ώρα του αγώνα σου λέω ότι όσο δεν είχε πρόβλημα με φάουλ το ματς πήγαινε πόντο πόντο!

γι'αυτό επιμένω ότι η άμυνα ήταν το πρόβλημα,όχι η επίθεση.ίσως να ήταν προτιμότερο να παίξει τρέξε στην επίθεση.ΝΑΙ.

αλλά αν ήταν να άλλαζα 1/2 στην θέση του,θα άλλαζα την άμυνα.

βασικά εκτίμησε λάθος τι θα παίξω εγώ...

This Post:
00
190683.621 in reply to 190683.620
Date: 10/5/2011 10:42:35 AM
Overall Posts Rated:
10001000
ρε παιδιά στο ντραφτ δεν με αφήνει να αλλάξω την προτεραιότητα!!!

συμβαίνει και σε εσάς αυτό?

This Post:
00
190683.622 in reply to 190683.620
Date: 10/5/2011 12:01:17 PM
Overall Posts Rated:
150150
εγω μιλησα για την επιθεση και οχι για την αμυνα...προφανως η αμυνα ηταν λαθος και ηταν ενας απο τους παραγοντες της μεγαλης αυτης διαφορας...ηταν ενα ματς που κερδισες με ψαγμενη τακτικη κα δεν νομιζω πως χρειαζονταν η δυνατη διαθεση... πιστευω μπορουσες και κανονικα να παρεις το ματς...

This Post:
00
190683.623 in reply to 190683.622
Date: 10/5/2011 12:13:09 PM
Overall Posts Rated:
10001000
εγω μιλησα για την επιθεση και οχι για την αμυνα...προφανως η αμυνα ηταν λαθος και ηταν ενας απο τους παραγοντες της μεγαλης αυτης διαφορας...ηταν ενα ματς που κερδισες με ψαγμενη τακτικη κα δεν νομιζω πως χρειαζονταν η δυνατη διαθεση... πιστευω μπορουσες και κανονικα να παρεις το ματς...

δεν διαφωνούμε στην πραγματικότητα κάπου.
δυστυχώς κι εγώ πιστεύω ότι και κανονικά θα κέρδιζα μάλλον.αλλά δεν πειράζει.εξάλλου τη χάρηκα τη νίκη...

με τα ντραφτ έχεις κι εσύ πρόβλημα?δεν μου αλλάζει τη σειρά με τίποτα!!!δεν μου το έχει ξανακάνει αυτό.κι αν δεν μπορώ να αλλάξω τη σειρά δεν έχει νόημα να δίνω λεφτά!

This Post:
00
190683.624 in reply to 190683.623
Date: 10/5/2011 2:38:37 PM
Overall Posts Rated:
335335
προς στελιο>>εμενα κανονικα ειναι τα ντραφτ δεν εχω προβλημα..

προς παπα>> μην χαρεις που καποιος ασχοληθηκα με τα στατιστικα της ομαδας σου..απο τωρα φαινεται οτι κανει σχεδια μαζι σου ο γιαννης :P

προς JK>>Δεν ειπα θα τους νικησω..ειπα θα τους νικηΣΕΙΣ..αν τους νικησεις τοτε ναι σου υποσχομαι οτι θα σε αφησω να με κερδισεις:P να κανονισουμε ομως απο τωρα στα πλαυ οφ αν συναντηθουμε ποιος θα κερδισει :P :D

Advertisement