Arkadaşlar öncelikle oy veren ve vermeyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bugünden itibaren benim 4 sezon başında durma gibi bir düşüncem olsa da şimdilik 2 sezon boyunca U21 milli takımımızın başında olacağım. Kadroyu detaylı inceleme fırsatım oldu ve gözüme çarpan ilk şey dış oyuncular konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Gözlemci ekibinin olmadığı ve herkesin kafasına göre adam yetiştirdiği çok belli. Zaten 1-2 gün önceden genç oyuncuları takip edeceğimiz bir veritabanı yapmıştım, bugünden itibaren tüm genç oyuncuları veritabanına yüklemeye başlıcağım. Gözlemci ekibi konusunda bu işe meraklı, oyuncu yetiştirmeyi seven, zaman konusunda bir sıkıntısı olmayan arkadaşlar bana özelden ulaşırsa sevinirim. Görev dağılımı yapmamız gerekiyor. Unutmayalım ki Bora hocam döneminde güzel bir takip sonucu ülkemize iki kupa kazandırılmıştı. Gözlemci ekibinin yakın vadede U21 takımımıza, uzun vadede ise a milli takımımıza büyük katkısı olacaktır. Mücadele edeceğimiz gruba gelirsek ilk gözüme çarpan Polonya ve Fransa oldu. Kadrolarını biraz inceledim. Polonya ile çekişeceğimizi düşünüyorum. Fransa muhtemelen şuan ki kadrosuna değiştirecektir. Diğer takımlara gelirsek İsveç diğer takımlara nazaran biraz daha iyi kadroya sahip ama bizi yenecek kapasitede olduklarını düşünmüyorum. Sizden ricam insanlık hali gözümüzden kaçar ama biz buna dikkat edicez, potansiyeli olduğunu düşündüğünüz 21 yaşındaki oyuncuları bana özelden mesaj atmanız. Okuduğunuz için teşekkür ederim, seçimin herkes için hayırlı olmasını diliyorum, iyi oyunlar.