Κάτι για το καφεδάκι του MamuΤο πρώτο και αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι όταν παίζουμε εσωτερικά το κάνουμε καλά,πολύ καλά θα έλεγα!
Είδες τι λέω εγώ για εσένα βρε:)
Θα έπρεπε να μπορούσαμε να παίξουμε εσωτερικά πιο συχνά αλλά οι ψηλοί μας είναι χαραμοφάηδες και κοπρόσκυλα:)
Αυτοί οι αληταράδες φταίνε και όχι εσύ πασά μου:)
Αλλά ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο οπότε κανείς πρέπει να κοιτάζει τι είναι αυτό που μπορεί να βελτιωθεί.
Ναι γιατί μόνο εσύ μπορείς:)
Για αρχή λίγο η πάσα. Δεν είναι άσχημη, το αντίθετο αλλά δεν αποτελεί και σημείο υπεροχής μας.
Δηλαδή με 41,7% ελεύθερα σουτ συνολικά μπορούμε να κάνουμε απίστευτες κηδείες αλλά απέναντι στους πραγματικά top θα ζοριστούμε αρκετά.
Σίγουρα μας λείπουν κάποιοι ´ειδικοί´ εσωτερικοί παίχτες. Ειδικά στην θέση του P.G υπάρχουν τρόποι να παίξει κανείς εσωτερικά με πολύ οικονομικό σε skill παίχτη. Αυτό θα έδινε και μια ανάσα στον καταπληκτικό Κουβαράκη στην πιο απλή θέση του S.G.
Βέβαια εάν το team είναι υποχρεωμένο κάποιες φορές να κυνηγά managers για θέματα προπόνησης και αγωνιστικών καταστάσεων, που πολυτέλεια για ανάπτυξη ειδικών παιχτών; Λέμε τώρα,....
Υπάρχει κατά την γνώμη μου ένα χαρακτηριστικό που είναι και καλό και κακό! Η ομάδα βασίζεται πολύ στην ισορροπία των skills. Και από κάποια είδη σουτ φαίνεται ότι υστερεί κάπως σε ´ωμή´ δύναμη (I.S). Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχει γίνει και γίνεται καλή δουλειά και σε ανάπτυξη παιχτών και σε διαχείριση στο θέμα τακτικών επιλογών. Το κακό είναι ότι στα πολύ ζόρια θα ήθελε κανείς να μπορεί να πάρει πλεονεκτήματα καθαρά και μόνο από skills. Αυτό με την ωμή δύναμη έχει και λίγο παραπάνω σημασία γιατί κάνει δύσκολη την εφαρμογή κάποιων ´εξωτερικών´ εκδόσεων του Low Post.
Μετά από το αρχικό καλιόπιασμα δεν μπορεί διάολε,....θα απαντήσει στις ερωτησούλες:)
Εάν έχω καταλάβει καλά στον ορίζοντα δεν υπάρχει κάποιο καθαρό ποιοτικό S.F. Μήπως υπάρχει κάτι σε 2,5 άρι;
Εάν υπάρχει μήπως θα ήταν χρήσιμο να βάλουμε στο ρεπερτόριο κάποια σχήματα με Low Post (σε πιο εύκολα ματς);
Γενικά η γραμμή των ψηλών μας δεν δείχνει να το πολυσηκώνει. Από την άλλη όμως εάν οι αντίπαλοι έβλεπαν Low Post με ´εξωτερικό´ 3άρι και Look Inside με ´εσωτερικό´ 3άρι δεν θα αποκτούσαν έναν σοβαρό πονοκέφαλο για το τι να κάνουν στην επίθεσή τους;
Έχουμε από άποψη ρόστερ τέτοια επιλογή ή γράφω ευχές ;

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές