Daleko mi do nienawiści. Mogę z kimś się nie dogadywać, albo nie zgadzać ale na pewno nie nienawidzę...
Z twoich postów wywnioskowałem co innego, ale to tylko subiektywne odczucie, nie przejmuj się. ;)
Nie interesuje mnie też kto B.B.Kingowi pomaga...nigdy o to nie pytałem. Mnie interesuje co się dzieje z kadrą, a to dla mnie nie wygląda dobrze.
=?
Być może Twój nick ma coś z tym wspólnego:D Pytanie dlaczego Ty sam nie angażujesz się w pomoc B.B.Kingowi? Utożsamiasz się z nim więc powinniście się dogadać. Zamiast pisać ciągle to samo mógłbyś zaoferować mu swoją pomoc.
Hm...
Także proszę Cię nie mów mi żebym "zluzował zwieracze" bo to kadrze nie służy;-P
Zdziwiłbyś się. ;)
PS. Przy następnej okazji bardzo Cię proszę, żebyś nie oceniał co czuję, bo jest to bardzo trudne do oceny w oparciu o wpisy na forum. Poza tym uczucia są bardzo delikatną sprawą;-) i nie lubię o nich rozmawiać na forum społecznościowym.
Wbrew pozorom fora społecznościowe najlepiej ukazują wewnętrzne uczucia. Wiem bo zajmuję się tym długi czas na takim właśnie forum. I na prawdę nie mam zamiaru oceniać tego co czujesz, ja tylko odpowiadam na twoje posty. To forum nie jest odpowiednie do tego typu rozmów. Chciałem tylko byś ignorancję zastąpił czymś bardziej przyjemnym dla czytelnika, np. otwartością. ;) W myśl zasady "wyrażaj poglądy i daj wyrażać je innym". Polemikę od ignorancji oddziela bardzo cienka ściana i również ja mam prośbę, nie przekraczaj jej więcej.
Last edited by McReal at 2/10/2011 3:34:59 PM