As galiu toki uzauginti jeigu reikia tokio rinktinei:) bet nelabai aisku ko nori rinktines treneriai:)
Juokas juokais... Mes galim, bet nedarom, nes kažkas yra rinktinės treneris ir prie jo reikia taikytis :) Atvirkščiai. NT trenerio "postas" negali ir neturėtų suteikt valdžią tavo sprendimams. Jei tau nepatiks, tu neklausysi ir treniruosi savaip.
Rinktinės trenerio užduotis yra tau padėt, ir suteikt žinių, kad treniruotum, taip kaip naudinga rinktinei, bet tuo pačiu ir tau.
Mano tikslas būtų suvienyti vieną dieną mus. Manau, kad nesu kvailas ir nusimanau šitame žaidime. Esu 100% pasiruošęs visiems įrodyt, kad reikėtų daugiau dėmesio atkreipti į smulkias detales, ne į vieną "išganingą" sprendimą. Artimi metimai jau yra kultas. Gal pradedam ieškot alternatyvų ir žengiam žingsnį į priekį priimdami ateinančius pralaimėjimus, kaip būtinus?
Klausimas "skorpionui". Kokia taktika ateinantį sezoną žais rinktinė? Taip, viskas priklausys nuo entuziazmo, formų ir tt... Bet 100% esu užtikrintas, kad svarbiausiais momentais žaisim artimais. Kodėl? Nes mes tiesiog nenorim priimt nepopuliarų sprendimų. Juk užpuls pulkas kritikų. Geriau, jau mažiau mane pultų... Aš nebijau puolimo :P
Last edited by Rycka at 9/19/2013 6:16:13 PM