BuzzerBeater Forums

BB Srbija > srbija u21 - švajcarska u 21

srbija u21 - švajcarska u 21

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143963.61 in reply to 143963.52
Date: 5/18/2010 10:01:53 PM
Overall Posts Rated:
500500
mislim da selektori ne skautuju protivnike tako što čitaju saopštenja, nego tako što gledaju njegove utakmice. a što se tiče taktike odigrao sam onu sa kojom sam mislio da imam najviše šansi. uvek će biti onih koji misle da sam trebao odigrati nešto drugo. isto tako bi se pričalo da smo kojim slučajem dobili utakmicu kako je taktika bila maestralna.
imaš pravo da kritikuješ, ali to radiš previše ostrašćeno i previše potcenjivački. to što imaš drugačije mišljenje o nekim taktikama od mene, ti ne daje za pravo da pljuješ, pišaš, spominješ izdaju, patritizam i sl.
i na kraju to što si mi pomogao, treba da shvataš kao normalnu stvar. a ne da sebe veličaš ili pljuješ zbog toga. dao si mi spiskove mladih igrača i potencijalnih reprezentativaca i još par osnovnih saveta. to je sasvim normalno i kad bi posle mene došao sam đavo ili još gore samuraj, dao bi mu te iste spiskove bez problema i još bi mu i taktički pomogao.
ako toliko voliš repku onda uradiš nešto i pomogneš i ne hvališ se time, a ne kad god bilo šta uradiš da dižeš sebe u nebesa. toliko sam epova čuo o tebi, a nisam video nijednu činjenicu da te epove opravda...

This Post:
00
143963.62 in reply to 143963.53
Date: 5/18/2010 10:12:32 PM
Overall Posts Rated:
500500
Prvo zelim da ti cestitam na dobro odradjenim kvalifikacijama. Uz malo srece moglo je i da se ode dalje, ali sta je tu je. Ide zivot dalje. Docice i nasih pet minuta.

A onda da te iskritikujem. Dovoljno dugo igras BB da znas da si zadnju utakmicu izgubio na njenom pocetku sa losim odabirom taktike. A to sto se poraz desio u zadnja 3 minuta potpuno je nebitno, jer je engine tako hteo. Nije to sto ti mislis, "E dobro sam izabrao, ali sam pao u zadnja 3 minuta". Lose si izabrao, izgubio na pocetku i platio kaznu za to ne kvalifikovanjem dalje.

Ali opet da ponovim, cestitam na uspesima ove sezone.

hvala na čestitkama.
razumem tvoju kritiku, ali malo drugačije gledamo taktički na ovaj meč. ja sam mislio da ćemo najviše šanse imati ovako. možda sam pogrešio, a možda bi izgubili 20 razlike da sam igrao nešto drugo. obrazložio sam svoje odluku da odigram pritisni loptu. ali isto tako shvatam da 90% ljudi smatra da se pritisni loptu ne igra protiv jačeg protivnika. ja sam mislio da sa tom taktikom imamo najviše šansi i da igram opet meč isto bi postavio.
još jednom hvala na čestitkama, mada bi bilo mnogo lepše da su upućene zbog odlaska na EP...

This Post:
00
143963.63 in reply to 143963.54
Date: 5/18/2010 10:20:38 PM
Overall Posts Rated:
500500
A na koga konkretno mislis??? Bas me briga ali bi jako voleo da znam!

doživljavam vas kao jednu celinu, pa zato često opljujem po celom SŠ-u, iako naravno to ne mislim za sve. vidi se prema mom ophođenju prema nekima, na koga mislim. ti nisi svrstan u tu grupu, jer si pokazao da ti je zaista stalo do repke. video sam u tvojim reakcijama da ti je stalo da repka ostvari dobre rezultate, bez obzira ko je vodi. zbog toga imaš moje poštovanje. iako i dalje mislim da ne treba da pišeš dijagnoze nekim menadžerima. jednostavno nisi dovoljno stručan :)

From: no Frks

This Post:
00
143963.64 in reply to 143963.63
Date: 5/19/2010 2:33:11 AM
Overall Posts Rated:
88
Moje misljenje je da Laimbeer dovoljno strucan da pise dijagnoze svima.

This Post:
00
143963.65 in reply to 143963.59
Date: 5/19/2010 2:55:06 AM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Naravno da te nase kritike ne doticu, mi smo neki losi igraci koji nista neznaju (samo je problem sto su to igraci koji su osvoji SVE!!! titule ikada u Srbiji).

niste loši igrači, nego loši ljudi. i nisu baš svi sa titulama loši ljudi, ima i dobrih :)
Da zakljucimo, imali smo laku grupu, solidan raspored, LOSU taktiku, i selektora koji nema muda da stisne i reskira za pobedu, nego se zadovoljio casnim porazom (koga bole ku... taj poraz, kad nas bilo koji poraz od 1 ili od 1001 razlike ostavlja kuci)i to je razlog zasto nismo prosli.

nisi mi objasnio tu laku grupu. prekini više da napadaš i pljuješ nego daj neki argument. prvo lupaš da smo imali laku grupu, a od nas su jači i letonija i švajcarska (ali je realno da ih sve oderemo uz pomoć fantastičnih taktika), a posle lupaš kako nam je tu laku grupu obezbedio flavius. kako biranjem iz 3. šešira?

Losi ljudi jer nismo razumeli PUSH ???
Laka grupa:
Letonija 18 po rejtingu
Finska 19 , Mi 20, to je laka grupa,
nisi dobio nemce, italijane, spance i ostale mamutske ekipe.

Letonce si dobio, stismo muda odigrao LI i dobio, sto znaci da su losiji od nas i uz domaci teren, I ostali ti svajkcarci koji su dobri ali losiji po rejtingu i samim tim bili u IV sesiru.
E tu nisi imao muda nego si odigra PUSH.

This Post:
00
143963.66 in reply to 143963.65
Date: 5/19/2010 4:12:13 AM
Overall Posts Rated:
202202
Evo vi ste imali m... prosle godine , pa ste u finalu promasili taktiku i na igru pod kos odgovorili zonom 3-2

(9591)

This Post:
00
143963.67 in reply to 143963.56
Date: 5/19/2010 4:55:51 AM
Overall Posts Rated:
3030
Pa ko je bolji , to pokazuje tabela u prvoj ligi. Pljuju i nesto kritikuju , nije mi jasno kako ih nije sramota, kao prvo dere ih u ligi, kao drugo nisu nikad nista uradili dok su oni vodili repku,nit su bili blizu skora 6-1, tako da su im postovi vise nego tragicni.
A sto se taktike tice , neko rece da se pritisni loptu igra kad si bolji za 20 razlike , pa ti je svejedno ??????? hehehe mislim da je to bio nas A selektor samurajko :) Jel hoces da kazes da je Kotoor bolji od vas za 20 razlike pa zato stalno pritisce :))))

Mislim da bi vam pametnije bilo da batalite sa velikim postovima , vec da se bacite na posao u trazenju boljih igraca jer ovi su vam ocigledno tanki.
Bili smo na par minuta do prolaza, ili par koseva, bolje nije moglo u ovom trenutku, tako da samo ispadate smjesni sa kritikovanjem i pokazujete koliko ne znate. Kotoor pokazuje da je trenutno najbolji menadzer u srbiji i mislim da bi mu trebalo pruziti podrsku i u narednom periodu.

Apsolutni hit dana :))))

This Post:
00
143963.68 in reply to 143963.61
Date: 5/19/2010 5:14:50 AM
Overall Posts Rated:
5757
mislim da selektori ne skautuju protivnike tako što čitaju saopštenja, nego tako što gledaju njegove utakmice. a što se tiče taktike odigrao sam onu sa kojom sam mislio da imam najviše šansi. uvek će biti onih koji misle da sam trebao odigrati nešto drugo. isto tako bi se pričalo da smo kojim slučajem dobili utakmicu kako je taktika bila maestralna.

Kao sto sam ti rekao, mozda, ali mozda, to sto si se SALIO u tom postu i nije uticalo na svajcarca, ALI NEOZBILJNO JE SALITI SE NA TAKAV NACIN PET DANA PRED ODLUCUJUCU UTAKMICU REPREZENTACIJE, a kada covek pogleda koje ti taktike igras najcesce u reprezentaciji i klubu, lako dodje do zakljucka.
imaš pravo da kritikuješ, ali to radiš previše ostrašćeno i previše potcenjivački. to što imaš drugačije mišljenje o nekim taktikama od mene, ti ne daje za pravo da pljuješ, pišaš, spominješ izdaju, patritizam i sl.

Tvoj razlog za push je samo jedan, mozda dva. Ako napises s jedne strane razloge, po stavkama, zbog kojih si odigrao push, s druge strane je duplo vise onih zbog kojih nije trebalo to da se igra. Misilm da ne kritikujem previse potcenjivacki niti ostrasceno, uostalom, ja sto se tice reprezentacija, sem treniranja igraca i nisam nesto povezan sa njima niti vise ucestvujem u nekom njihovom direktnom radu, tako da mi ovako kritikovanje predstavlja zadovoljstvo i bice ga jos ubuduce. Nemoj da mislis da je samuraj izuzet od toga. To sto sam spomenuo izdaju, patriotizam je bilo cisto neko poredjenje, a kada sam to spomenuo istakao sam da je za mene to bilo vrhunac (necega).

i na kraju to što si mi pomogao, treba da shvataš kao normalnu stvar. a ne da sebe veličaš ili pljuješ zbog toga. dao si mi spiskove mladih igrača i potencijalnih reprezentativaca i još par osnovnih saveta. to je sasvim normalno i kad bi posle mene došao sam đavo ili još gore samuraj, dao bi mu te iste spiskove bez problema i još bi mu i taktički pomogao.
ako toliko voliš repku onda uradiš nešto i pomogneš i ne hvališ se time, a ne kad god bilo šta uradiš da dižeš sebe u nebesa. toliko sam epova čuo o tebi, a nisam video nijednu činjenicu da te epove opravda...

Znas, ja sam covek od krvi i mesa. I kad od neko odbije da mi pomogne u necemu, za mene nije normalno da uradim neku stvar koja ce njemu da pomogne, jer u tom slucaju osecam da gazim po sebi. I zasto da cutim o tome sta sam uradio za repku, pa ako sam uradio nesto korisno, logicna stvar je da sam ponosan na to i ne vidim problem u tome da se hvalim time. Ne interesuje me sta si cuo, a ako te interesuju cinjenice pitas mene i ja ti kazem da li je to bilo tako ili nije.

From: Likchina

This Post:
00
143963.69 in reply to 143963.1
Date: 5/19/2010 5:18:15 AM
Overall Posts Rated:
22
Ajde nemoj vise da ih stedis, nego lepo procitaj tamo negde gde imas zapisano koliko imamo talenata koji su dobro trenirani u generacijama igraca od 19 i 20 godina i zapusi im usta, sta im uopste dozvoljavas da te pljuju neznalice, neradnici i sujetni misevi, a ovamo glume patriote i svete velikomucenike(cast onima koji su napisali normalne kriticke postove, a ima ih).
CINJENICA je da smo jadni, bedni, i da nemamo nikakve igrace ni u ovoj ni u nadolazecim generacijama u naredne 2 sezone i da ce nam utesni turnir biti puna kapa!
E sad to nekome moze da se svidja ili ne svidja, ali kao sto je Kari Pesic rekao kada je dosao u Zvezdu, zao mi je, ali ove sezone NEMA TITULE!
Ko razume, shvatice, ko ne razume neka pocne vec jednom da potura te klipove kojima je ambar napunio, slabo mu provetravanje.

This Post:
00
143963.70 in reply to 143963.66
Date: 5/19/2010 5:36:31 AM
Overall Posts Rated:
5757
Evo vi ste imali m... prosle godine , pa ste u finalu promasili taktiku i na igru pod kos odgovorili zonom 3-2

(9591)

tacno, ovo je zajeb. Lose postavljena taktika. Ali polgedaj nase odbrane sa 3-2 zonom, i unutrasnja i spoljna odbrana skoro identicne. Mnogo nam je skripalo spolja pa smo morali to da branimo, dok oni nisu napadali gde smo mi slabi vec su napali tamo gde su najaci. Imali su prednost domaceg terena odigrali sigurnog coveka u odbrani i dobili.

This Post:
00
143963.71 in reply to 143963.69
Date: 5/19/2010 5:59:39 AM
Overall Posts Rated:
3030
Ajde nemoj vise da ih stedis, nego lepo procitaj tamo negde gde imas zapisano koliko imamo talenata koji su dobro trenirani u generacijama igraca od 19 i 20 godina i zapusi im usta, sta im uopste dozvoljavas da te pljuju neznalice, neradnici i sujetni misevi, a ovamo glume patriote i svete velikomucenike(cast onima koji su napisali normalne kriticke postove, a ima ih).
CINJENICA je da smo jadni, bedni, i da nemamo nikakve igrace ni u ovoj ni u nadolazecim generacijama u naredne 2 sezone i da ce nam utesni turnir biti puna kapa!
E sad to nekome moze da se svidja ili ne svidja, ali kao sto je Kari Pesic rekao kada je dosao u Zvezdu, zao mi je, ali ove sezone NEMA TITULE!
Ko razume, shvatice, ko ne razume neka pocne vec jednom da potura te klipove kojima je ambar napunio, slabo mu provetravanje.

Umesto sto kenjas bolje bi ti bilo da uzmes nekog naseg igraca da treniras!

Advertisement