Aman be Angel pak?. Ako nesto ne ti odi, se nekoj drug ti e kriv, se nekoj nesto mesti. A nikogas ne ostavas prostor deka mozebi protivnikot e navistina podobar. Ajde za drugi nekoi utakmici mozda i mozam da sfatam zosto ne ti e jasno, ama za ovaa stvarno ne razbiram. Sakas gledaj rejtinzi, sakas gledaj skokovi, sakas gledaj domasen teren... Pricini za porazot ima eden kup. Mene ako me prasas, Tonio treba da se zali sto razlikata e tolku mala. Spored mene edna vakva sredba bi trebalo da ima barem 10 poeni razlika. Ne e se do pogolemata plata na tvoite igraci...
I so e najjako, 2 si vo konferencijata, a spored sostavot ne treba da bides povisoko od 6ti, 7mi. Toa znaci deka ustvari super ti odi sezonava, a ne loso. Realno, pobedi mnogu poveke sredbi otkolku sto se ocekuvase spored mene...
A za taa pobeda nad Gemidziite koja ja spomena, ne se zalis a? Spored tvoite komentari, treba Gemidzijata da se zali ovde, slicna e situacijata no vo obratna nasoka...
Ako sakas site utakmici mozeme da gi komentirame - i pobedi i porazi... Ne e loso da se komentiraat natprevarite od toa moze mnogu da se nauci, ama na sekoe da se obvinuva za nekakvo si mestenje, stvarno ne mi e jasno...
Osven onie koi ja razvivaat igrata (3-4ca se, so naznaka BB, an GM i ne sum siguren dali voopsto nekoj od niv ima tim, mislam deka e zabraneto), realno nevozmozno e bilo koj drug da namesti utkmica. Site rezultati se vo sklop na nacinot na funkcioniranje na game engine-ot. Toa sto ne go razbirame sovrseno e do nas a ne e deka se mestat utakmicite...