Uf kolki tekst majko mila, al sam sam trazio... Lepo rekoh sebi prosli put(ono oko liga, al doci cu i do toga), zajebi tetku pusti ga da pise sam sa sobom, nek se zanima, ali ne, moram ja da glumim drvenog advokata:( Pa ajde sad nek pobedi zaludniji :(
Za pocetak, sto se Gomeza tice, nije sve u tsp-u, moras da gledas i odnos plata-kvalitet. Tu je on bio stvarno odlican, stavise da mi das da napravim igraca sa 35k platom izgledao bi vrlo slicno njemu, tako da je to njegov glavna vrednost.
Takodje jesu odlazili za te pare i mnogo losiji igraci, ali akcenat je na "odlazili". Pre koju sezonu. Trenutno su cene uzasno visoke, i zbog toga je ovo veoma blizu njegove realne cene.
To koliko poena je dao tebi(ili bilo kome u nasoj ligi), nije validno merilo, jer tu prosto suvise varijabli ucestvuje: odabir taktike, njegov cuvar, da li GE smatra da na nekom drugom mec-apu postoji bolja sansa za postizanje poena itd...(znam vrlo dobro da znas sve ovo, vise pisem ako ima zaludnih koji ce da citaju ovo). Takodje, ne mogu da vidim da li si pravio defanzivne promene u tom mecu sa kupachima, ali ti je krilo na tom mecu igrao Mandravickas, koji je daleko od odbrambene rupe(obe odbrane 12 trenutno, a moguce je da su u tom trenutku bile i vise).
Za Simatovica ni u jednom trenutku nisam rekao da je los igrac, rupa, ili sta god da pokusavas da mi stavis u usta. Veoma cenim i njega i batu zbog onoga sto je uradio sa njim. E sad sto se tice njegovog poredjenja sa Gomezom, sigurno je da Simatovic vise doprinosi timu, i potpuno se lazem da je on igrac za neku od jacih prvih liga, a Gomez to nije. Ali u isto vreme Simatovic iz timske kase odnosi cc 135k nedeljno vise. Tako da opet tu dolazimo do tog odnosa plata-kvalitet.
Sto se nase lige tice jesam napisao da je jedna od najslabijih, i pri tome i dalje stojim, a upravo cinjenica da sam ja sa ovim svojim jedva sklepanim timom punim matoraca, vrlo lako mogao da zavrsim kao prvi, mi je jedan od najjacih argumenata za tu tvrdnju:D
Stvarno ne vidim kakve veze krancevi imaju sa svim ovim, ali ajde i to da odgovorim, jesam 2 puta lupio, prosto procena mi je bila da ni sa jednim od ta dva Ct-a ne mogu nista da izgubim, a mogu mnogo da dobijem. Nikakva vrucina nikakvi bakraci, prosta logika.
Takodje nikakve veze sa temom nema ni to da li se malesni loguje, ili ne, ja sam samo napomenuo da ne pise, a verovatno ni ne cita forum, te napadas nekoga ko se ne moze braniti.
Pazi za transfere te ja licno nikad nisam prijavljivao, ali ako ti skidaju pare znaci da prodajes igrace preko neke realne vrednosti. Na primer ovog glavnog trenirca non-stop drzis na TL-u po nerealno visokoj ceni. Ako bi ga neko kupio, ja bih bio prvi koji bi ocekivao da ti se sa racuna skine bar milionce, a mozda i vise.
To sta malesni radi sa svojim timom, ja stvarno nikako ne mogu da znam, vidim da ste se i ti i juga uhvatili te arene, sta znam, jeste malo cudno, slazem se, ali svako ima pravo da igra ovu igru kako zeli(mada je svakom novom promenom u igri to pravo sve vise i vise uskraceno:().
А што бих икога ја пријављивао када то нисам чинио :D
Ovde je cela moja poenta. Ako ti nesto smeta prijavis. Ako neces da prijavis, onda nemas prava ni da nama dosadjujes sa svojom "svi ste varalice, ja jedini posteno igram, i borim se sa vetrenjacama" pricom.