О каквом мултискилеру причаш са 100ск и готово 26 година?
За те паре су одлазили они избалансирани са 135ск+ :Р
Ако такав играч вреди скоро 2.5м (јер је 2.35 много ближе 2.5 него 2, бар су мене тако учили у школи) онда овај мој од 21г вреди најмање 23.5мил, што није истина.
Мој играч са 21г има скоро исти број скилова а потенцијал није бедни олстар већ МВП.
Ако је њему требало 8 сезона тренинга за једва 100 скилова онда му је тренер у најбољем случају нивоа 3 те не може ни бити речи о некаквом тренирању.
Треба ли подсећати да се играчи од 18г са добрим потенцијалом добија до 50ск, а разне звезде могу имати Σск>60 на драфту, што ће рећи да та "играчина", полускилер за четврту лигу је добио просечно 4÷5 скилова per year, што је збиља запањујуће :D
а предњаче му они добијени са 1-1 :P
Колико се тај надавао кошева у овој лиги? И против кога?
Колико је имао асистенција? (-||- -||- -||-)
Скокова? (-||- -||- -||-)
Мени је дао фантастичних, фантазмагоричних, фасцинантних, феноменалних 10₧
А онај Симатовић, репрезентативац, који по теби очигледно ништа не зна јер је отишао за мање од 3м, ми је у плеј-офу прошле сезоне дао бедних 63₧, углавном случајно :Р :D
А где су отишли ► овај што може да игра на врхунском нивоу је и отишао тамо где може да игра на таквом нивоу ─ у Андору, а ова Батина незналица у нашу прву лигу код првака Европе.
Тек толико да се зна ─ Симатовић ће и за 8 сезона да буде играчина за ону смешноћу "10₧ guy" (или на српском "10₧ гуз")
Још нешто, у поменутом мечу њега је чувао мој играч који нема никакву одбрану и кога су пунили и клинци од 18г са 20₧+
Када је био на ТЛ процена играчине је била до 1.2 до 1.5мил (али ти који су одлазили за те паре су имали и одбране а нису били рупе).
А сад мало о кукању.
Јеси ли ти онај који написа да смо најслабија од свих трећих лига?
Па, како нагло заћута да је лига слаба кад си доспео на прво место?! - јел' то одједном она постала боља преко ноћи?
У овој сезони смо играли 2 меча. Да ли је истина да си мене 2х кранчовао ове сезоне? (а нисам ти ривал)
Чини ми се да није била врућина у питању :Р
Стил писања и напада (и брањења) ти је веома сличан једном менаџеру који више није ту.
Бу тхе ввау, тај што га браниш се редовно логује те је занимљиво како да једино ти то ниси приметио?!
Стално ми се после трансфера скида неупоредиво више новца него што ми је % од продаје што значи да сам готово стално под истрагом (без обзира да ли је врућина или није).
* * * * * *
Да ли је чудно да неко игра 20+ сезона а да има арену као да је јуче почео.
Тако су радили са фармама ─ али на овој уопште нема наших играча.
Лако се све нађе овде.
Нпр. продаја играча Kristijan Tolić
(21197412) кога је забога купио неки наш тип екипа Sillosy
(210588) за озбиљне новце и никада касније није купио ниједног играча ни за половину те суме, нити је тог играча продао. Питање је зашто?! О гле чуда и та екипа постоји скоро 20 сезона и има велелепну арену од 5.5к.
А што бих икога ја пријављивао када то нисам чинио :D
Ова игра је добра зато што прекршаји не застаревају.
п.с. Да сам икога хтео да пријавим ─ пријавио бих Хофмана (зато што једино у ББ неће да тренира више играче). Он зна зашто их више не тренира, а био је довољно нељубазан да ми то и саопшти.
Хофмане, јел може договорена нула у Арени? -─ видиш да ћу да испаднем ове војвођанске екипе се у свим менаџерима окомиле на мене. Ми испод рампе у Бубањ потоку не можемо да станемо ни у комби а још у међусобним мечевима се крљамо са повредама и картонима