Eh dragi moji, drago mi je da sam uspio privuci pozornost na nasu NT, jer do sada nikoga nije bolilo briga, niti se pisalo nesto vezano za Reprezentaciju.
Drago mi je vidjeti da se zajednica malo probudila i komentarise desavanja u nasoj Selekcijiji. Vjerovatno vas vecina nikad nista ne bi napisala da nije pala Rusija, pa ova pobjeda dobija jos veci znacaj. Donijela je dosta toga, osim senzacionalne pobjede doprinjela je interesu zajednice za NT, povukla neka nova pitanja i iznosenje misljenja pojedinaca.
Splinteru, Splinteru, kazem ti, cilj opravdava sredstvo, mozda je nama totalno nebitna utakmica, ali njima nije. Napravljeno je da se pobijedi jedna od boljih Reprezentacija danasnjice, da se narod obraduje, protivnik da tuguje, da se probudi zajednica, i dosta toga je uspjelo. Postujem svoje kolege, ljude sa kojima igram, a ovako tamo nekog Rusa, ni najmanje, ovim putem mu saljem pusu. Bio je neiskusan, podcjenio nas i platio danak.
Da li je Rus bio prisiljen na TIE? Ne nije, da li je imao garanciju kakvu za to? Ne nije. Svakako je rekao da ce on igrati laganicu, pa reko da macku pokazem da moju domovinu ne moze podcjenjivati ;)
Kome se ne svidja ne mora mu se svidjati, bitni su oni koji su se obradovali ovoj pobjedi, i bitno je da su se Rusi okliznuli na maloj BiH koju su podcjenili.
Moj metuzaleme, sramota je pasti a ne ustati se. Svijet voli pobjednike.
Bosna i Hercegovina, trn u oku svima.
This is where we hold them!