Naravno da nema veze sto je pocetnik,ali vidim po njegovom pisanju da nije ni za kandidata da bude selektor,iz slova mu izbija neiskustvo.@majmun997 Poceo sam u sezoni 12,i dugo sezona sam bio u III ligi,igrao skoro uvjek pley off sa vise nego skromnim timom,bio i finalista konfe al zbog jacih rivala nisam mogao u II ligu i odlucio sa rasprodat tim i otici u IV ligu i uopste ne pokusavat ulazak u II ligu neko vrjeme,u III ligu moze uci ko hoce,to nije nikakav uspjeh. ;))Ovdje je rjec o tebi,jer ti si se kandidovao za selektora kao ja prethodne izbore na kojima sam zavrsio treci sa 6 glasova,i treba da odgovaras na pitanja i kritike i da ubjedis ljude da glasaju za tebe.
Po tvom pisanju vidim da si neki balavac,i da samo ovde spamujes bez potrebe.Spamovanjem nikad neces skupiti glasove,hajde nema veze sto si pocetnik,da si fino slozio svoju kandidaturu pa da se necemu i nadas,a ovako sa ovim spamovanjem i postovima koji se obavezno zavrsavaju sa tri uzvicnika (!!!) neces nista postici sigurno,jedino ako se tvoji skolski drugari nisu registrovali da bi glasali za tebe i onda mozda napravis to "iznenadjenje" .P.S. King sigurno buduci selektor :))
Leonida je glavni predstavnik rjeci NAJBOLJI.Covjek je postigao veliki rezultate sa svojim klubom i sigurno ce i sa reprezentacijom napraviti uspjeh,u okviru nasih trenutnih dometa :)