Odgovor na optuzbe ovog smesnog coveka da ne "bidne" zabune.Prvo, ko ti daje za pravo da komentarises o stvarima iz svoje lige na forumu Prve lige? Na ovom forumu se komentarise SAMO Prva liga.
Drugo, na razumevanje problema jednog od igraca(nije ovaj sto ga ti pomenu, a nemas pravo ni da ga pomenes sem ako nemas dokaz!), za jednog mog igraca je ponudjeno 500k da bih ja odmah skupio pare sledeci dan i ponudio, da bi on kasnije bio sklonjen sa TL i kao sto vidis u mojim transferima, u nesto svetlijoj nijansi imas tu sumu od 510k. Da napomenem, igrac je plej i tada je imao 20god, uz 3-4 dodatna skila otisao je "normalnom" licitacijom(dakle s pocetkom od 1k) za 950k u neki madjarski klub, da ne nagadjam koji je kao ovaj decko bez argumenata.
Trece, ovaj transfer koji si ti prijavio Bilu, i kao sto rece jos neki lik isto, je potpuno legalan. Prvo link sa slikom ovog igraca(print screen) nije tacan i slikan je pre treninga u petak, tako da mu je skil odbrane za jedan vise(prolific(11)). Dalje, igrac je jako mlad(20god) i predstavlja kandidata za u21 Estonije. Kontaktirao sam i LA-Kirkas-a koji je trener mlade i on je rakao da samo ima malo veci pas "ladno" bi igrao u repki kao 3-4 bek. On mi je savetovao da ga prodam ili da ga nastavim treniram, jer moze za 2 sezone od njega da bude zivotinja, sto i sam znam. No, posle mesec dana od tada odlucih da ga stavim na TL. Namerno, ili nenamerno ponudio je za njega, inace dobro poznat Prvoligasima, igrac iz Tigrova. I ne vidim sto je to uopste sporan transfer, jer je bilo jos 2-3 igraca u tog dana koji su prodavani i po visim cenama. Suma ovog transfera je 1 950k(1.95mil). A evo samo slicnih transfera koje sam ostavio za svaki slucaj da se nadju ljubomorne glave iz moje lige koje su uvidele da uz odgovarjucu taktiku i entuzijazam sve mogu lagano da ih "bataljujem".
Igraci slicni mom bivsem beku su:
(11089412) ,
(11919166) ,
(9351012). Da napomenem, 2 od 3 igraca su stariji od Tonisa, a otisli za vece pare.
Cetvrto, ne znam zasto si ti ljubomoran na svaki moj transfer? Verovatno se plasis za prolaz do finala lige?
Eto, mislim da sam bio dovoljno jasan, i jos jednom da se izvinim forumasima Prve lige sto upadam sa temom koja nije iz vase lige, ali moram da odgovorim na optuzbe meni smesnoga coveka. Kao sto sam x puta rekao, Bil je u nasoj zemlji "Bog" i na njemu je da odluci sta uraditi i da proceni imali ikakvih krsenja pravila i za to je duzan da kazni! Takodje, molim i Bila da procita i moj odgovor na one neosnovane tvrdnje i tuzbe korisnika (99907).
Toliko.Pozdrav, AirWolf