Pazi, verovatno su mnogi stekli misljenje da sam teska flegma, ali nisam. Kolerik sam, sto je najgore, ail kolerik koji je naviknut na ovakve stvari i nikad nista ne ocekuje od fudbalera. Jos pre meca sa Nemackom sam pricao da ce da se desi najgori scenario, pobeda protiv Nemacke i poraz od "australaca"! To je ono srpsko u nama, kad misevima proradi inat pa zovemo macke na klopu. Nadam se samo da ce da dodje neki selektor sa petljom da otera ove drtine i napravi smenu generaciju koja je potrebna jos odavno. Mnogo dugo pricam da Deki ne treba da igra za reprezentaciju, ali se ljudi smeju. Ne znam samo sta je smesno. U Interu ce svako ko ima malo fudbalskog smisla i zelje da trci, igrati dobro. On je radilica, a radilica nije od koristi ako se ne trudi, a on se poodavno ne trudi. I Mateja Kezman je mogao da uzme zlatnu kopacku da se u Holandiji golovi mnoze sa dva, a ne sa 1,5. Medjutim, i ja bih bio najbolji strelac da sam imao Romedala i ostale majstore fudbala.
Tuca u kampu? Mozes da si Vidic koliko hoces, mars napolje. Pa kako je Kari Pesic? Preuzimas odgovornost? Onda radi sta mislis da je najbolje, tvoj obraz je u pitanju. Mlade reprezentacije kidaju na velikim takmicenjima i onda se izgube svi ti talenti... Zbog cega? Ne sumnjam u Antica uopste, smatram da je imao ogromne razloge za neigranje Mrdje tj. za igranje Zigica i Pantelica. U sustini, on je napravio ogroman uspeh, ali ovako ne moze vise. Najvise su zabusavali matorci, pa pusti mlade igrace da se izive, da jurcaju po onom terenu i da nam svima bude milina gledajuci ih kako ginu za svoju zemlju. Pa neka izgube sve utakmice, ali bre... Hocu da vidim zelju u njihovim ocima, da kidaju na terenu. Sledece prvenstvo ce vec da igraju bolje. Sta su uradili holandjani? Kakav tim imaju, a kidaju. Pa to je skoro isti onaj tim koji nas je dobio u finalu evropskog pre neku godinu. Ako treba onda neka se uvede ponovo da mladi ne smeju da idu iz zemlje dok ne predju neku starosnu granicu. Zbog toga i propadaju, igra dobro, proda se i onda greje klupu... Ima mnogo da se prica o ovome, ali to treba da dodje neko na celo FSS i da uradi. Dzaba raspredanje.
No guts, no glory!