Rozumiem, w gruncie rzeczy mocno rozbudowałeś założenia, które ja miałem gdy zaczynałem ( i nie tylko ja ). Obrona zawsze na pierwszym miejscu, to wiadomo. Już w pierwszych sezonach miałem obronę u obwodowych co najmniej =13. Co do ławki tak samo. W sumie ze wszystkim się zgadzam, ale to wynika z tych kilku prostych założeń. W drugiej lidze można wygrywać mecze nawet trenując trzech zawodników, tak robiłem ( w trzeciej trening trzech już zupełnie w niczym nie przeszkadza). Tylko muszą już być na odpowiednim poziomie żeby nie byli najsłabszym ogniwem zwłaszcza w obronie. Jak znajdę chęci do mocniejszego zaangażowania się znowu w gierkę to przeprowadzę atak na PLK. Kaska jest, trzeba tylko znaleźć odpowiedni moment, a z tym u mnie bardzo kiepsko co potwierdza moja "kariera" typera 😁
Zawsze może się znaleźć coś co zepsuje najlepszy nawet plan. Spojrzałem teraz w którym to roku tak potężnie zmarnowałem szansę i ( teraz coś co może rozbawić, ale prawdziwe ) mogę stwierdzić, że to wszystko przez taką durną laskę 🤣...nooo zepsuła mi "kilka" miesięcy życia. Jak się jest frajerem to takie rzeczy się przytrafiają.
Last edited by Menias. at 11/28/2023 6:22:55 AM