BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Βοήθεια

Βοήθεια

Set priority
Show messages by
This Post:
00
305483.6 in reply to 305483.4
Date: 7/15/2020 11:05:46 AM
Overall Posts Rated:
9999
Ήταν όντως υπερβολικά εύστοχος απέναντι σε πολύ δυνατό αμυντικό καθώς με βάση τα points per 100 shots χωρίς τους πόντους από τις βολές θα είχε σκοράρει 32 πόντους. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο μετράνε και τα ελεύθερα σουτ στον υπολογισμό των pp100 γιατί αν δε μετράνε τότε μοιάζει φυσιολογική η απόδοση του καθώς σκόραρε 18 πόντους μετά από ασίστ, άρα 32+18=50 + 10 από τις βολές = 60 πόντοι που είναι πολύ κοντά σε αυτούς που σκόραρε τελικά.

Το είδα κι εγώ πόσα έδωσε για να τον αγοράσει οπότε φαντάζομαι το σκιλλσετ του θα είναι κάπως έτσι: https://i.imgur.com/KmdktIE.png Κάπου τόσα αξίζει ένας τέτοιος παίκτης σε αυτή την ηλικία και με αυτή την προοπτική.

Τέλος, συμφωνώ με τον MikeRB ότι με μια ζώνη 3-2 θα είχες κερδίσεις. Βέβαια μπορούσες να ρήξεις μέχρι και διπλό μάντεμα για patient, επειδή έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο σύστημα εκτός από ένα.

This Post:
00
305483.7 in reply to 305483.6
Date: 7/15/2020 12:25:16 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Ναι οκ θεωρητικά η 3-2 θα του μείωνε τα ποσοστά από την αλλή θα με πλήγωνε περισσότερο στα ριμπάουντ που και από τα ratings φαίνεται οτί έχει αβαντάζ

Γενικά είμαι της άποψης πως παίζεις ζώνη όταν το μ2μ δεν σε καλύπτει.Όταν έχεις τέτοιο αμυντικό λες θεωρητικά δεν έχω πρόβλημα,πόσα να φάει?

Δεν πήγα να μαντέψω γιατί ήμουν σίγουρος με βάση τις άμυνες που είχα και φαίνονται στα ratings,όπως και στις χαμηλές άμυνες του αντιπάλου ότι δεν θα έιχα πρόβλημα και στις δύο πλευρές του παιχνιδού.Δυστηχώς τίποτα από τα δύο δεν δούλεψε!

This Post:
00
305483.9 in reply to 305483.7
Date: 7/15/2020 2:08:36 PM
Overall Posts Rated:
9999
Γενικά η 3-2 το καταστρέφει το patient όσο καλή ροή και να έχει ο άλλος μπλοκάρει επειδή κανένα match-up δεν είναι σταθερό οπότε δεν μπορεί να το εκθέσει στο μάξιμουμ. Θα είχες μεγάλο πρόβλημα στο ριμπάουντ όντως αλλά πιστεύω με βάση τα ratings που έβγαλες θα κράταγε η άμυνα σου ανεξάρτητα από την λίγο μεγαλύτερη διαφορά στις κατοχές.

Η μαντεψιά αν την έχεις σίγουρη είναι λάθος να μη τη ρίχνεις κατ εμέ όσο αισιόδοξος και να είσαι για το παιχνίδι, σου δίνει αρκετά καλό boost για μια καλύτερη διαφορά πόντων ή/και πιο σωστά κατανεμημένα λεπτά στους παίκτες σου λόγω blow out.

This Post:
00
305483.10 in reply to 305483.9
Date: 7/15/2020 2:14:33 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Την έχεις σίγουρη ποτέ την μαντεψιά?Αν επέλεγε κάτι άλλο σε συνδυασμό με την χαλαρή που έπαιξα θεώρησα οτι θα ήταν μέγιστο ρίσκο και θα έχανα μετά δικό μου παιχνίδι.Την εξέλιξη βέβαια που είχε το παιχνίδι δεν την περίμενα ποτέ.

Ηταν ένα καλό μάθημα για την συνέχεια αυτό το παιχνίδι.Βγήκαν καποια χρήσιμα συμπεράσματα.

This Post:
00
305483.11 in reply to 305483.8
Date: 7/15/2020 2:23:35 PM
Overall Posts Rated:
9999
Το ότι αυτός που αντιμετώπισες εσύ είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης, πιθανότατα καλύτερος αμυντικός, δε σημαίνει ότι έχει και παραπάνω επιθετικά skills, μιλάμε μόνο για επίθεση που παρά την διαφορά στο μισθό και πάλι μπορεί ο Κινέζος που αντιμετώπισε ο Gastone να έχει συνολικά παραπάνω Jump Shot και Drive που είναι τα πιο βασικά skills για τον target man στο patient. Οπότε το ότι είναι καλύτερος παίκτης συνολικά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επιχείρημα ότι η 16/16 άμυνα που χρηισμοποιήσες εσύ είναι πιο σωστή επιλογή από την 19/11 του Gastone.

This Post:
00
305483.13 in reply to 305483.12
Date: 7/15/2020 3:33:48 PM
Overall Posts Rated:
9999
Υπάρχει μια πολύ σημαντική διαφορά στα δύο παιχνίδια ο δικός σου αντίπαλος έβγαλε ροή επίθεσης 5 υψηλό ενώ ο αντίπαλος του Gastone 8 μεσαίο, μιλάμε δηλαδή για χαοτική διαφορά, οπότε απλούστατα στο δικό σου παιχνίδι η πλειοψηφία των σουτ του αντιπάλου target man ήταν υπό κακές προϋποθέσεις και μόλις ένα καλάθι του ήταν μετά από ασίστ άρα αμαρκάριστο. Όταν βλέπεις λόγο ασίστ προς λάθη 7-11 η νίκη σου ήρθε κυρίως χάρη στην αδυναμία του αντιπάλου να κυκλοφορήσει τη μπάλα και όχι αποκλειστικά από το πόσο αποτελεσματικά αμύνθηκε στο ένας εναντίον ενός ο παίκτης σου που μάρκαρε τον αντίπαλο target man. Όσο παράξενο και να φαίνεται το 22/36 εκ πρώτης όψεως μετά την ανάλυση που έκανα προσωπικά μου φαίνεται φυσιολογικό, τώρα κατά πόσο έχω δίκιο μόνο κάποιος που ξέρει σίγουρα πως λειτουργούν τα pp100 και γενικότερα η μηχανή θα μας το πει.

This Post:
00
305483.15 in reply to 305483.14
Date: 7/15/2020 5:33:26 PM
Overall Posts Rated:
9999
Διαφωνώ κάθετα. Τα ομαδικά ratings προκύπτουν από τα σκιλλς των παικτών, τις καταστάσεις, την έδρα και τον ενθουσιασμό, οπότε όχι μόνο δείχνουν κάτι σημαντικό αλλά είναι ουσιαστικά μια αντανάκλαση της δυναμικής κάθε ομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αυτός με τα υψηλότερα συνολικά ratings κερδίζει πάντα. Αυτό γιατί δεν έχουν όλα τα ομαδικά ratings την ίδια βαρύτητα είτε γενικά είτε ανάλογα το σύστημα, επειδή συμπεράσματα βγαίνουν από την αλληλεπίδραση των ratings και όχι από τα ratings αυτούσια. Τα pp100 δεν είναι 100% ακριβή αλλά κι αυτά προκύπτουν από την αλληλεπίδραση μεταξύ των σκιλλσετ των παικτών ανάλογα τα μαρκαρίσματα οπότε δεν παύουν να δίνουν μια καλή προσέγγιση του αποτελέσματος κάθε παιχνιδιού.

Κάνεις το λάθος να κοιτάς μόνο την ροή επίθεσης αυτή κάθε αυτή. Εσύ έχεις 6,5 ροή και αντιμετωπίζεις ζώνη 2-3 και 6 υψηλό περιφερειακή άμυνα ενώ ο άλλος έχει 8 χαμηλό και αντιμετωπίζει μαν2μαν με 9 υψηλό περιφερειακή άμυνα, άρα είναι λογικό και επόμενο να έχεις καλύτερο λόγο ασίστ λαθών κι ας έχεις "χειρότερη" ροή. Με τη ζώνη ουσιαστικά άφησε τους κοντούς σου να κάνουν ότι θέλουν και πέρναγε η μπάλα άνετα στο τριάρι και το τεσσάρι σου που είχαν πολύ ευνοϊκά match-ups ΚΑΙ σύμφωνα με τα pp100.

Για τις αξιολογήσεις ανά θέση δεν ξέρω πολλά για αυτό και δεν τς χρησιμοποίησα κάπου στην ανάλυση μου, για τα υπόλοιπα του box score όμως που χρησιμοποίησα με βάση όσα έχω διαβάσει στα φόρουμ από έμπειρους μάνατζερ που το έχουν ψάξει ισχύουν όπως τα παρουσίασα.

This Post:
00
305483.16 in reply to 305483.10
Date: 7/16/2020 7:43:41 AM
Overall Posts Rated:
9999
Τώρα είδα το τελευταίο σου μήνυμα. Είναι μεγάλη παγίδα η υποτίμηση κάποιου μάνατζερ γενικότερα, αλλά σε αυτό το επίπεδο όταν παίζεις με μάνατζερ που επί 38 σεζόν στο παιχνίδι το μεγαλύτερο του επίτευγμα είναι να τερματίσει στην 5η θέση της τρίτης κατηγορίας και πέρυσι να φτάσει στους 32 του Κυπέλλου, ενώ φέτος έχει παίξει 15 φορές(μαζί με το Κύπελλο) Patient και 1 φορά Run and Gun νομίζω είναι μια από τις λίγες περιπτώσεις που η μαντεψιά είναι σχεδόν 100% σίγουρη.

Χαίρομαι που έβγαλες συμπεράσματα πάντως και ελπίζω να βοηθήσαμε τα υπόλοιπα παιδιά και εγώ που γράψαμε τις απόψεις μας. Καλή συνέχεια.

Last edited by Nick Manetos at 7/16/2020 7:54:28 AM

Advertisement