1) skauti būs nepieciešami, jo viens to apjomu tik labi, kā esmu iecerējis, nez vai pavilkšu. pats gan turpināšu skautot 19gadīgos, bet pārējos gan labprāt uzticētu citiem. tāpat arī konsultācijas būs nepieciešamas, bet nav teikts, ka es tās ņemšu vērā :D ir daži, kam gribētu šādus tādus pienākumus uzticēt, kaut arī par to pagaidām īpaši neesmu runājis, bet nu forumā tad tiks paziņots par pieteikšanos uz skautu vietām.
2) pacietība, plānošana, domāšana ilgtermiņā - tā nu sanācis, ka vienmēr veidoju komandu ilgtermiņā. jau 3 sezonas cenšos nogatavināt šo sastāvu, un varbūt drīz tas sanāks. t;apat ar izlasi - kaujas sastāvs būs gatavs nākošajā termiņā
mīnusi ir kā jau katram :D atskatoties atpakaļ, nepārāk veiksmīgi esmu iepircies, savādāk būtu sasniedzis vairāk :) protams, varētu vēl kaut ko teikt, bet nu nav ko piesārņot topiku ar negatīvām lietām :D
3) laiks pietiks. sesija netraucēs, 1 eksāmens tik būs. :) entuziasms ir. jau pirms 2 sezonām sāku skautot 20gadīgos aizsargus, pagāšsezon viens visus 18gadīgos trenkāju ( nedaudz Malijs pal';idzēja, bet nu neizturēja :D ) banu nebūs, neaizraujos ar vairākām komandām :D