Ove sezone bez za***ije (Ni po babi ni po stricevima) Evo da se i ja oglasim na ovoj temi, kao prvi covjek nase U21 reprezentacije. Koliko vidim izbori ce ove sezone biti veoma zanimljivi i zaista ce biti tesko odluciti se za koga glasati. Svi smo svijesni da nam se A reprezentacija polako raspada i da od nje ove, a i naredne sezone ne mozemo ocekivati neke znacajnije uspjehe. S toga ocekujem da zajednica izglasa najboljeg menadzera koji u tom trenuntku bude prijavljen na izborima i da se tom menadzeru bez obzira na rezultate da sansa i na sledecem mandatu.
Reprezentacija ne moze da napreduje, ukoliko se svake 2 sezone bude birao novi selektor koji nece biti upucen u rad koji je zapoceo prethodni i to treba svima da nam bude jasno!!! S toga apelujem na ozbiljne menadzere iz prve lige da se prijave i da krenemo sa obnovom naseg A tima, kao sto niz sezona uspjesno radimo sa U21 reprezentacijom. Podrska U21 skauting timaKo god bude izabran za selektora ove sezone moze da ocekuje na puno podrsku naseg U21 skauting tima, koji ce mu uvijek biti na raspolaganju. Trenutno nas tim prati 15 igraca koji su stariji od 21 godine, jer se radi o igracima koji su prosli kroz nasu skolu, a imaju sve predispozicije da zaigraju u prvi tim. To su ustvari po 2-3 najtalentovanija igraca iz generacija sa kojima smo mi poceli da radimo, a neki od igraca koji se nalaze na spisku su :
(16896203),
(14951261),
(18216777),
(16896132).
Kao sto vidite Jaran se nalazi na TL, pa bilo lijepo da ga kupi neko od nasih menadzera. Njegov dalji trening se sastoji od treninga skok suta i treninga 1na1, pa i nije toliko zatjevan za trening. :) Doc reaguj! :)
Toliko od mene, a vi sad razmislite kako cemo i sta cemo...