Nakon ručka, kafice i igranja sa nasljednikom red je šta i napisati.
Bit ću slobodan pa ću zajednici prepustiti da donese svoj sud o nama dvojici kao pojedincima, jer mislim da nije zanimljivo nikome čitati kilometarske tekstove u kojima pojedinci od ličnih zamjenica se koristi isključivo prvo lice jednine. Ja ću ovaj put koristiti neke naše zajedničke prepiske kako neke stvari ne bi bile zaboravljene.
Dakle ti si najavio utakmicu Kupa sa ovim postom dana 10.02.2010:
A evo i derbija u kupu koji mnogi priželjkuju ,radi se o dvojici možemo slobodno reci velikih menadzera pa necemo pogriješiti i ako reknemo najjacih menadzera u BIH !!!
U ranoj fazi sastaju se veliki rivali 41 u svjetu sa mnogim titulama iza ledja,poznatiji kao Dadoni a s druge strane 93 plasirani u svjetu poznatiji kao Vuk koji mnogi kažu da njegovo vrijeme i vladavina tek nadolazi!
Svaka recenica je suvišna za ova dva tima a ovaj duel ce i možda rješit pitanje ko osvaja Kup!!!
U svim kladionicama daju malu prednost Jazeru a kvota bi bila sljedeca:
1 x 2MINESOTA TIMBERWOLFS - AJAX JAZZ 2,00 13,00 1,80
Neka kladjenje pocne:P
Nakon čega si poslao meni privatni mail:
From:
Timberwolf
Subject:
Re:pozz drug:))
Sent:
16/02/2011 23:05:58
Ako si za laganicu da odigramo u kupu,da uštedimo entuzijazam za nastavak sezone?...naravno ako ti odgovara
Na koji sam ti ja odgovorio:
To:
Timberwolf
Subject:
Re:pozz drug:))
Sent:
16/02/2011 23:00:33
Poštujući tvoju spektakularnu najavu za ovogodišniji susret Kupa moram iskreno odbiti ovaj poziv kako vjerni navijači Jazza ne bi bili uskraćeni za jedan veliki spektakl.
Neka bolji pobjedi a tebi svakako čestitka za novu pobjedu u BB-u :)
Epilog je slijedeći. Ja sam odigrao CT što je moje legalno pravo, ti si ispao i naravno ostao sa pratiš ostatak Kupa ispred malog ekrana. Ti si gnjevan, ljut i ja to mogu da prihvatim. Iako i ptice na grani znaju da si superiorniji u svakom pogledu od mene i mojih dječaka,o ostalim ne želim niti da pomislim, morao si napustiti takmičenje "prije vremena".
Drago mi je da prijetiš na kraju svog pisanja samo molim te da budeš oprezan. Koliko god da sam puta čitao Damiru Crvenkapicu uvjek na kraju priče nastrada Vuk :)
PS: Bio si u pravu u kladionici u prvom postu ;)
Last edited by Dadoni at 3/2/2011 12:24:38 PM