Φίλε μου το κυβερνών κόμμα μιλάει πάντα την παραμονή των εκλογών στη χώρα μας.
Άσε που ήδη αυτή την εβδομάδα πρέπει να αναλωθούμε στην καταγραφή των ντραφτ μας.
Μπορεί ο Λύγκας να οργάνωσε εξαίρετα τις ομάδες scouting, αλλά μόνο εγώ και εκείνος μπορούμε να δούμε τα skills των παικτών και να τα καταχωρούμε στο excelόφυλλό μας. Ήδη εγώ έχω τελιώσει με τις V.200-V.255 και κατεβαίνω.
Έχουμε χρόνο μέχρι τις 5/7 όπου και θα γίνει το reset του ενθουσιασμού των Εθνικών μας και πρέπει να έχουμε δει όσους περισσότερους μπορούμε μέχρι τότε.
Ως τότε μπορούνε οι νέοι υποψήφιοι να θέσουν εαυτόν στη διάθεση του εκλογικού σώματος.
Εγώ από τη μεριά μου αρχικά θέλω να πω πως η Εθνική είναι μεγάλο σχολείο και θα μάθεις, θέλεις δεν θέλεις, γρήγορα το παιχνίδι. Χρειάζεται όμως χρόνο, διάθεση, αλλά και γερά νεύρα μιας και προϋποθέτει interaction με πολλούς χρήστες με διαφορετικό τρόπο σκέψης.
Τι αυτοκριτική μου ζητάς να κάνω? Τα αποτελέσματά μου τα λένε όλα.
Με θεωρώ αγωνιστικά παταγωδώς αποτυχημένο την πρώτη χρονιά και εν μέρει πετυχημένο τη δεύτερη, κάνοντας μία φυσιολογική πορεία, χωρίς όμως την υπέρβαση. Βέβαια και να την έκανα θα ήταν απλά ένα πυροτέχνημα.
Το Α και το Ω είναι το ΥΛΙΚΟ που θα έχει να διαχειριστεί ένας χρήστης. Πιστεύετε πως ο Σερβος προπονητής που μας απέκλεισε σκέφτηκε πολύ τι τρυκ να κάνει για να μας κερδίσει? Έβαλε ότι γούσταρε, χαλαρή διάθεση και μας κέρδισε. Η' μήπως ο Ιταλός προπονητής της U21 χαράμησε ώρες σκεφτόμενος πως θα λυγίσει τον Λύγκα? Έβαλε επίσης ότι γούσταρε, χαλαρή διάθεση και μας κέρδισε.
Στο ΥΛΙΚΟ λοιπόν είναι που έχω κάνει την υπέρβαση. 7 ομάδες ήδη ετοιμάζουνε παίκτες αποκλειστικά για την Εθνική, η μία δε από την πρώτη μου κιόλας σεζόν ως ομοσπονδιακός τεχνικός.
Ξέρετε πόση ώρα συνομιλίας και οργάνωσης μεταξύ μας απαιτεί αυτό? Τηλέφωνο στον Τάσο πχ. "Άλλαξες την ομάδα για το φιλικό της Πέμπτης?", τηλέφωνο στον Παναγιώτη "C o Βούρος την επόμενη εβδομάδα", "Μα είναι άσσος?", "Δεν πειράζει, βάλε τον κι ας χάσεις, θα προπονήσουμε εσωτ.άμυνα" κοκ.
Αγωνιστικά τέλος μην περιμένετε καμία υπέρβαση τις σεζόν 13-14 από την Εθνική μας, όποιον και να έχει στο τιμόνι. Το να πάμε από τη θέση 39 στη θέση 30, αυτό μπορεί να επιτευχθεί, αλλά κάπου εκεί θα έιναι και το ταβάνι μας.
Τις σεζόν 15-16 όμως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.
Εγώ για το μόνο για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι οι ώρες που θα δαπανήσω για να πάμε στην 30 θέση και για να είναι διαφορετικά τα πράγματα τις σεζόν 15-16.
Όσοι με γνώρισαν ξέρουν πως είναι πολλές αυτές.
Απώτερος στόχος μου είναι τις σεζόν 17-18 ο προπονητής της Εθνικής μας να είναι απλά "διακοσμητικός".
The secret of communication lies in defeat...