короткий огляд товариських матчів, проведених в кінці минулого сезону:1. спочатку ми приймали збірну Туреччини та перемогли + 10
(28970). відмічу, що ми грали пусту розстановку, а турки - визначену. вперше за сезон ми зіграли прінстон і тут двояке відчуття: з однієї сторони, ми виграли, всі гравці зіграли на хорошому рівні та без провалів, але з іншого боку, суперник в захисті зіграв 2-3 (чим, до речі, з великою перевагою виграв підбирання), а зіграй ту ж персоналку, то хз/хз як би закінчився матч...
2. матч-реванш для турків відбувся за тиждень на їх майданчику. але виграли вони всього в 1-е очко
(29010). цього разу ми грали визначену розстановку, так в принципі як і суперник. на нашу Атаку під кошик суперник відповів Швидким розіграшем. але, на мою думку, програли ми лише за рахунок гостьової поляни. найкраще з наших гравців зіграли Невельськой та Алєксєєнко.
3. далі відбулась пара матчів проти сильної збірної Португалії. перший виїзний матч ми зіграли визначену розстановку з Прінстоном в атаці, а суперник Ретельний розіграш з ЛФ на позиції МФ та також визначену розстановку. в результаті ми виграли 95-91
(29058). зіграли ми визначену, оскільки я хотів подивитись на гру наших гравців на кожній визначеній позиції, а не на "шопопало", як це було в першому матчі проти Туреччини. відверто кажучи, тоді Прінстон сподобався більше. тут же у наших гравців не була високий % результативності.
4. домашній матч-відповідь ми також перемогли, можна сказати, розгромили португезів
(29110). як не дивно, дуже навіть непогано зіграли гравці при Швидкому розіграші (грали пустий розклад), був високий відсоток влучних кидків, при чому майже у всіх наших гравців, більша кількість підбирань, асістів тощо... суперник Внутрішньою ізоляцією та визначеною розстановкою нічим не здивував. хіба що їх ЛФ та ВФ набрали на двох 58 очок.
5. далі був експеремент з атакуючою тактикою в матчі проти Молдови, а саме ми грали Зовнішню ізоляцію. суперник грав Кидки з близької дистанції, а в захисті ми обопільно грали Персоналку. в підсумку ми виграли всього лише в 2 очка
(29164). вибираючи даний вид атаки я в першу чергу надіявся на аналогію Внутрішній ізоляції. тобто, думав, що при Зовнішній ізоляції найбільше кидків будуть завдавати гравці, у яких дальні кидки переважають зовнішній захист відповідних гравців суперника. тим більше, що суперник грав визначену розстановку, а ми пусту. тобто наші гравці могли змінювати позиції та фактично вибирати собі суперників при нашій атаці. тут цього не було, двіжок не робив подібного. більше того, дальніх кидків ми зробили менше, аніж граючи прінстон раніші 2 товарки. висновок один - поки що Зовнішня ізоляція не для нас. + до того багато пропустили від молдован. хоча, скоріше за все, різниця в ентузіазмі дала свою роль.
6. 2-матчева зустріч з казахами також відбулась з деякою новизною в тактичному плані, цього разу в захисному. в першому "домовленому" матчі ми зіграли проти щита суперника зону 1-3-1, а Казахстан проти нашого щита виставив персоналку. в результаті ми перемогли
(29215) - накидали багато, але і пропустили не мало. щодо виставленої нами зони захисту, то якщо чесно я не врубався наскільки вона дієва) тут і суперник був слабший, і форма, здається, краща, і майданчик наш...
7. в другому матчі, який відбувся вже в новому сезоні, ми зіграли в захисті зону 2-3. я, чесно кажучи, і не розраховував від Арміна внутрішню атаку, але просто хотів переглянути що ця зона дає у виконанні нашої збірної, оскільки в матчах мого клуба, ця зона взагалі мені не подобається. в підсумку і це матч ми виграли
(29599), але знову ж таки важко щось багато сказати по даному захисту. так, ми значно виграли підбирання, але по кількості кидків ми виграли ну дуже не набагато + багато пропустили з-за дуги.
Last edited by Nemos at 7/18/2014 8:19:50 PM