Mozda je bitno sto cisto sumnjam da jedan anonimus, koji vjerovatno nije trenirao do sad ni jedno igraca a cisto sumnja da ima u planu da i trenira, nesto kao i oni koji su uglavnom glasali za njega moze taj brod koji je odavno potonuo spasiti od potpune propasti i vratiti u normalu. E mozda je zbog toga bitno kome bi isao taj tvoj glas i ko ce voditi reprezentaciju.
A sto se tice igraca, igrac je potencijal samo takav, ima se raditi na njemu sto je i logicno ima samo 22 godine, poskup je ali kome pare problem nisu i ko zeli da ozbiljno trenira i da ide u tom pravcu onda se isplati.
To je uzaludan posao,kao malo unaprijediti reprezentaciju da bude losa a ne totalno losa..,bezveze :) ... Dok god ljudi ne pocnu masivno i kvalitetno trenirati domace igrace,dok god BiH selekcija ne bude imala kvalitetne igrace na svim pozicijama,ne vrijedi se zamarati sa istom :) ... tebi svaka cast na trudu,samo naprijed,zelim ti svu srecu ;)
Ipak sam odlucio kupiti 18-ogodisnjeg igraca,zelim krenuti od nule...kostao me je 1 700 000 u rubljama (izvrsio sam dedolarizaciju,ne koristim vise dolare haha)ali ce se isplatiti...dosta dobri pocetni skilovi,bice nesto od njega :)
(35092472)Potential: MVP Height: 6'6" / 198 cm
Jump Shot: respectable Jump Range: respectable
Outside Def.: mediocre Handling: average
Driving: respectable Passing: awful
Inside Shot: average Inside Def.: average
Rebounding: inept Shot Blocking: inept
Stamina: mediocre Free Throw: strong