BuzzerBeater Forums

BB Iran > دوستی و اتحاد رمز موفقیت

دوستی و اتحاد رمز موفقیت

Set priority
Show messages by
From: Babak
This Post:
00
184621.59 in reply to 184621.50
Date: 5/12/2011 6:13:35 AM
Overall Posts Rated:
33
خوب اگه دوستان مایلن بحث رو اینجا ادامه بدیم تا شاید حل بشه من حرفی ندارم

رضا و امین و محمدجواد معتقدن مدیریت 2*2 نیست ، منم تو ارسالم گفتم که قبول دارم نیست... کما اینکه مسائلی هم پیش اومده بود که تا قبل از اینکه بخواد مشکلی پیش بیاره جلوشو گرفتم و دوستانه حلش کردم ولی اینجا معتقد نیستم عکس العملم به دعوا بد بوده ، معتقدم عملکردم بد بوده ، باید همون اول پست سهند رو پاک میکردم ، که قبلا گفتم

من پیش خودم خواستم احترام سهند حفظ بشه ولی سهند احترام خودش رو نگه نداشت ، چرا اینو میگم؟ چون که وقتی بیای به یکی توهین کنی انتظار احترام نباید داشته باشی... خود فرده که احترام برای خودش میخره... چرا برای سهند احترام قائلیم؟ چون اخلاقش رو دیدیم قبلا و خودش باعث شده احترام بهش گذاشته بشه ولی وقتی توهین میکنه باید عواقبش رو هم بپذیره...

رضا گفت نباید اونجوری عمل میکردی ولی شرایط اون روز و مسائلی که پیش اومد چاره ای نذاشت وقتی سهند با یه لحن زشت تعیین تکلیف میکنه برا مدیریت دیگه نمیشه بیای و نقش ریش سفید رو بازی کنی... وقتی پوریا توهین کرده نمیشه بیای و پا در میونی کنی ، اینجا باید سعی کرد عدالتو رعایت کرد ، میگی اول باید جداشون کنی بعد کارت بدی ، همینم شد ، چند ساعت بعد از دعوا جریمه کردم و پستها رو هم پاک کردم... گرچه من بعد از جرائم خیلی دوستانه با پوریا و سهند صحبت کردم ، به پوریا گفتم کارت اشتباه بود بخاطر توهینت ، ازشم خواستم خودش بیاد و عذرخواهی کنه ، پوریا هم گفت عصبانی بوده و نمیخواسته اینجور بشه ، از یه طرف با سهند صحبت کردم ، متاسفانه سهند اصلا قبول نداره اشتباه کرده و اینجاس مشکل کار ، برای همینه که نمیشه من به عنوان مدیر کاری بکنم ، وقتی سهند حق رو کاملا به خودش میده من چیکار میتونم بکنم؟

گرچه این نوع رفتارو میذارم پای ندیدن جو انجمنهای مختلف... خوشحالم رضا و امین و آیدین اشاره کردن به سادگی موضوع... این موضوع خیلی پیش پا افتادس به خدا... نبودید تو انجمنهای مختلف ببینید چجوری به جون هم میپرن... اینجا به دلیل جو خوب و دوستانه ش حتا دعواشم تا این حده
ما تو انجمنهایی که بودیم خیلی کم دعوا داشتیم ، همیشه همه با هم رفیق بودن ، خیلی طبیعیه این نوع برخوردا...

اما یه مطلب که هی میگم و کسی نمیبینه:
پوریا اومده تهمت زده به سهند ، به ناحق هم تهمت زده ، ، غرض ورزی کرده ، چشم دیدن سهندو نداشته ، اصلا میخواسته کارشکنی کنه یا هر احتمالی که به فکرتون برسه ، اومده کاملا مودبانه و منطقی نظرش رو گفته ، چیزی که انجمن زده شده براش
پوریا حق داشته این حرفو بزنه ، همونطور که سهند هم حق این رو داشته بیاد از خودش دفاع کنه ، ولی به هیچ وجه نباید توهین میکرد... ولی اینکار رو کرد
شکی نیست اگر این اتفاق نمیافتاد چند وقت دیگه تنش ایجاد میشد باز... چرا؟ چون هر حرف سنگینی که علیه سهند زده بشه قراره جوابش توهین باشه
چرا اینو میگم؟ چون سهند الان قبول نداره اشتباه کرده و قطعا تکرار میکنه کارشو در شرایط مشابه (که فکر میکنه درسته)
پس فردا یکی دیگه بیاد از روی غرض ورزی یا پدرکشتگی بگه سهند بدترین مربی تیم ملی بوده بازم یه جنجال خواهیم داشت ، این وضع اصلا قابل قبول نخواهد بود

انجمن جای بحث کردنه جای جدل در چهارچوب اخلاقیاته...

محمدجواد میگه اون که مشت میزنه باید زندانشو بره ، پوریا هم رفته ، نمی دونم فکر میکنید جریمه پوریا به چه دلیلی بوده؟ شاید پیش خودتون میگید سر قضیه جلال سعادتمند جریمه ش کردم؟؟!!!!

درضمن مثالم اشتباه بود الان که فکر میکنم ، تو خیابون یکی بهت فحش میده ، بهش میگی چرا فحش میدی میزنه تو سینت ، تو هم میزنی پای چشمش... چرا این تغییر رو دادم تو مثال؟ چون پوریا اول صبور بود بعد عصبانی شد
این یه روال اجتماعیه گرچه خیلی خیلی مقیاسش کوچیکتر از اینیه که بخوایم قیاس کنیم

میثاق میگه: حداقل خواست هی ما اینه که جریمه ی سهند بخشیده بشه ، میثاق که اصلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنه متاسفانه! باز به محمدجواد که میگه قبول دارم اشتباهه سهندو

من به میثاق نمیگم به تو ربطی نداره چون این یه بحث عمومیه ولی اینو میخوام بدونم با چه هدفی وارد بحث شده؟ اومده بحث رو حل کنه یا دنبال چیز دیگه ایه؟ اومده از دل بچه ها در بیاره یا اومده دامن بزنه به مسائل که به اختلافات شخصیش برسه؟
خیلی حرکت زشتیه که نه مسئله رو ببینیم نه هیچی ، گرو کشی کنیم که ما نیستیم تا وقتی که جریمه سهند پاک بشه

حالا جدای این حرفا ، این وسط سهند مهمه ، که دیگه بعد از جواب آخرین پیامم چیزی نگفت بهم اینجا هم بحثی نکرد ، سهند قبول نداره اشتباه کرده... حل شدن قضیه دو طرفه س... تا وقتی که سهند قبول نکنه دعوا رو شروع کرده و توهین کرده به پوریا مسئله حل شدنی نیست متاسفانه

This Post:
00
184621.60 in reply to 184621.52
Date: 5/12/2011 6:20:34 AM
Overall Posts Rated:
33

khoda shehede man az hamun avval be babak khastam hamino begam ! hey behesh too mail khosusi goftam ke maslehat hokm mikard az sahand tarafdari mikardi ! maslehat hokm mikard forumo iintori be fana nemidadi ! maslehat hom mikard ke vaghti MJ va sahand va Ali daran az forumet be khatere ye nafar miran , be jaye iinke begi karet dorost boode nazaret ro tagheir bedi va maslehate forumo dar nazar begiri na 2 ta ghanune khoshko bi ruh ro !!!!

amma az hamun avval ta akhar goft sahand shoru karde ! bayad ekhtar begire ! bayad felan beshe ! bayad besar beshe ! man vojdanam rahate ke edalato ra'ayat kardam !!!

میثاق جان ، شما یا منظور رضا رو درک نکردی یا دنبال مسائلی هستی که با هدفش وارد بحث شدی

خیلی تعجب میکنم این ارسالو کردی ، متاسفانه از همون اول ارزشها رو نادیده میگرفتی ، اخلاقته با اینکه گفتی تغییر کردم...

آدم جوابی نداره به حرفات بده: من به بابک گفتم باید طرف سهند رو میگرفتی...چرا؟ نمیگه چون مثلا حق با سهند بوده ها میگه چون محمد جواد و علی و من و فرزام قهر کردیم و 4 تا عضو رو از دست دادی اگر پوریا رو محکوم میکردی یه عضو رو از دست میدادی پس مصلحت این بود از سهند حمایت میکردی

حرفی ندارم دیگه بزنم بچه ها خودشون ببینن و نتیجه گیری بکنن

فقط اشاره کنم به همون قضیه گرو کشی

ممنون

From: Amin

This Post:
00
184621.61 in reply to 184621.52
Date: 5/12/2011 6:24:59 AM
Overall Posts Rated:
55

.

khoda shehede man az hamun avval be babak khastam hamino begam ! hey behesh too mail khosusi goftam ke maslehat hokm mikard az sahand tarafdari mikardi ! maslehat hokm mikard forumo iintori be fana nemidadi ! maslehat hom mikard ke vaghti MJ va sahand va Ali daran az forumet be khatere ye nafar miran , be jaye iinke begi karet dorost boode nazaret ro tagheir bedi va maslehate forumo dar nazar begiri na 2 ta ghanune khoshko bi ruh ro !!!!

amma az hamun avval ta akhar goft sahand shoru karde ! bayad ekhtar begire ! bayad felan beshe ! bayad besar beshe ! man vojdanam rahate ke edalato ra'ayat kardam !!!

میثاق من نمیفهمم به خدا تو چی میگی.
بعد از ظهر ساعت 6-7 بهت زنگ میزنم تلفنی باهات صحبت میکنم آماده باش !!

From: Misagh

This Post:
00
184621.62 in reply to 184621.59
Date: 5/12/2011 6:25:36 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
babak joon haddeaghal mizashti man harfi az khodam bezanam badan begi iin toye donyaye dgast !!!!

goftam az sahand mazerat khahi beshe ! chizi be man nemirese !
goftam jarimeye sahand bakhshide beshe ! chizi be man nemirese !

engar shomaha faghat darin az vojude man too bahs sue estefade mikonid !!!

-------------------

azize delam moshakhase ke hagh ba sahand boode ! ma ham bekhatere iinke tarafe hagho begirim dast be iin kara zadim va dairm iin bahsa ro mikonim !!!! az to entezar nadashtam maghlate koni !!!!

--------------------

chetor az digaran entezar kutah oomadan dari amma hazer nisti 2 ta point manfi ro pak koni va khodet az harfaye eshtebahe khodet kutah biyay ?????!!!!!

This Post:
00
184621.63 in reply to 184621.60
Date: 5/12/2011 6:29:32 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
bepir be peighambar man hich chizi nemikham !!!! hich chizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!! man migam hagh ba sahand boode !!! iin dide man be majerast !!! khodetoon khaste nemishid iinghad michasbid be hashiyehaye bahs va az bahse asli monharef mishid ???! :D

From: Reza

This Post:
00
184621.64 in reply to 184621.59
Date: 5/12/2011 6:31:09 AM
Overall Posts Rated:
2424

رضا و امین و محمدجواد معتقدن مدیریت 2*2 نیست ، منم تو ارسالم گفتم که قبول دارم نیست... کما اینکه مسائلی هم پیش اومده بود که تا قبل از اینکه بخواد مشکلی پیش بیاره جلوشو گرفتم و دوستانه حلش کردم ولی اینجا معتقد نیستم عکس العملم به دعوا بد بوده ، معتقدم عملکردم بد بوده ، باید همون اول پست سهند رو پاک میکردم ، که قبلا گفتم

من پیش خودم خواستم احترام سهند حفظ بشه ولی سهند احترام خودش رو نگه نداشت ، چرا اینو میگم؟ چون که وقتی بیای به یکی توهین کنی انتظار احترام نباید داشته باشی... خود فرده که احترام برای خودش میخره... چرا برای سهند احترام قائلیم؟ چون اخلاقش رو دیدیم قبلا و خودش باعث شده احترام بهش گذاشته بشه ولی وقتی توهین میکنه باید عواقبش رو هم بپذیره...

رضا گفت نباید اونجوری عمل میکردی ولی شرایط اون روز و مسائلی که پیش اومد چاره ای نذاشت وقتی سهند با یه لحن زشت تعیین تکلیف میکنه برا مدیریت دیگه نمیشه بیای و نقش ریش سفید رو بازی کنی... وقتی پوریا توهین کرده نمیشه بیای و پا در میونی کنی ، اینجا باید سعی کرد عدالتو رعایت کرد ، میگی اول باید جداشون کنی بعد کارت بدی ، همینم شد ، چند ساعت بعد از دعوا جریمه کردم و پستها رو هم پاک کردم... گرچه من بعد از جرائم خیلی دوستانه با پوریا و سهند صحبت کردم ، به پوریا گفتم کارت اشتباه بود بخاطر توهینت ، ازشم خواستم خودش بیاد و عذرخواهی کنه ، پوریا هم گفت عصبانی بوده و نمیخواسته اینجور بشه ، از یه طرف با سهند صحبت کردم ، متاسفانه سهند اصلا قبول نداره اشتباه کرده و اینجاس مشکل کار ، برای همینه که نمیشه من به عنوان مدیر کاری بکنم ، وقتی سهند حق رو کاملا به خودش میده من چیکار میتونم بکنم؟

گرچه این نوع رفتارو میذارم پای ندیدن جو انجمنهای مختلف... خوشحالم رضا و امین و آیدین اشاره کردن به سادگی موضوع... این موضوع خیلی پیش پا افتادس به خدا... نبودید تو انجمنهای مختلف ببینید چجوری به جون هم میپرن... اینجا به دلیل جو خوب و دوستانه ش حتا دعواشم تا این حده
ما تو انجمنهایی که بودیم خیلی کم دعوا داشتیم ، همیشه همه با هم رفیق بودن ، خیلی طبیعیه این نوع برخوردا...
...

خب تا اینجای کار من هرچی راجع به این حرفا اومدم حرف بزنم دیدم نمیشه.

من میگم بهتر اصلا به این مسئله که کی مقصره و کی مقصر نیست فکر نکنم.چون تقریبا همه یه اشتباهاتی توی این موضوع داشتن.
از تو گرفته که پست رو پاک نکردی ی سهند که اون حرفا رو زده یا پوریا که توهین کرده یا بقیه که به هر نحوی رفتن.

یه کلمه حرف رو دارم هزار باز میگم اما کسی عمل نمیکنه.

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((اقا جون هر کی دوست دارین کوتاه بیاین!/(((((((((((((((((((

میثاق میگه: حداقل خواست هی ما اینه که جریمه ی سهند بخشیده بشه ، میثاق که اصلا تو یه دنیای دیگه سیر میکنه متاسفانه! باز به محمدجواد که میگه قبول دارم اشتباهه سهندو

من به میثاق نمیگم به تو ربطی نداره چون این یه بحث عمومیه ولی اینو میخوام بدونم با چه هدفی وارد بحث شده؟ اومده بحث رو حل کنه یا دنبال چیز دیگه ایه؟ اومده از دل بچه ها در بیاره یا اومده دامن بزنه به مسائل که به اختلافات شخصیش برسه؟
خیلی حرکت زشتیه که نه مسئله رو ببینیم نه هیچی ، گرو کشی کنیم که ما نیستیم تا وقتی که جریمه سهند پاک بشه

حالا جدای این حرفا ، این وسط سهند مهمه ، که دیگه بعد از جواب آخرین پیامم چیزی نگفت بهم اینجا هم بحثی نکرد ، سهند قبول نداره اشتباه کرده... حل شدن قضیه دو طرفه س... تا وقتی که سهند قبول نکنه دعوا رو شروع کرده و توهین کرده به پوریا مسئله حل شدنی نیست متاسفانه

این میثاق رو ولش کن:دی
من دو ساعته دارم میگم به جای اینکه مسئله رو بدتر کنی و گرو کشی کنی سعی کن کوتاه بیای تا موضع حل بشه اما انگار دارم با دیوار حرف میزنم:دی

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

والا به خدا من درگیری از این بدتر رو هم دیدم اما بعد از 2 ماه طرف رو راضی به برگشتن کردیم اما نمیدونم چرا این یکی حل نمیشه..

این که تازه سر دو کلام حرفه که درصد توهینش از فحش هایی که من جاهای دیگه شنیدم به هم دادن خیلی پایین تره اما همون افراد رو باز دوباره کنار هم اوردیم.

To: Amin
This Post:
00
184621.65 in reply to 184621.61
Date: 5/12/2011 6:31:11 AM
Venomous Scorpions
Bartar
Overall Posts Rated:
301301
be irancellam bezang :D

This Post:
00
184621.66 in reply to 184621.60
Date: 5/12/2011 6:35:22 AM
Overall Posts Rated:
33
اشکالتون میدونید چیه؟ اشکال اینه که چون پوریا دیگه قضیه رو پیگیری نکرد و نیومد اینجا شلوغ کنه یا جای دیگه چیزی بگه پس از معادلات دعوا حذف شده...

هیچ فکر کردید پوریا چطور باید به حقش میرسید؟
هیچ فکر کردید یه طرف دعوا پوریاس؟
هیچ فکر کردید که به پوریا به خاطر هیچی توهین شد؟
یه عده که فقط این براشون مهمه سهند ناراحت نشه ، حالا به هر قیمتی ، مخصوصا حرفهای میثاق که آدم لجش میگیره بخواد جواب بده ، البته میگم خود میثاق هم اگر دنبال اهداف خاص خودش نبود شاید قضاوت دیگه ای میکرد

شما شرایط رو در نظر نمیگیرید... سهند اومده انجمنو به هم ریخته ، توهین کرده ، و توهینی رو هم شنیده ، بعدش اومده که این پسرو با تیپا بندازید بیرون... رضا جان میشه بگی چی رو باید با مدیریت حل کنم؟

البته قبول کردم اشتباهم تو پاک نکردن پست تحریک آمیز سهند بود ولی دیگه بعدش من چاره ای نداشتم

عدالت میدونید چرا باید اجرا میشد؟ چون یه طرفش پوریا بوده ، گرچه هیچی نگفته بعد از قضیه ولی انتظار داره از مدیریت که حقش رو ادا کنه... هر یوزری این حقو داره... هر کسی انتظار عدالت داره

حالا میثاق بیاد به من بگه از دست دادن یه یوزر بهتر از 4 تا یوزر بود... حالا یا میثاق تغییری نکرده نسبت به کسی که یه روزی بهمون گفت تو ایران آزادیه چون من ژل میزنم به موهام میرم بیرون... یا اینکه همون فرضیه که دنبال اهداف خاص خودشه

This Post:
00
184621.67 in reply to 184621.66
Date: 5/12/2011 6:40:48 AM
Overall Posts Rated:
3838
hamchi az hamoon negahe aval shoroo shod :))

This Post:
00
184621.68 in reply to 184621.66
Date: 5/12/2011 6:44:14 AM
Overall Posts Rated:
33
میثاق این حرفا رو مزنم به خاطر پ.خ هایی که تو انجمن بهم دادی...تو فقط و فقط دنبال اینی که پوریا رو بچزونی...رک بگم... من نگفتم چیزی بهت میرسه... وقتی نخوای قبول کنی سهند مقصر بوده یا واقعا بهش اعتقاد داری که واقعا جالبه... و من جوابی ندارم ولی اینو بدون حتا محمد جواد هم قبول داره سهند اشتباه کرده ، بقیه بچه ها هم هستن

الان هرکسی اومده اینجا دنبال حل کردن موضوعه... ولی تو واقعا چه هدفی داری که میای اینجوری تنشها رو بیشتر میکنی؟

----------------------

یه نکته رو بگم: رضا میگه کوتاه بیاید... آخه این یه مسئله ی عجیبی شده.... کی کوتاه بیاد ، الان کی با کی مشکل داره؟
در انجمن به روی همه بازه ، مگه کسی بن شده؟

بچه ها هم که اومدن تا پا در میونی بکنن

ولی میثاقو میبینیم که برخوردش اینجوریه...

این کاملا مشخصه که سهند دعوا رو شروع کرده توشم بحثی نداریم ، چون چیزی که واضحه به نظریات من ربطی ندارم

یه سوال رو چند بار پرسیدم ، اگر من بیام بگم سهند مربی خوبی نبوده ، تلاش نکرده باید بهم گفته بشه عقده ای؟ حالا هرچند به ناحق باشه حرفی که زدم

اگه مردی حرفتو با منطق بزن طرفتو محکوم کن نیازی به توهین نیست

From: MJ

This Post:
11
184621.69 in reply to 184621.59
Date: 5/12/2011 6:49:23 AM
Overall Posts Rated:
5050
بابک به نظرم نیاز نیست برگردی از اول توضیح بدی
اینجوری می افتیم تو دور باطل

حرف من کاملا مشخص بود و هست
نمیدونم چرا از این حرف به عنوان قهر یا خدافظی یاد میشه شاید واقعا ادبیاتش ثقیله

من گفتم باید عذرخواهی بشه و دیگه هم تو انجمن شاهد توهین نباشیم و تا وقتی از این مساله مطمئن نشدم پست نمیدم
این مربوط به همه بود. همه و همه!
و فکر میکنم اگه آریا آتیش بیار معرکه نمیشد و از برادرش میخواست پیش قدم بشه کار به اینجاها نمیکشید

شک نکنید اگه پوریا یه پست میذاشت که بچه ها ببخشید بابت لحن و گفتارم ، تو عصبانیت کنترلمو از دست دادم و قول میدم دیگه تکرار نشه (حالا یه همچین چیزایی)
پست بعدی منو هم تو انجمن شاهد می بودیم!

مطمئن باشید سهند اینقدر با شعور هست که بدونه اشکال کارش چی بوده و مطمئن باشید اون هم میومد از همه به خاطر تند برخورد کردنش معذرت میخواست!

من تو نامه ام خیلی واضح گفتم میخوام شاهد توهین نباشیم! نگفتم کار سهند درست بوده و من به حمایت از سهند دیگه پست نمیدم.
حمایت من از سهند به خاطر کارش نیست به خاطر حرمتشه.
پوریا خیلی زیاده روی کرده و حق اینه که اول بیاد عذرخواهی کنه
هرچند شاید دیگه خیلی دیر باشه ولی امید این هست که خیلی از مسائل حل و فصل بشه

این اولین مورد مهم

دوم اینکه این قضیه بین پوریا و سهند شروع شد ولی در ادامه نشون داد که همه مون تو کارمون اشکالات زیادی داریم
جدا از اشکالات همه ی بچه ها و شخص خودم که حتما در صدد برطرف کردنشون هستم نارضایتی خودم از بابک رو دوباره اینجا مطرح میکنم

این نظر شخصی منه و بابک میتونه بپذیره یا نپذیره ولی برای من مهمه
بابک علی رغم ادعایی که داره عادل نیست و همیشه با سوگیری به قضایا نگاه میکنه (یا حداقل اطلاعات کافی درمورد وقایع رخداده تو سازمانی که داره مدیریتش میکنه نداره) و این اولین دلیل بروز مشکلات اساسی در فرومه.

نمونه هاش رو بارها مطرح کردم چه تو فروم چه تو پیام خصوصی

فکر کنم من اولین کسی بودم که تو فروم سابق حرف کنار گذاشتن کدورت ها رو زدم
زمانی که تیمم بن شده بود و میثاق بعد از پیگیری هاش تو فروم یه پست گذاشت
اونموقع همه جبهه گرفتن و بابک هم اون پست منو پاک کرد

صحبت های اونروز من امروز دوباره تکرار شده
مشکلات با عناوین تکراری و فقط با سناریویی جدید دوباره سر باز کردن

من دارم میگم آداب معاشرت رو سرلوحه ی رفتار و گفتارمون کنیم که شاهد این مسائل نباشیم
یکی میاد میگه قانون یا هر چیز دیگه ای اسمشو میخواین بذارین
فرهنگ و پیشینه ی خودمون اینقدر غنی هست که با رجوع بهش بتونیم جلوی بروز همه ی این مسائل رو بگیریم و نیاز به کارت زرد و قرمز نباشه!

همینجوری حال کردم یکی از اشعارمو بذارم اینجا:

آنگاه کزین جهان برفتی *** آغاز کار دگر نیاید
آگاه بشو لحظه ی رفته *** بر هیچ کسی باز نیاید
آنگونه بزی در این دو لحظه *** گویی که دگر روز نیاید
نیکی کن به مردمان همیشه *** فرصت به ز این پیش نیاید
نیکی در سخن پندار کردار *** بهتر زین دگر آیین نیاید
ام.جی نشود عمر تو تکرار *** نیکی نکنی نیک نیاید

سپاس

Last edited by MJ at 5/12/2011 6:52:17 AM

Advertisement