Imam i ja nekih kandidata, ali ne bih prozivao.
Ovo je po mom misljenju kljucna recenica, naravno da i ja nabasam svako malo na neki cudan transfer, ali kada se to desi, uzmem prijavim to, i ne razmisljam o tome vise. Sa druge strane tetka krene da kuka(i motika) po forumu(forumima), usput se hvaleci(?!) kako ga nije prijavio. Nikakvog smisla nema(sem mozda da nabija broj poruka na forumu, ali i bez toga smo najaktivniji, tako da nije potrebno), i na to sam pokusao da mu skrenem paznju, na, istina, mozda malo agresivniji nacin nego sto je bilo potrebno.
Sto se mene tice, ja sam jos na pocetku sezone rekao otvoreno da nemam nameru da idem gore, te da cu rasprodati tim pred kraj sezone. Istina, moguce da sam malo okasnio s tim, te sam imao veoma dobre sanse da zavrsim kao prvi, ali to je pre svega posledica toga sto sam u poslednjih par meseci vrlo malo za kompom, a jos manje za BB-om. Dakle cisto moji razlozi, kupachi su prosto bili neka vrsta kolateralne stete:D Mada uopste nisam siguran koliko su se usrecili sa tim 1. mestom, verujem da bi im bilo lakse da su igrali protiv tetke kom je onaj poljak povredjen nego protiv WinerBrokera...
I za kraj jedna molba, kad sledeci put budes pisao neki duzi tekst, lupi koji enter, ovo je stvarno tesko bilo citati :D