MISTRZOSTWA ŚWIATA - SEZON 44!
Chciałbym wszystkich przywitać w nowym reprezentacyjnym sezonie! To będzie już mój 4 sezon pracy z naszą kadrą! W poniedziałek zaczynamy kolejną batalię o
Światowy Czempionat, który odbędzie się tym razem w
KOLUMBII!
Z przymrużeniem oka, będzie trzeba pilnować naszych orłów przed lokalnymi uciechami! :) Na marginesie, teraz już wiem dlaczego
szewaa. zrezygnował z funkcji w sztabie
NT!
Teraz już całkiem poważnie. Tradycyjnie już BB Bóg nas nie rozpieszcza i trafiliśmy do grupy śmierci i to w dodatku z MEGA trudnym terminarzem. Jeżeli można w ogóle tak powiedzieć o grupie na Mistrzostwach Świata - przecież tu już raczej nie ma słabych drużyn! :)
Przyjdzie nam się zmierzyć z nieobliczalnymi
Włochami, którzy w poprzednim sezonie byli o krok od wyeliminowania
Hiszpanów i to na ich terenie! Aktualnie mamy trzech graczy z ich reprezentacji na TL, zatem każdy może zobaczyć jaką siłą dysponują!
W drugim meczu zmierzymy się wciąż z aktualnymi
Mistrzami Świata, czyli
Litwinami! Pomimo braku medalu na ostatniej imprezie to wciąż
numer 1 w rankingu światowym! Wielosezonowa praca
Kozlika u podstaw z treningiem u naszych sąsiadów zaczyna przynosić owoce! Dodając do tego kunszt trenera i mamy bardzo trudną zaporę do przejścia!
W trzeciej kolejce, jakby nie było już dość sprawdzą nas
Chiny!
Chiny to marka sama w sobie a ich gracze to obiekt westchnień i wzór do treningu wielu graczy w całym BB świecie! Pomimo braku sukcesów w ostatnim czasie (o ile można tak nazwać srebro mistrzostw kontynentalnych), to cały czas jest to kandydat do zdobycia złota!
Kolejnym naszym rywalem będzie
Mistrz Ameryk czyli
USA! W moim odczuciu może to być czarny koń tej grupy a nawet całych Mistrzostw! Mam tylko nadzieje, że nie przekonamy się o tym na własnej skórze!
Na deser czekać będzie na nas
Mistrz Afryki -
Senegal! Jest to TEORETYCZNIE najsłabszy zespół naszej grupy! Życzyłbym sobie, żeby dla nas ten mecz nie miał już żadnego znaczenia! Każdy z nas wie jak to jest z ostatnimi meczami! W takich meczach zazwyczaj mamy najwięcej niespodzianek!
Drużyna W L + - PD %
1 China 0 0 0 0 0 0,000
2 Italia 0 0 0 0 0 0,000
3 Lietuva 0 0 0 0 0 0,000
4 Poland 0 0 0 0 0 0,000
-------------------------------------------------------
5 Senegal 0 0 0 0 0 0,000
6 United States 0 0 0 0 0 0,000
TERMINARZ:
2018-11-19 19:30:00 Italia -
Poland2018-11-26 19:30:00
Poland - Lietuva
2018-12-03 19:30:00
Poland - China
2018-12-10 19:30:00 United States -
Poland2018-12-17 19:30:00
Poland - Senegal
W ramach przypomnienia do dalszej fazy awansują
cztery pierwsze zespoły z grupy.
Chodzi mi po głowie stworzenie najprostszego typera Mistrzostw Świata, żeby trochę uaktywnić nasz społeczeństwo w sprawach kadrowych. Wiem, że jest już mało czasu, ale czy byliby chętni na taki event? DO BOJU POLSKA!
Last edited by Campos at 11/17/2018 5:15:14 AM