Rekoh sebi da necu odgovarati na ovakve postove, sem ako su o meni, al ti ga bas pretera, a s obzirom da se malesni ne javlja na forumu, mora neko da ga brani:)
Za pocetak, imali smo prilike i ti i ja, kao i sve nase ligaske kolege da vidimo skilove tog Gomeza, jer ga je malesni dugo drzao na TL; odlican igac, multiskiler, 25 godina, tako da moze da igra jos 7-8 sezona na vrhunskom nivou, .Po mom misljenju realna cena na sadasnjem trzistu za njega je oko 2M, sto nije mnogo daleko od 2.35M za koliko je prodat(a ne 2.5M).
Kao drugo, da li zaista mislis da malesni ima ikakve veze sa timom iz andore, koji igra od 13. sezone, i sa kojim do pre par dana nije imao nijedan transfer? Jeste vrucina, slazem se, nije bas lako upregnuti vijuge, ali ne treba mnogo razmisljanja da se shvati da to nema nikakvog smisla.
I za kraj, dosadio si i Bogu i narodu sa tim kalimero fazonima, covece ako mislis da je cena naduvana, prijavis transfer, i BB glavesine ce odluciti koliko ce mu skinuti novca sa racuna(i da li ce to uopste uraditi). Zbog slicnih nasih menadzera koji samo kukaju(ovde mislim pre svega na prvoligase, ne znam koliko pratite njihov forum, ali ako ne pratite nemojte ni pocinjati:D) mi se ova igra sve manje dopada -.-