Грешиш и по питању јачине група.
Код нас је Бата продао нашег репрезентативца Марка Симатовића
(25211079) једног одличног играча који је завршио на крају код тренера наше U-21 репрезентације за отприлике исто пара као претходно поменута смешноћа од играча
(29804944) који не би могао да буде ни у репрезентацији мог села, а камоли да у њој игра..
Немац је купио првог играча наше репрезентације Радосављевића једва за нешто мало више пара од те "играчине" који и у нашој слабој лиги није могао да дође до изражаја ни у једној категорији..
Колико је онда плава група слабија када се да проценити да ти се више исплати учешће у плеј-ауту него удобно 5.-то место?
Даље, нисам видео да се неко из ваше групе наиграо против Чукаричког (а да маг претходно није потрошио ент против колега из конференције), а нисам приметио да се ико залагао против прве две екипе код црвених (не рачунам ту кранчовање у мечу који ништа не значи сем да се што више помогне ривалу у мечу плеј-офа). На жалост, изгледа да имамо мултиакаунте у лиги, и то је прави разлог што ми се не остаје овде.
Нисам у прилици да испаднем, а како је ово тим направљен и задржан ради детета и његовог одушевљења кад дође тим својим човечуљцима, онда ми једино преостаје да се надам да ће се лига (као и заједница ратосиљати варалица).
Када би се питао ишта мој фаворит за виши ранг је Винерброкер (али не ове сезоне) јер има инфраструктуру.
И ове сезоне није толико заказао, али објективно са овим ростером, заостатком на табели и није могао више.
Маг је изненађујуће дошао до првог места, које је великодушно препустио конкуренцији. Иначе, и сам би био актер барем финала конференције да није било мућки везаних за трансфере других.