Οπως λεει ο λαος ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν και εμενα το ταξιδι με την εθνικη νεων σταματει καπου εδω . Μετα απο 6 σεζον ενασχολησης μου με την εθνικη μονο κερδος θα μπορουσα να εχω ειτε σε γνωσεις ειτε σε αξιολογα ατομα που γνωρισα μεσα στο παιχνιδι. Καλο ομως θα ηταν να πιασω τα πραγματα απο την αρχη.
Σεζον 24 και εχω παρει την αποφαση για πρωτη μου φορα να ασχοληθω με την εθνικη. Ετσι λοιπον εβαλα υποψηφιοτητα. Φυσικα δεν θα μπορουσα να βγω οταν εκλογικος μου ''αντιπαλος'' ηταν o eddie johnson. Ο Eddie ψηφιστηκε απο το μεγαλυτερο μερος της κοινοτητας και απο την πρωτη κιολας μερα ξεκινησε το εργο του ως νεος εθνικος προπονητης.
Και καπου εδω στην ιστορια ερχομαι και εγω οταν λιγες μερες μετα μου προτεινει να τον βοηθησω στο καμματι της επικοινωνιας σχετικα με την προπονηση των παικτων. Με μεγαλη μου χαρα δεχτηκα. Σιγα σιγα λοιπον ο Εντι εγινε ο''εθνικος'' μου δασκαλος μαθαινοντας μου παρα πολλα πραγματα και στο κομματι της προπονησης αλλα και στο κομματι της διαχειρησης των παικτων.
Το υλικο ως συνηθως δεν ηταν και το πιο πλουσιο. Ετσι λοιπον τη σεζον 24 η εθνικη μας τερματησε στην 7η θεση με μολις 1 νικη στο πανευρωπαικο πρωταθλημα νεων ενω τη σεζον 25 φτασαμε στους ''16'' της παρηγοριας καθως αποκλειστηκαμε απο τους Ισραηλινους
(26653).
Εχοντας πλεον μαθει καποια βασικα πραγματα για την εθνικη αποφασιζω να ξαναβαλω υποψηφιοτητα στις εκλογες μαζι με τους epanaleon (Χρηστος), τεραστιος( Ηλιας ) και fd97( Φωτης ). 3 εξαιρετικα παιδια χωρις τους οποιους δε θα ειχαμε καταφερει τιποτα σε αυτες τις σεζον.
Η θητεια ξεκινησε με πολυ ενθουσιασμο και μπορω να πω οτι ηταν επιτυχημενη παρολο που δεν περασαμε στην επομενη φαση. Τερματισαμε στην 3η θεση σε ισοβαθμια με τους 2ους Κροατες στο Πανευρωπαικο πρωταθλημα νεων χανοντας κυριολεκτικα την προκρηση στην τελευταια περιοδο της τελευταιας αγωνιστικης με την Δανια
(27044).
Η επομενη σεζον συνεχιστηκε με τον αναλογο ενθουσασμο της πρωτης. Εχοντας ενα παρομοιο υλικο καταφεραμε να φτασουμε μεχρι τους ''8'' της παρηγοριας και αυτη τη φορα ηταν οι Φινλανδοι που μας στερησαν την προκριση
(29085).
Και καπου εδω ουσιαστικα τελειωνει η ενδιαφερουσα αγωνιστικη πορεια της εθνικης νεων και ισως πολυ να ξενερωσαν-απογοητευτηκαν. Αποφασιστηκε σε συνεργασια με την μεγαλη εθνικη να ακολουθησουμε ενα προτζεκτ στο οποιο η μικρη εθνικη ''θυσιαζεται'' καλωντας μονο παικτες οι οποιοι ακολουθουν σωστο προγραμμα προπονησης σε βαρος της αγωνιοστικης πορειας. Ετσι θα καταφερουμε να εχουμε αργοτερα πιο ολοκληρωμενους και πιο παραγωγικους παικτες.
Αυτη τη φορα ειχα επιπλεον στο πλευρο μου τον Νικο Μανετο εναν νεο μανατζερ με πολυ ορεξη και διαθεση να βοηθησει ο οποιος εκανε εξαιρετικη δουλεια στο κομματι της επικοινωνιας. Για την ιστορια τη σεζον 28 η εθνικη τερματισε στην 6η θεση του πανευρωπαικου τουρνουα νεων και την φετινη σεζον σταματησε στους ''32'' της παρηγοριας
(31370).
Ολο ομως το ταξιδι δεν εχει κανενα νοημα αν δεν εχεις καλη παρεα και εκτος απο τα παιδια που προανεφερα και εκαναν καταπληκτικη δουλεια θα ηθελα να ευχαριστησω τους manu, mamuwalde, getho, pazinok, fay_stelaios, kajabbar οι οποιοι αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο με συμβουλεψαν καθε φορα που τους χρειαστηκα εστω και σε κατι μικρο και ασημαντο.
Καπου εδω τελειωνει αυτη η μικρη αφηγηση με πολυ ομορφες μπαζερικες αναμνησεις και εμπειριες. Πριν ομως αποχαιιρετησω θα ηθελα να ευχαρηστησω ολους εσας που στηριξαν την εθνικη ολες αυτες τις σεζον και ολους οσους ακουγαν τη γκρινια μου για προπονηση και παρολα αυτα συνεχιζαν κανοντας εξαιρετικη δουλεια. Χωρις εσας λοιπον δε θα ειχαμε καταφερει τιποτα.
Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και ευτηχισμενο το 2015.
ΥΓ. Ελπιζω να μην ξεχασα να ευχαρηστησω καποιον