BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ U21] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241862.581 in reply to 241862.580
Date: 11/28/2014 8:33:26 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Νομίζω είσαι και επιηκης με αυτό που λες :p

Message deleted
From: Melo9
This Post:
22
241862.583 in reply to 241862.581
Date: 12/1/2014 10:44:44 AM
Overall Posts Rated:
255255
I'm just talking here because I own a player of your U21 team...
That was a really bad loss, Indionesia playing with less effort clearly won in the mind games...missing both GDP is just bad, and lost you guys the game :S
Good luck for the rest of the games, my player will be sold soon and won't be following your games anymore, but I enjoyed helping and being part of your nation ;)

This Post:
00
241862.584 in reply to 241862.581
Date: 12/10/2014 8:39:36 PM
Overall Posts Rated:
22
Yiotis Kolompourdas (33776576)

Height: 6'0" / 183 cm
Potential: superstar
Game Shape: proficient

Jump Shot: respectabl
Jump Range: respectable
Outside Def.: proficient ↑
Handling: proficient
Driving: proficient
Passing: proficient
Inside Shot: atrocious
Inside Def.: mediocre
Rebounding: mediocre
Shot Blocking: atrocious
Stamina: mediocre
Free Throw: mediocre

Experience: awful

This Post:
00
241862.585 in reply to 241862.584
Date: 12/11/2014 6:11:01 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ξεκινα με εσωτερικη αμυνα τουλάχιστον μεχρι το 10. Με γυμναστη μίνιμουμ 5αρι

This Post:
88
241862.586 in reply to 241862.1
Date: 12/29/2014 7:02:44 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Οπως λεει ο λαος ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν και εμενα το ταξιδι με την εθνικη νεων σταματει καπου εδω . Μετα απο 6 σεζον ενασχολησης μου με την εθνικη μονο κερδος θα μπορουσα να εχω ειτε σε γνωσεις ειτε σε αξιολογα ατομα που γνωρισα μεσα στο παιχνιδι. Καλο ομως θα ηταν να πιασω τα πραγματα απο την αρχη.

Σεζον 24 και εχω παρει την αποφαση για πρωτη μου φορα να ασχοληθω με την εθνικη. Ετσι λοιπον εβαλα υποψηφιοτητα. Φυσικα δεν θα μπορουσα να βγω οταν εκλογικος μου ''αντιπαλος'' ηταν o eddie johnson. Ο Eddie ψηφιστηκε απο το μεγαλυτερο μερος της κοινοτητας και απο την πρωτη κιολας μερα ξεκινησε το εργο του ως νεος εθνικος προπονητης.

Και καπου εδω στην ιστορια ερχομαι και εγω οταν λιγες μερες μετα μου προτεινει να τον βοηθησω στο καμματι της επικοινωνιας σχετικα με την προπονηση των παικτων. Με μεγαλη μου χαρα δεχτηκα. Σιγα σιγα λοιπον ο Εντι εγινε ο''εθνικος'' μου δασκαλος μαθαινοντας μου παρα πολλα πραγματα και στο κομματι της προπονησης αλλα και στο κομματι της διαχειρησης των παικτων.

Το υλικο ως συνηθως δεν ηταν και το πιο πλουσιο. Ετσι λοιπον τη σεζον 24 η εθνικη μας τερματησε στην 7η θεση με μολις 1 νικη στο πανευρωπαικο πρωταθλημα νεων ενω τη σεζον 25 φτασαμε στους ''16'' της παρηγοριας καθως αποκλειστηκαμε απο τους Ισραηλινους (26653).

Εχοντας πλεον μαθει καποια βασικα πραγματα για την εθνικη αποφασιζω να ξαναβαλω υποψηφιοτητα στις εκλογες μαζι με τους epanaleon (Χρηστος), τεραστιος( Ηλιας ) και fd97( Φωτης ). 3 εξαιρετικα παιδια χωρις τους οποιους δε θα ειχαμε καταφερει τιποτα σε αυτες τις σεζον.

Η θητεια ξεκινησε με πολυ ενθουσιασμο και μπορω να πω οτι ηταν επιτυχημενη παρολο που δεν περασαμε στην επομενη φαση. Τερματισαμε στην 3η θεση σε ισοβαθμια με τους 2ους Κροατες στο Πανευρωπαικο πρωταθλημα νεων χανοντας κυριολεκτικα την προκρηση στην τελευταια περιοδο της τελευταιας αγωνιστικης με την Δανια (27044).

Η επομενη σεζον συνεχιστηκε με τον αναλογο ενθουσασμο της πρωτης. Εχοντας ενα παρομοιο υλικο καταφεραμε να φτασουμε μεχρι τους ''8'' της παρηγοριας και αυτη τη φορα ηταν οι Φινλανδοι που μας στερησαν την προκριση (29085).

Και καπου εδω ουσιαστικα τελειωνει η ενδιαφερουσα αγωνιστικη πορεια της εθνικης νεων και ισως πολυ να ξενερωσαν-απογοητευτηκαν. Αποφασιστηκε σε συνεργασια με την μεγαλη εθνικη να ακολουθησουμε ενα προτζεκτ στο οποιο η μικρη εθνικη ''θυσιαζεται'' καλωντας μονο παικτες οι οποιοι ακολουθουν σωστο προγραμμα προπονησης σε βαρος της αγωνιοστικης πορειας. Ετσι θα καταφερουμε να εχουμε αργοτερα πιο ολοκληρωμενους και πιο παραγωγικους παικτες.

Αυτη τη φορα ειχα επιπλεον στο πλευρο μου τον Νικο Μανετο εναν νεο μανατζερ με πολυ ορεξη και διαθεση να βοηθησει ο οποιος εκανε εξαιρετικη δουλεια στο κομματι της επικοινωνιας. Για την ιστορια τη σεζον 28 η εθνικη τερματισε στην 6η θεση του πανευρωπαικου τουρνουα νεων και την φετινη σεζον σταματησε στους ''32'' της παρηγοριας (31370).

Ολο ομως το ταξιδι δεν εχει κανενα νοημα αν δεν εχεις καλη παρεα και εκτος απο τα παιδια που προανεφερα και εκαναν καταπληκτικη δουλεια θα ηθελα να ευχαριστησω τους manu, mamuwalde, getho, pazinok, fay_stelaios, kajabbar οι οποιοι αλλος λιγοτερο και αλλος περισσοτερο με συμβουλεψαν καθε φορα που τους χρειαστηκα εστω και σε κατι μικρο και ασημαντο.

Καπου εδω τελειωνει αυτη η μικρη αφηγηση με πολυ ομορφες μπαζερικες αναμνησεις και εμπειριες. Πριν ομως αποχαιιρετησω θα ηθελα να ευχαρηστησω ολους εσας που στηριξαν την εθνικη ολες αυτες τις σεζον και ολους οσους ακουγαν τη γκρινια μου για προπονηση και παρολα αυτα συνεχιζαν κανοντας εξαιρετικη δουλεια. Χωρις εσας λοιπον δε θα ειχαμε καταφερει τιποτα.

Ευχομαι σε ολους καλες γιορτες και ευτηχισμενο το 2015.

ΥΓ. Ελπιζω να μην ξεχασα να ευχαρηστησω καποιον

This Post:
00
241862.587 in reply to 241862.586
Date: 12/29/2014 8:04:37 AM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Μπράβο φίλε κράτησες επάξια τη θέση του προπονητή της μικρής εθνικής για 4 σεζόν κι ήσουν εξαιρετικός.
Για μένα το πρότζεκτ της μεγάλης εθνικής μπορεί να συνδυαστεί με μια αγωνιστική μικρή εθνική αλλά αυτό πρέπει να συμφωνηθεί και με τον τζερόνιμο.
Ειλικρινά λυπάμαι πολύ που δεν θα συνεχίσεις και φοβάμαι ιδιαίτερα ότι δε θα ενδιαφερθεί κάποιος άλλος που μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.

This Post:
00
241862.588 in reply to 241862.586
Date: 12/30/2014 6:11:07 AM
Overall Posts Rated:
8686
Συγχαρητηρια για τη πολυ καλη δουλεια που εκανες αυτες τις σεζον στις εθνικες. Ευχομαι επιτυχιες απο δω κ περα με την ομαδα σου. Ελπιζω ο νεος κοουτς να συνεχισει το εργο με την ιδια κ ακομη μεγαλυτερη επιτυχια

This Post:
00
241862.590 in reply to 241862.589
Date: 12/30/2014 10:52:08 AM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Να πω κι εγω ενα ευχαριστω στην κοινοτητα που μας επελεξε για 4 σεζον να ειμαστε στο τιμονι της εθνικης και να μαθουμε πολλα απο αυτο. Ενα μεγαλο μπραβο αξιζει στον μετεωριτη γιατι σε αυτον επεσε η περισσοτερη δουλεια και λιγοτερο στα υπολοιπα μελοι.

Θα κανουμε μια μινι ξεκουραση για καποιες σεζον αλλα εχουμε πει και οι 2 οτι το κομματι εθνικη δεν τελειωνει εδω.

Επισης με μεγαλη μας χαρα θα βοηθησουμε τον νεο εθνικο προπονητη αν χρειαστει την βοηθεια μας οπως αλλοστε εκανε και με εμας ο προηγουμενος κοουτσ.

Καλη χρονια να εχετε ολοι και να περνατε τις γιορτες με τα αγαπημενα σας προσωπα

From: Meteoritis

To: manu
This Post:
00
241862.591 in reply to 241862.589
Date: 12/30/2014 11:06:11 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια και ειναι τιμη μου για οσο συνεργαστηκαμε. Φυσικα και δεν προκειται να μεινω μακρια απο τις εθνικες και θα εξακολουθω να βοηθαω οσο μπορω. Πιο πολυ θα ηθελα να κανω στην ακρη για την επομενη 2ετια (2 σεζον) γιατι :

1. Θα ηταν καλο μνα παρει την ευκαιρια καποιος νεος και να βοηθηθει κι εγω θα ειμαι διπλα του οσο μπορω.

2. Ενδεχομενως δε θα εχω τοσο πολυ χρονο απο εδω και περα οσο ειχα μεχρι τωρα.

Advertisement