Шось я не бачу, по возможності цих двіженій))) Була ставка від ферми з Сербії )3 чи 4 ліга), яка б 100% валила форму йому до матчу з Сербами. Ніхто не рвався допомогти. Да була ставка від Сема, він завжди старається допомогти, у мене до нього питань нема.
То шо ти купив 2 українців, то за це тобі ріспект, але це не дає тобі права, кричати шо 3 ліга фермери, і не дають тобі купити гравця українця якого ти хочеш.
Яка різниця? Велика різниця, порівняй доходи в лігах, і зроби висновки. Як писав Воркута про Рухлова, есть желание купить, но нет возможности кормить. Даже в вишці його зп потягнути середнячку напряжно. Да у мене є гроші, але ти їх не рахуй, я ж твої не рахую правда? Пономаренко на даному етапі розвитку моєї команди зажирний по зп + набір скілів, його мені не дуже подобався під мою команду.
якщо команди вишки не можуть тримати диванів/ чи не хочуть, то шо поганого шо їх тримають команди з 3 ліги?
По твоєму Колодій ферма сербів та? Бо в нього гравець 200К зп в 3 лізі, і все. Чи ти опріділяєш шо це ферма суто по тому чи людина пише на форумі?